• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kilolarımız aynı galiba. Ben de 75,1 çıktım sabah:)
Yok 😂 83 benim ilk hedefim 79.9 2. Hedef 74.9 2. Hedefe kadar kacamak yok.75 kiloylen giydiğim pantalonlar bluzlar hepsini bir yere koydum suan beni bekliyorlar onlara kavusmam lazim 😂

Ekmekle vedalastim artik zaten kahvaltida yemezsem aksam oek aramiyorum ekmegi.paketli gida pek tuketmiyoruz ailecek ahh bi de ben yapmasam pasta borek ama evdeki 2 tane erkek var yiyip yiyip kilo alamayan ve bayaa bogazina duskunler.anne acma yapalim mi diyen 2.5 yasinda bir oglum var gerisini siz dusunun 😂😂
:D:D evet evet koca bir büyük ekmek gözümde canlandı birden :D:D
zor işin valla ama gene de kendine hakim olman lazım
mesela bizim evde de yapılmıyor diyet simit poğaça tatlı pilaavvvvvv ekmeekk :D:D gel de yap arkadaşş
çalışırken daha rahattım yahu

Yok 😂 83 benim ilk hedefim 79.9 2. Hedef 74.9 2. Hedefe kadar kacamak yok.75 kiloylen giydiğim pantalonlar bluzlar hepsini bir yere koydum suan beni bekliyorlar onlara kavusmam lazim 😂
sen benim dediğimi yaptın mı?

:KK70::KK70: evet evet koca bir büyük ekmek gözümde canlandı birden :KK70::KK70:
zor işin valla ama gene de kendine hakim olman lazım
mesela bizim evde de yapılmıyor diyet simit poğaça tatlı pilaavvvvvv ekmeekk :KK70::KK70: gel de yap arkadaşş
çalışırken daha rahattım yahu
Ayyy pofuuuu ne guldummm 🤣🤣🤣

çok az cnm bak bu gerçekten önemli, bedenini kıtlığa sokma
Valla canim bile isteye degilki gayet doydum da dun bak menumu paylasayim

10.30
2 haslanmis yumurta
1 parca peynir
1 domates
2 zeytin
Bol maydanoz

14.30
Limonlu yesil cay

16.00
Sade kahve
1 kuru kayisi

17.30
2 kepce tarhana corbasi(kepcem kucuk simdiden soyleyim 😂)
1 tabak zeytinyagli yesil fasulye yemegi
1 kase yogurt

21.00
Kış Cayi

Valla canim bile isteye degilki gayet doydum da dun bak menumu paylasayim

10.30
2 haslanmis yumurta
1 parca peynir
1 domates
2 zeytin
Bol maydanoz

14.30
Limonlu yesil cay

16.00
Sade kahve
1 kuru kayisi

17.30
2 kepce tarhana corbasi(kepcem kucuk simdiden soyleyim 😂)
1 tabak zeytinyagli yesil fasulye yemegi
1 kase yogurt

21.00
Kış Cayi
menülere bakınca evet iyi ama kalori olarak çok az ne biliyim ben 1300 alıyorum o yüzden :S

"gece" cipssss wwuuu naptın sen barim sabah yeseydn :KK70: ben de ne güzel akıl veriyorum :KK70:
🤣🤣🤣 cipsin tadi gece cikiyor.cocuk uyumus cayi demlemissin esinle dizi acmissin cips keyfi yapıyorsun ohh miss 😂😂😂

Back