Metabolizması hızlı onlarınben durduğum yerde kilo alıyorummm çok ters tepki bende ki
Bende birde hipotiroit hasimato varMetabolizması hızlı onların
Oh iyi yine bire döndük sandım
Ben alırım. Afiyet olsun
Afiyet olsun süper gidiyoruz
İçine bi de ceviz koyup kakaoya batırınca enfes oluyor
Otura otura 100 e yaklaştık
ahaha bnm çok yavaşş kızz su içsem yarıyorMetabolizması hızlı onların
aaa, doktora gittin mi hiç?Bende birde hipotiroit hasimato var
Ben şimdi 2 hurma 1 ceviz yedim enfestihurmayı öyle denemedim bak aklıma sokmaa
az önce 2 tane küçük kuru kayısı yedim
Çaresi yok mu ki? Kilon kaçtıBende birde hipotiroit hasimato var
Az önce başka topikte de yazmıştım mutfaktan içeri baksam alıyorumahaha bnm çok yavaşş kızz su içsem yarıyor
Kız o nasıl soru. Doktora gitmeden insan kendine haşimato teşhşsi mi koyaraaa, doktora gittin mi hiç?
ahaha bnm çok yavaşş kızz su içsem yarıyor
aaa, doktora gittin mi hiç?
Gittim canim gitmem mi cok uzun suredir var bu hastalik omur boyu ilac kullanacagim ama ne kadar ilac kullansam da normal bi insan gibi olmuyor metabolizmam daha yavas.kilolarimin sebebi biraz oburluktan biraz da bu hastaliktan.Çaresi yok mu ki? Kilon kaçtı
yok kızzzz o manada sormadım yani tedavi için falan :SAz önce başka topikte de yazmıştım mutfaktan içeri baksam alıyorum
Kız o nasıl soru. Doktora gitmeden insan kendine haşimato teşhşsi mi koyar
hıımm böyle insanları okuyorum karatay yaparak zayıflayanlar var, bi de bence diyetisyen şart bu durumda..Gittim canim gitmem mi cok uzun suredir var bu hastalik omur boyu ilac kullanacagim ama ne kadar ilac kullansam da normal bi insan gibi olmuyor metabolizmam daha yavas.kilolarimin sebebi biraz oburluktan biraz da bu hastaliktan.
Aynen pofunun dediği gibi karatayla kurtulup ilaçları bırakanlar var ama. Karatay yapmak da zor ki. Sadece ekmeği kesip 2 öğün yapmakla da karatay yapılmıyorGittim canim gitmem mi cok uzun suredir var bu hastalik omur boyu ilac kullanacagim ama ne kadar ilac kullansam da normal bi insan gibi olmuyor metabolizmam daha yavas.kilolarimin sebebi biraz oburluktan biraz da bu hastaliktan.
ben karatayda 3 öğün yapıyordum ama yemek araları 6-7 saat oluyordu tabi erken kalktığım için.. ve baya güzelde zayıflamıştım..uuzn zürede almamıştımAynen pofunun dediği gibi karatayla kurtulup ilaçları bırakanlar var ama. Karatay yapmak da zor ki. Sadece ekmeği kesip 2 öğün yapmakla da karatay yapılmıyor
Ya ben oyle menu falan uygulayamam aslinda benim diyetimde olmamasi gerekenler un seker tuz ve paketli gidalar.zaten onlari yedigim zaman cok odem topluyorum bi de hamilelikten kalma karpel tünel sendromu var ellerim cok uyusuyor sagliksiz beslenince.bu ara cok iyiyim sukur arada kacamak olsa da azalttigim icin daha saglikli hissediyorum kendimi.yok kızzzz o manada sormadım yani tedavi için falan :S
hıımm böyle insanları okuyorum karatay yaparak zayıflayanlar var, bi de bence diyetisyen şart bu durumda..
aslında dediklerine uyuyor karatay :) şekersize de uyuyorYa ben oyle menu falan uygulayamam aslinda benim diyetimde olmamasi gerekenler un seker tuz ve paketli gidalar.zaten onlari yedigim zaman cok odem topluyorum bi de hamilelikten kalma karpel tünel sendromu var ellerim cok uyusuyor sagliksiz beslenince.bu ara cok iyiyim sukur arada kacamak olsa da azalttigim icin daha saglikli hissediyorum kendimi.
ekmek de yemicen bol protein kuruyemiş olcak..ayy ben karatayla kayısı arası kaymak yiyordum ama maşallah zayıflamıştımSu an yaptigim karatay sayilir mi bilmem ben de 2 ogun besleniyorum arasinda yersem ya hurma ya kuru kayisi yiyorum bol yesil cay bitki cayi iciyorum pirinc bulgur un falan tuketmiyorum karatay olur mu ki bu
Zayıflamasına zayıflanır ama şeker, troid vb hastalıklar için tamamen doğal beslenip, vitamin takviyesi alınmalı bence. Yani tam anlamıyla karatay için tam anlamıyla doğal beslenmek lazım.ben karatayda 3 öğün yapıyordum ama yemek araları 6-7 saat oluyordu tabi erken kalktığım için.. ve baya güzelde zayıflamıştım..uuzn zürede almamıştım
Kacamak yapmasak olacak bu is ama bu sefer iddiali bi donus yaptim pofuaslında dediklerine uyuyor karatay :) şekersize de uyuyorhepsi aynı amannn
Kilolarımız aynı galiba. Ben de 75,1 çıktım sabah:)Kacamak yapmasak olacak bu is ama bu sefer iddiali bi donus yaptim pofulokma kacamak yapmayacagim 74.9u gorene kadar 75i kirmam lazim
şekersiz de öyle, paketli gıda yok unlu mamüller yok ( simit poğaça falan) kızartma yok makarna yok pirinç yok şekerli içecek yok.... hepsi doğal ve taze olacak, ben artık doğal diye soğan havuç kemiriyorum nasıl güzel oluyorZayıflamasına zayıflanır ama şeker, troid vb hastalıklar için tamamen doğal beslenip, vitamin takviyesi alınmalı bence. Yani tam anlamıyla karatay için tam anlamıyla doğal beslenmek lazım.
ahaha ben de 70 i kırıp kırıp 72 oluyorumKacamak yapmasak olacak bu is ama bu sefer iddiali bi donus yaptim pofulokma kacamak yapmayacagim 74.9u gorene kadar 75i kirmam lazim
ekmek de yemicen bol protein kuruyemiş olcak..ayy ben karatayla kayısı arası kaymak yiyordum ama maşallah zayıflamıştımbaya bi zamanda almadım.. ama sonra sapıttım
Zayıflamasına zayıflanır ama şeker, troid vb hastalıklar için tamamen doğal beslenip, vitamin takviyesi alınmalı bence. Yani tam anlamıyla karatay için tam anlamıyla doğal beslenmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?