- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
aynen dewam haftasonu sıpamla çook yoğun geçtiği için yazamadım kızlar
Karataya da devam ediyor musun canımaynen dewam haftasonu sıpamla çook yoğun geçtiği için yazamadım kızlar
mümkün oldukça ekmek yemiorum mesela ama arada simit yiyorum mutfağımda sadece tereyağ we zeytinyağı war gibi bazı temel şeyleri hayatıma yerleştirdim. ama eskisi gibi noktası wirgülüne uysam çok iii olucak bi 10 kilo wersem 2. çocuğu istiorum oğluşum 2 yaşını geçti tam kardeş zamanı aslında ama sağlığımıda düşünürsem kilo wermek şartt ooof ooof ne ince hesaplar bunlar be cannnımmKarataya da devam ediyor musun canım
mümkün oldukça ekmek yemiorum mesela ama arada simit yiyorum mutfağımda sadece tereyağ we zeytinyağı war gibi bazı temel şeyleri hayatıma yerleştirdim. ama eskisi gibi noktası wirgülüne uysam çok iii olucak bi 10 kilo wersem 2. çocuğu istiorum oğluşum 2 yaşını geçti tam kardeş zamanı aslında ama sağlığımıda düşünürsem kilo wermek şartt ooof ooof ne ince hesaplar bunlar be cannnımm
Aynen başlamak lazım aslında. Erteleye erteleye ramazan bayramı geçti. Şimdi kurbana hedef koydum bakalım.mümkün oldukça ekmek yemiorum mesela ama arada simit yiyorum mutfağımda sadece tereyağ we zeytinyağı war gibi bazı temel şeyleri hayatıma yerleştirdim. ama eskisi gibi noktası wirgülüne uysam çok iii olucak bi 10 kilo wersem 2. çocuğu istiorum oğluşum 2 yaşını geçti tam kardeş zamanı aslında ama sağlığımıda düşünürsem kilo wermek şartt ooof ooof ne ince hesaplar bunlar be cannnımm
ozaman hadi canım beraber kurbana kadar hedef koyup zayıflayalımAy
Aynen başlamak lazım aslında. Erteleye erteleye ramazan bayramı geçti. Şimdi kurbana hedef koydum bakalım.
Koydum ben o hedefi 57 olmak istiyorum kurbanda. 9 kilo inşallah :ozaman hadi canım beraber kurbana kadar hedef koyup zayıflayalımzaten şekeri çıkarıoruz birazda sporla neden olmasın
benim hedefim 13 kilo werip 70 olmak ozaman kurbana kadar aslında 65 olsam süpeerr ama ben kaç yıldır 6 lı sayıları göremedimKoydum ben o hedefi 57 olmak istiyorum kurbanda. 9 kilo inşallah :senin hedefin kaç. Yaparız yaa inşallah şu boğazımı tutabilsem bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?