Oooo hoş geldinHaydi hayırlısı
Hoş buldum canımOooo hoş geldin
21 gün süren sonrayı düşün kayısı felan varsa yeAkşam işten sonra bitter yiyesim geldi. Suya dayanıyorum şu an
İyi akşamlar canım,
Dayanırsın canım ki o zaman 10 gün felan olacak kiritik günü geçmiş olacaksın istediğin kıyafetin içine girmeyi düşün. 21. Gün sonra yersin kendine ödül olarak hem beynini eğitmiş olursunİyi akşamlar canım,
Haftaya cuma Antep'ten baklava geliyor. Yiyesim gelmiyor hiç dayanabilirim inşallah. Buzdolabına atıp daha sonra yiyebilirşm diye düşünüyorum. Çok kilo aldım şu sıralar .. bana bir fikri ver canım
Canım tekrar kilo vermeye başladım çok şükür. Cuma benim aç gezmemem lazım o kesinDayanırsın canım ki o zaman 10 gün felan olacak kiritik günü geçmiş olacaksın istediğin kıyafetin içine girmeyi düşün. 21. Gün sonra yersin kendine ödül olarak hem beynini eğitmiş olursun
Süpersin ben beslenmeme dikkat ettiğim şeker yemediğim galde kilom takıldı kaldı yaaaCanım tekrar kilo vermeye başladım çok şükür. Cuma benim aç gezmemem lazım o kesin. Sevdiğim bir peynir var onla kahvaltı yapacağım. Menüyü sıkı tutarsam belki kaymaz gönlüm baklavaya doğru.
Spor var mı canım. Kaç kilosun pekiSüpersin ben beslenmeme dikkat ettiğim şeker yemediğim galde kilom takıldı kaldı yaaa
Senin rekor kaç canım
Canım menü paylaşsana burada. Diğer karbonhidratları kısmadan şekeri kessen bile zor maalesef kilo vermek ..Süpersin ben beslenmeme dikkat ettiğim şeker yemediğim galde kilom takıldı kaldı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?