Canımm ben bu yeni sayfa değişiklipini hiç sevmedin tuhaf gözüküyor yazdıgımın nereye gittiğini bile anlamıyorum buugün bende kol omuz karın çalıştım 775 kalori yakmışım yok artık dedim sen hangi habrrlerle geldin bakalımhuhu ben geldim kızlarrrr:S ama siz beni yalnız bırakmışsınızzz
ah ah güzel haber olsaydı keşkeeeCanımm ben bu yeni sayfa değişiklipini hiç sevmedin tuhaf gözüküyor yazdıgımın nereye gittiğini bile anlamıyorum buugün bende kol omuz karın çalıştım 775 kalori yakmışım yok artık dedim sen hangi habrrlerle geldin bakalım
Gecmis olsun pofu kalori biraz dusunce bagisiklik zayiflamis olabilir ihlamur,kefir,taze portakal suyu falan icmeyi dene iyi gelecektir.bir gunde toparlarsin.ah ah güzel haber olsaydı keşkeee
ben hasta olmaya başladım boğazımdan kulaklarıma kadar acıyor, spor falan yapmıycam bi kaç gün
Ahahha bn de yazcam bugün yaptığım faciayııııAy pofu ben dun sabah ekmek yiyince sonra ipin ucu kactiseker meker hak getire o yuzdrn uzak duruyorum topiginden
Sağ ol tatlım çay falan içtim buz gibi terliyorumGecmis olsun pofu kalori biraz dusunce bagisiklik zayiflamis olabilir ihlamur,kefir,taze portakal suyu falan icmeyi dene iyi gelecektir.bir gunde toparlarsin.
ben dün p90x and insanity programını buldum 16 gb yer kaplıyor, hybrid yapıcam büyük ihtimal.. yarın umarım iyileşmiş kalkarım :SCanımm ben bu yeni sayfa değişiklipini hiç sevmedin tuhaf gözüküyor yazdıgımın nereye gittiğini bile anlamıyorum buugün bende kol omuz karın çalıştım 775 kalori yakmışım yok artık dedim sen hangi habrrlerle geldin bakalım
11.00
2 haslanmis yumrta
1 domates
1 salatalik
1 parca peynir
5 zeytin
Bol maydanoz
14.00
Yesil cay
16.30
Turk kahvesi
2 kuru kayisi
18.00
Tarhana corbasi
Salata
Haslanmis tavuk
BugünlükSen iyisiinnn nazar değmesnnn
Dun yediklerimi anlatsaydim roman olurduBnm kadar patlayamazsın
Bak bak baaakk demek bi ekmek değilmişşş yenilennnDun yediklerimi anlatsaydim roman olurdu
O ekmekle basladi zaten herseyBak bak baaakk demek bi ekmek değilmişşş yenilennn
O ekmekle basladi zaten hersey
ANaaa ben de bozdum diye gelemiyodum ohhh iyi yarın bi daha başlayalımçok pis boğazız
Neyse yarın yeni bi gün
ANaaa ben de bozdum diye gelemiyodum ohhh iyi yarın bi daha başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?