Beni bıraksalar ben de uyurum da çocuklar uyutmuyorhııı o zmn bi şey diyemem :) ben çalışıyordum ve yorgun argın 10-11 gibi zıbarıyordum
kilolarımız da yakın baya :)
zor işin :S çocuk olunca hayat onlara endeksli oluyorBeni bıraksalar ben de uyurum da çocuklar uyutmuyor
Evet canım 4 taneler bi dezor işin :S çocuk olunca hayat onlara endeksli oluyor
Oowwww maşallaaahhEvet canım 4 taneler bi derabbim yokluklarını göstermesin
Afiyet olsun eee nasilmis kahvekızlar a101 den güllü türk kahvesi aldım gelirkentadını bilmiyorum hemen denemek için pişirdim umarım tadı güzeldir
tşk ederimAfiyet olsun eee nasilmis kahve
Radikal bi degisiklik diyelimaaa nickine nolduu kızz
afiyet olsun bu arada :)
Radikal bi degisiklik diyelim
Yap yap süper olurgüzel olmuşş ben de bi fincan kahve mi yapsam tam kahve aşığıyımmm
ben çay çok sevmiyorum annem delisi yakında semaver alcamYap yap süper olurben de kahveseverim ama cayin yeri baska
evet görünüyorAy bisi sorcam ben telden emoji kullaniyorum gorunuyor mu merak ettim emojiler
Annen benim kafadanmis demek bana da lazim bi semaverben çay çok sevmiyorum annem delisi yakında semaver alcam
evet görünüyor
sabah yazdığımı okudun dimi her bardak için 2 bardak su içilecek ödem olmasın diye :)Annen benim kafadanmis demek bana da lazim bi semaver
Okudum canim.Cok su iciyorum tuvaletten cikamiyorum aksama kadar zetensabah yazdığımı okudun dimi her bardak için 2 bardak su içilecek ödem olmasın diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?