Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

huhu ben geldim kızlarrrr:S ama siz beni yalnız bırakmışsınızzz
Canımm ben bu yeni sayfa değişiklipini hiç sevmedin tuhaf gözüküyor yazdıgımın nereye gittiğini bile anlamıyorum buugün bende kol omuz karın çalıştım 775 kalori yakmışım yok artık dedim sen hangi habrrlerle geldin bakalım

ah ah güzel haber olsaydı keşkeee
ben hasta olmaya başladım boğazımdan kulaklarıma kadar acıyor, spor falan yapmıycam bi kaç gün

Ay pofu ben dun sabah ekmek yiyince sonra ipin ucu kacti seker meker hak getire o yuzdrn uzak duruyorum topiginden

ah ah güzel haber olsaydı keşkeee
ben hasta olmaya başladım boğazımdan kulaklarıma kadar acıyor, spor falan yapmıycam bi kaç gün
Gecmis olsun pofu kalori biraz dusunce bagisiklik zayiflamis olabilir ihlamur,kefir,taze portakal suyu falan icmeyi dene iyi gelecektir.bir gunde toparlarsin.

Kızlar bugün bn de patladım midem şiştiii

Birbardakcay sabah güzelce kahvaltımı ettim 7.30 gibi, yumurta zeytin hindi füme şekersiz çay hemen ardından evden çıktım, iş görüşmem vardı, umduğumdan kötü geçti, sinirimi kendimden çıkardım, görüşme sonrası saat 11 falandı girdim markete 1 paket fıstıklı çikolata ve intense aldım :S neden aldım bilmiyorum o an aç bile değildim
eve gelene kadar metroda yedim zaten
ardından eve geldim karnım hala aç değildi ama ben gidip bi tabak pilav yedim :S

hala açlık yoktu üstüne akşam üzeri çay ve lavaş peynir zeytin ....şiştim resmen midem bulanıyor şuan, 10 günlük yemişim gibiyim.. ama bunları yerken hiç aç dğildim, feci patladım.. değil şekersiz diyet falan kalmadı

ben dün p90x and insanity programını buldum 16 gb yer kaplıyor, hybrid yapıcam büyük ihtimal.. yarın umarım iyileşmiş kalkarım :S

11.00
2 haslanmis yumrta
1 domates
1 salatalik
1 parca peynir
5 zeytin
Bol maydanoz

14.00
Yesil cay

16.30
Turk kahvesi
2 kuru kayisi

18.00
Tarhana corbasi
Salata
Haslanmis tavuk

11.00
2 haslanmis yumrta
1 domates
1 salatalik
1 parca peynir
5 zeytin
Bol maydanoz

14.00
Yesil cay

16.30
Turk kahvesi
2 kuru kayisi

18.00
Tarhana corbasi
Salata
Haslanmis tavuk
Sen iyisiinnn nazar değmesnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…