- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
YokKilolarımız aynı galiba. Ben de 75,1 çıktım sabah:)
Ekmekle vedalastim artik zaten kahvaltida yemezsem aksam oek aramiyorum ekmegi.paketli gida pek tuketmiyoruz ailecek ahh bi de ben yapmasam pasta borek ama evdeki 2 tane erkek var yiyip yiyip kilo alamayan ve bayaa bogazina duskunler.anne acma yapalim mi diyen 2.5 yasinda bir oglum var gerisini siz dusunun
sen benim dediğimi yaptın mı?Yok83 benim ilk hedefim 79.9 2. Hedef 74.9 2. Hedefe kadar kacamak yok.75 kiloylen giydiğim pantalonlar bluzlar hepsini bir yere koydum suan beni bekliyorlar onlara kavusmam lazim
Ayyy pofuuuu ne guldummmevet evet koca bir büyük ekmek gözümde canlandı birden
zor işin valla ama gene de kendine hakim olman lazım
mesela bizim evde de yapılmıyor diyet simit poğaça tatlı pilaavvvvvv ekmeekkgel de yap arkadaşş
çalışırken daha rahattım yahu
Kalori hesabi mi du bakiyim dun kac kalori olmussen benim dediğimi yaptın mı?
Ayyy pofuuuu ne guldummm
bak bakalımmm belki o işe yararKalori hesabi mi du bakiyim dun kac kalori olmus
çok az cnm bak bu gerçekten önemli, bedenini kıtlığa sokmapofu dün 776 kalori almisim
Valla canim bile isteye degilki gayet doydum da dun bak menumu paylasayimçok az cnm bak bu gerçekten önemli, bedenini kıtlığa sokma
menülere bakınca evet iyi ama kalori olarak çok az ne biliyim ben 1300 alıyorum o yüzden :SValla canim bile isteye degilki gayet doydum da dun bak menumu paylasayim
10.30
2 haslanmis yumurta
1 parca peynir
1 domates
2 zeytin
Bol maydanoz
14.30
Limonlu yesil cay
16.00
Sade kahve
1 kuru kayisi
17.30
2 kepce tarhana corbasi(kepcem kucuk simdiden soyleyim)
1 tabak zeytinyagli yesil fasulye yemegi
1 kase yogurt
21.00
Kış Cayi
hahahah çekmesin kızz onlar cııssssOooo benim de açma simit poğaça çektim ben sana oklava kaldırıyor muyum
Bence kacamak yapmamaliyimbence if i bırakıp normal beslenmeye geçmelisin
"gece" cipssss wwuuu naptın sen barim sabah yeseydnBence kacamak yapmamaliyim84u gormeden onceki gece bak sadece geceyi soyluyorum 2 paket cips yedim
"gece" cipssss wwuuu naptın sen barim sabah yeseydnben de ne güzel akıl veriyorum
ertesi gün de tartıda çıkıyor acısıcipsin tadi gece cikiyor.cocuk uyumus cayi demlemissin esinle dizi acmissin cips keyfi yapıyorsun ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?