Evet, siteden atılmış. Sanırım bi hata var.
Mesajların okunma sayısı 4656, mesaj sayısı 79. Kurulan arkadaşlıklar pek de gerçek arkadaşlık değilmiş gibi. Burada belki kurgu karakterlerle varız ama başkasına yapıldığına inandığımız haksızlığa olan tepkimiz gerçek hayattaki duruşlarımızın bir yansımasıdır. Bu anlamda kim bir duruş sergiledi, kim kafasını kuma gömdü herkes özeleştirisini yapar herhalde. Bence siz de dağılın artık kızlar.
demetooo şimdi buraya mesaj yazan yada yazmayanlara göre mi arkadaşlık seviyesini ölçüyoruz.Ben bu yüzden özelden bir arkadaşımdan tepki aldım biliyormusun.Oysa nereden biliyorsun arkadaşların bu konuya üzülmediğini,yazmayanlar kafasını kumamı gömdü sanıyorsun.Nereden biliyorsun Muneye yada Kazen e yazmadıklarını,belki de özelden soruyoruz,konuşuyoruz.
Ben senin gibi laf sokmasını beceremiyorum,düz bir kadınım,böyle güzel güzel laflarda yazamam,kalemim pek iyi değildir.Haklısın, özelden yazmak da bir ilgi göstergesidir bu seçeneği düşünemedim. Özelden veya buradan yazan arkadaşları takdir ediyorum. Ben dışarıdan konuya şans eseri dahil olmuş biri olarak atılanların yerine kendimi koydum ve yöneticilerden ziyade o başlıkta benimle kakarakikiri yapan daha sonra ise hiçbirşey olmamış gibi davranan insanlara daha çok kızacağımı ifade ettim. Belki atılan arkadaşlar kızmıyordur, ama onlar adına bir laf sokasım geldi, protest kişiliğime verin sorry :)
Kurgu karakterler sadece kendilerini tatmin ederler. Kendilerini kandirirlarMesajların okunma sayısı 4656, mesaj sayısı 79. Kurulan arkadaşlıklar pek de gerçek arkadaşlık değilmiş gibi. Burada belki kurgu karakterlerle varız ama başkasına yapıldığına inandığımız haksızlığa olan tepkimiz gerçek hayattaki duruşlarımızın bir yansımasıdır. Bu anlamda kim bir duruş sergiledi, kim kafasını kuma gömdü herkes özeleştirisini yapar herhalde. Bence siz de dağılın artık kızlar.
Ben senin gibi laf sokmasını beceremiyorum,düz bir kadınım,böyle güzel güzel laflarda yazamam,kalemim pek iyi değildir.
Konuyu anlamaya çalışıyoruz,yazılanları okuyoruz,hani diyorsun ya beraber gülüp eğlenendiği arkadaşları da gördük gibisinden,bunun ölçüsü nasıl buraya yazmak oluyor,belki buraya yazmadan özelden Kazene soruyoruz,olayı anlamaya çalışıyoruz diyorum,yazdığımı tekrar yazmış oluyorum ama sen anladığın halde bir laf daha soktun,aldım ben senin mesajını merak etme.
Neyse konu dışına da çıkmak istemiyorum,ben niye atladıysam.
Çok saçma 2. yeni bi üyelik yıllardır üyeler bu sitede yorum yapmışlar taninmislar sizde denk gelmisinizdir bi çok yorumlarınaYahu sana laf sokmuyorum, buradan yazmayıp özelden yazan arkadaşlar olabileceğini düşünemedim haklısın diyorum. 3 gündür özelden veya bu başlıkta, sanal arkadaş da olsa arkadaşı için çaba gösteren herkesi takdir ediyorum. Neyse çok gereksiz bir noktada girdim, bak bu konuda da haklısın. Ben en iyisi susayım, konu dağılmasın siz devam edin arkadaşlar.
Not: Konuya ilişkin düşüncem, yönetim protestolarımızın diğer üyeleri rencide edebileceği noktasında haklı, diğer taraftan binlerce kişinin olduğu platformlarda zaman zaman bu tip kızgınlıkların aşırılıkların olabileceği de bir gerçek. Bu nedenle bazılarımız cezaları hak ettik ama bazı arkadaşların üyeliği de arada kaynadı. Bence arkadaşlar ikinci bir üyelik alsınlar, yönetim de ikinci üyeliklerini kabul etsin, tatlıya bağlansın, muhabbetler belki eskisi gibi olmaz ama her iki taraf da kestirip atmamış olur.
Tabiki saçmalık. Af dileyip boyunlarını büküp gelmek onlar istiyor mu sanki. Haksızlığa uğradılar. Cezayı hakeden sözleri vardıysa bile tek kalemde siteden atılmak büyük haksızlık.Çok saçma 2. yeni bi üyelik yıllardır üyeler bu sitede yorum yapmışlar taninmislar sizde denk gelmisinizdir bi çok yorumlarına
Karşılıklı konusup tatlıya bağlamak dururken niye yeni üyelik alsinlarki o acilan konu silinsin unutulsun hic bişey olmamış gibi tekrar devam edilsin eminim ki çoğu üye böyle düşünüyordur
Çok saçma 2. yeni bi üyelik yıllardır üyeler bu sitede yorum yapmışlar taninmislar sizde denk gelmisinizdir bi çok yorumlarına
Karşılıklı konusup tatlıya bağlamak dururken niye yeni üyelik alsinlarki o acilan konu silinsin unutulsun hic bişey olmamış gibi tekrar devam edilsin eminim ki çoğu üye böyle düşünüyordur
demetooo şimdi buraya mesaj yazan yada yazmayanlara göre mi arkadaşlık seviyesini ölçüyoruz.Ben bu yüzden özelden bir arkadaşımdan tepki aldım biliyormusun.Oysa nereden biliyorsun arkadaşların bu konuya üzülmediğini,yazmayanlar kafasını kumamı gömdü sanıyorsun.Nereden biliyorsun Muneye yada Kazen e yazmadıklarını,belki de özelden soruyoruz,konuşuyoruz.
Benimde hic birisiyle ozel bi yakınlığım yok yorum begenme dışında office libbido ve nameaver isimli üyelerin yorumlarını beğenerek okuyordum diğer üyelerin de aynı şekildeTabiki saçmalık. Af dileyip boyunlarını büküp gelmek onlar istiyor mu sanki. Haksızlığa uğradılar. Cezayı hakeden sözleri vardıysa bile tek kalemde siteden atılmak büyük haksızlık.
Hiç biriyle özel bir konuşmam olmadı bile. Sadece yorumları beğenmek karşılıklı o kadar. Bu olan bana çok ağır geldi ve haksızlığın karşısındayım. Bu forum hepimizin.
Yukarda yorumda da yazdım zaten madem gizlemeyeceklerse üyeliklerini ne gerek var 2. yeni üyeliğe karşılıklı konuşup bi karar versinler burasını ekşi sozlukle karıştırmayın lütfen burası bambaşka bi siteoffice2, caninfistigi2 gibi alsınlar. Ekşi sözlükte de bir sürü trollenme, yönetimi eleştirme vs oluyor, kimisi uçuruluyor, kimisi görmezden geliniyor, uçurulan X2 diye geri geliyor. Ne yönetim geri adım attım ben diye ah vah ediyor, ne kullanıcılar site yöneticisi bana haksızlık etmişti tükürdüğümü yaladım diyor. Bu karı-koca ilişkisi değilki bir strateji güdülsün, bu siteden faydalanmak isteyen gelir, tık kazanmak isteyen site yöneticisi de kabul eder.
Hala sadece bu topiği okuyabildim,anlamaya çalışıyorum.Ama şu mesaja dayanamadım.Kimsenin bana da ,Mune'ye de ,Kazen'e de kızmaya hakkı yok.
Mune'yi takip edenler bilir,giden üyeler ile arası iyiydi.Her zaman adalaetli olmuştur her 2 tarafa karşı da.Hayır diyenler gitmiş denmiş,Ona kalırsa Mune de hayır diyor.Kazen o yüzden göndermiş olsa eminim ki kendisi de kabul etmez bu durumu,kendisi de giderdi.
Konu ortada.Malum kişinin ban süresinin az olduğunu,kendilerinin banlanınca uzun süreler banlarının kalkmadığını yazmışlar.Bu bir nevi yönetimin adaletli olmadığını yazmışlar..Mune etiketlenmiş ,Mune gereken açıklamayı yapmış.Bize göre üyelik iptali yapılacağına ban süresi uzun olsaydı diyoruz ama Kazen de demiş ki madem memnun değiller,burada durmanın anlamı yok.Bibiyi esprili bulurdum ,can fıstığı ,elvanın BDVdeki yorumlarını beğenirdim.Diğerleri ile fazla iyi anlaşmazdık ama sanıldığı gibi içimden sevinmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?