bende öyleyim ama beynimi eğitmem Laz'ım o ilk lokmayı yedikten sonra durduramıyorum kendimi o yüzden hiç yememek en iyisi benim için kendimi tıtabikdiğim kadar tutuyorum
Evet kavun geldi misafirlikte mis gibi kokuyordu ama yemedim canım yaaOoo kuzum tebrikler ilk günü bitirmişsin. Bakalım cuma ya kaç kilo vermiş olacaksın
Süpersin
sen de öyleSüpersin
Daha rekorunu kıracak pehlivan Yok ortadasen de öyle
o neden sen olmayasin ??Daha rekorunu kıracak pehlivan Yok ortada
Zor zor şu an için ama hep beraber olabilir belki galibao neden sen olmayasin ??
hiiiic de zor degil 20 yapan 200 de yapar ben sana soyleyim :))Zor zor şu an için ama hep beraber olabilir belki galiba
Beraber deneriz belki 21 gün 21 gün olunca daha kolay oluyor sanki ben buradayım şekeri bıraktığımdan beri sivilce öyle çok çıkmıyor bu bile beni mutlu ediyor. Daha dinç hissediyorum. Bende seni bırakmam arkadayım bak geldiğimden beri gitmedimhiiiic de zor degil 20 yapan 200 de yapar ben sana soyleyim :))
ve yanimda oldugun sürece sen ben buralari hiç birakmam sözüm de sözdür düşün derim :))
Günaydın canım cuma günü bakalım ne kadar fark edecek iki akşamdır biraz kontrolsüz oldu ama akşam yemeklerin cumayı iple bekliyorum bende :)) sen orucun nasıl gidiyor bırakma şakın bayram var birde tehlikeli bir viraj o yüzden bırakmaIyi akşamlar kızlar,
Umarım herşey yolundadır.
Canım S sekerportakalim meyve orucun nasıl gidiyor? Kilo verme hızlanacak mı çok merak ediyorum
Sevgiler
Günaydın kızlar,
Kuzum yarışma grubuna yazıldım nereye yazacağımı şaştım ondan seyrek uğramaya başladımGünaydın canım cuma günü bakalım ne kadar fark edecek iki akşamdır biraz kontrolsüz oldu ama akşam yemeklerin cumayı iple bekliyorum bende :)) sen orucun nasıl gidiyor bırakma şakın bayram var birde tehlikeli bir viraj o yüzden bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?