Zeymurel, her zamanki gibi cok guzel aciklamissin icinden gecenleri, dusunduklerini.. Ben bu kadar iyi anlatamayacagim icin yazamadim bile hicbirsey.. Dediklerinin hepsine katiliyorum.
Arkadaslarin siteden atilmasina cok uzuldum. Bence de banlanmalari yeterdi. Belki onlarsiz KK, KKsiz onlar olabilir, ama eskisi gibi olmaz. Hepsi de birbirinden kiymetli yorumcular idi. Sacma sapan bir mevzu yuzunden boyle olmamaliydi. Sorunlar atmakla, kacmakla cozulmez, ban sistemi bu yuzden var, degil mi?
Yoneticilere de diyecegim su olmali ki, isinize kurallarinizi katmalisiniz, fakat duygularinizi, ofkenizi degil (Daha yeni Mune'ye de ozelden bu konuda yazismistim). Banlanmanin kistasini biliyoruz, atilmanin kistasi hergun degisiyor. Bu kadar cok tepki aliyorsaniz bunun sebebine hemen itiraz etmekten ziyade siz de oturup bir ic elestiri yapabilmelisiniz. KK cok guzel bir site, hakikatten de.. ama bu gibi olaylar bu guzel sitenin ciddiyetini sorgulattiriyor. Boyle bir siteden atilmak bu kadar kolay olmamali. Hakaretler havada ucusmus olsa anlayacagim, ancak kurallara aykiri bir konu actilar ve altinda kurallara aykiri bir sekilde bir uyeyi cekistirdiler ise bunun cezasi olarak ban sistemi yok muydu? Konuyu okudugum kadari ile onlar da zaten banlanacaklarinin farkindaydilar, atilmak biraz agir kacti. Banlanana kadar biraz dedikodu yapip eglenmek istemisler, Kazen'i alasagi etmek, sikistirmak filan bu olayin degerlendirmesi olarak biraz agir kacmis ..
"Agamiz bizimle egleniyy" diye mesaj atan yercekimli karanfil. Anladigim kadari ile o da bu mesaji uzerine gidenlerden..
@Kazen bey, arkadas sizi samimi bulmus ki boyle birsey yazmis, bu kadar kizacaginizi nerden bilsin? Onun yerine burada yillardir yazan herhangi biri de olabilirdi bunu yazan, kim bilebilirdi ki hadsizlikle degerlendirebileceginizi.. Butun olayin hedefini biraz da Mune'nin sozleriyle ustunuze alinmissiniz, ben ayni fikirde degilim. Burada yazan ve atilan uyeler gayet de zeki ve durust olanlarindandi, sizin her yazilandan haberiniz oldugunu bile bile boyle basit oyunlarin icine girmeye tenezzul edecek insanlar degildiler. Ben rahatsizligim oldugunda yuzunuze karsi soyluyorum, arkanizdan is cevirmiyorum, onlar da farkli degiller. Umarim oturup biraz sakinlestiginizde bu olayi bir daha gozden gecirirsiniz. Bu arada dun ne icin hastanede oldugunuzu bilmiyorum, gecmis olsun, umarim kotu birsey yoktur.