• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

Hiç bir fırsatı kaçırmazken ben:işsiz:

Hala sadece bu topiği okuyabildim,anlamaya çalışıyorum.Ama şu mesaja dayanamadım.
Sen önce okuyup anlamaya çalış.Gerçi okusan da ,kendi istediğin gibi anlayacaksın da neyse...:işsiz:
Kişi kendinden bilir işi deyip susuyorum...
mune hanım özel mesajla uzunca bir açıklama yapmışsınız şu an gelen giden çok işteyim tam odaklanıp okuyamayacağım için sonra sakin bir ortamda okuyacağım teşekkürler açıklamalarınız için.

öncelikle deynepnaz sen neden bu konuda su kadar çok munecilik yada kazencilik oynuyorsun neden onlara sorulmuş sorulara cevap verip neden onlara yöneltilen eleştirilere atlıyorsun.saygısızlık yapmak istemem ama evet tam olarak senin yaptığın şey atlama oluyor artık.üzül veya üzülme o arkadaşların çok da umurunda olduğunu sanmıyorum çünki siyasetten bildiğim kadarıyla bir çoğu seninle zaten yazışmaktan hoşlanmıyor hatta yokmuşsun gibi davranıp umursamıyordu.şu tavırların çok manasız.adminler kendini çok güzel anlatabilir.

şunu da demeden geçemeyeceğim o arkadaşların yerinde bende olsam başka bir üyenin dediği gibi yakın olduklarım arkamdan bir üzüntü mesajı dahi yazmasalar gücenip üzülebilirdim.bence bundan daha doğal bir şey yok.ben hiç birisini yakından tanımıyorken bunu haksızlık olarak görüp isyan ediyorsam ki tek derdim bu aslında çünki bugün onlara yapılan üyelik iptali yarın bana da yapılabilir.sorun üyelik iptalide değil böyle iptal edilmesi, dostlarının sessiz kalması onları üzmez mi sizce? ama yazamayan arkadaşlarını da anlıyorum belki özel mesajla soruyorlardır yada özelden görüşüyorlardır o da olabilir.bir de çoğumuz her gün girmiyoruz ki buraya belki farkında olmayanlar bile vardır olabilir.o yüzden kalp kırmaya gerek yok.

sorular soruyoruz cevaplar arıyoruz ve bu da hakkımız sanırım.
Munecilik veya Kazencilik oynamıyorum ben.Düşüncelerimi söyleme özgürlüğüm benim de var.
Üzülüp üzülmememin arkadaşlarının umurunda olup olmaması umurumda değil ,zaten ne yazasam da düşüncenizin değişmeyeceğini ,önyargılı olduğunuzu biliyorum.Yokmuşum gibi davrandığınız her halinizden belli oluyor.:işsiz:Ben şimdi arkadaşlarınıza kötü bir söz mü söylemişim,hakaret mi etmişim,hakettiler mi demişim.Öyle bir hava vermişsin .

O gün konuda alay ettiğimi sananlar olmuştu ama alay etmedim.Konunun altında konuyu okuyanlar arasında 2 kişinin üyeliği iptal edilenler olduğunu sezdim ama açıkça yazmak istemedim ,öyle yazdım.Siyasi mesele konusuna gelince öyle düşünmemem sebep olan mesajı da yazdım zaten.Konuyu okuduğum halde ,yanlış bulduğum halde hiçbir kibim ,şikayetim olmamıştır.Mune konuyu kibleyenler olduğunu söyledi , Mune Mune konuya hiç kibim oldu mu?Normalde de zaten bana o kadar yapılan hakarete rağmen kib butonunu kullanmadım.Şimdi siyasetteki kişilerin hınç aldığını yazmış bir üye.Öyle düşünsen kib yapardım.
Kimsenin bana da ,Mune'ye de ,Kazen'e de kızmaya hakkı yok.
Mune'yi takip edenler bilir,giden üyeler ile arası iyiydi.Her zaman adalaetli olmuştur her 2 tarafa karşı da.Hayır diyenler gitmiş denmiş,Ona kalırsa Mune de hayır diyor.Kazen o yüzden göndermiş olsa eminim ki kendisi de kabul etmez bu durumu,kendisi de giderdi.
Konu ortada.Malum kişinin ban süresinin az olduğunu,kendilerinin banlanınca uzun süreler banlarının kalkmadığını yazmışlar.Bu bir nevi yönetimin adaletli olmadığını yazmışlar..Mune etiketlenmiş ,Mune gereken açıklamayı yapmış.Bize göre üyelik iptali yapılacağına ban süresi uzun olsaydı diyoruz ama Kazen de demiş ki madem memnun değiller,burada durmanın anlamı yok.Bibiyi esprili bulurdum ,can fıstığı ,elvanın BDVdeki yorumlarını beğenirdim.Diğerleri ile fazla iyi anlaşmazdık ama sanıldığı gibi içimden sevinmiyorum .

Deynep
Bu yaşanılanlar sende belli bir misyon yüklenme güdüsü oluşturmuş
orası çok açık ama inan buradan bakınca hoş şeyler düşündürmüyor.

Alay etmedim, öyle hissettim.
hissettin hatta kim olduklarını da bilmene rağmen isim vermek istemedin.
ee?
Bunun nesi değişik geldi ki sana.
Sen bir anda çat diye siteden atılsan tühh attılar diye ekranı
kapatıp tüm bağlantını koparırmısın?
Merak etmez misin, anlamaya çalışmaz mısın?
Yada anlayana kadar takipte kalmaz mısın?

Orada sadece bibi değil, tüm atılanlar muhtemelen okumaya devam ediyordu.
Normali bu.
Bunu hissetmiş olmak sana çok mu özel hissettirdi, nedir yani..

Hiç bir şey hissetmeyebilirsin, gidenlerden hoşlanmayada bilirsin
Ama zaten karışmış olayların içine damlayıp
hissediyorum aşağıdalar :ıslık: yazmak..
Onlardan değil ama, senden çok şey koydu ortaya.

Sevindiysen sevin, kimse sana niye seviniyorsun demiyor.
Yada üzüldüysen üzül..
Yada nötr kal.
Bunların şuan kendilerinin umrunda olduğunu hiç sanmıyorum.

Ama gelip rencide edip arkasından aslında üzgünüm ühüü yapma.

zeymuran
office
holavida
elvanelvan88
bibibella
canınfıstıgı
nameaver
potato
penceremden
cekilinbendoktorum
shot
yerçekimlikaranfil
sephora

sanırım daughter of your father, epimediles de gitmiş ama bu konudan mı emin değilim..

Bakıyorum listeye üzülmemek elde değil.

Deynep
Bu yaşanılanlar sende belli bir misyon yüklenme güdüsü oluşturmuş
orası çok açık ama inan buradan bakınca hoş şeyler düşündürmüyor.

Alay etmedim, öyle hissettim.
hissettin hatta kim olduklarını da bilmene rağmen isim vermek istemedin.
ee?
Bunun nesi değişik geldi ki sana.
Sen bir anda çat diye siteden atılsan tühh attılar diye ekranı
kapatıp tüm bağlantını koparırmısın?
Merak etmez misin, anlamaya çalışmaz mısın?
Yada anlayana kadar takipte kalmaz mısın?

Orada sadece bibi değil, tüm atılanlar muhtemelen okumaya devam ediyordu.
Normali bu.
Bunu hissetmiş olmak sana çok mu özel hissettirdi, nedir yani..

Hiç bir şey hissetmeyebilirsin, gidenlerden hoşlanmayada bilirsin
Ama zaten karışmış olayların içine damlayıp
hissediyorum aşağıdalar :ıslık: yazmak..
Onlardan değil ama, senden çok şey koydu ortaya.

Sevindiysen sevin, kimse sana niye seviniyorsun demiyor.
Yada üzüldüysen üzül..
Yada nötr kal.
Bunların şuan kendilerinin umrunda olduğunu hiç sanmıyorum.

Ama gelip rencide edip arkasından aslında üzgünüm ühüü yapma.
Canım başkalarının değil ama senin ve Makyajkolik13 Makyajkolik13 in böyle düşünmesine üzülürüm .Beğenilerde farkettim ,tavır aldığınızı.Haklısın o an yazmamam gerekirdi ama farkedince boş bulunup yazdım.İsim vermemin uygun olmadığını düşünüp deşifre etmeyince uygun olur diye düşündüm.O mesajtan sonra bayağı cevap yazanlar olduğu için cevap hakkını kullanmak istedim sadece.Gidenler arasında en fazla 3 kişi vardı birbirimizle anlaşamadığımız,gidenlere seviniyormuşum algısı yaratılması canımı sıktı.Gerçekten sevinsem umursamam yorumları ama hissetmediğim bir duygu için ısrarla aynı şeyler söylenmesi canımı sıktı.Ama görüyorum ki ne yazsam da fikriniz değişmeyecek,canınız sağolsun...

Ben olayları hala anlayamıyorum acaba yöneticilerle aralarında özelden mi bir şey oldu demiştim ilk başta. Açıklamaları okuyorum yine aklıma yatmıyor. Hiçbiriyle özelden konuşmadım başlıklarda konuşurduk bazen özellikle siyaset topiğinde. Benim için hiçbir şeyin tadı kalmadı siyaset bölümü için özellikle. .Üyeliklerinin iptal edilmelerini adil bulmuyorum geri döneceklerini de sanmıyorum. Yanlış anlaşılma yahut haksızlık oldu bence bu platforma da yazık oldu.
Demeden geçmiyim sevinip sevinip sonra da yav ben de üzüldüm aslında martavalları okuyanların da yazdıklarından neler hissettiği çok belli oluyor boşuna açıklamaya gerek yok. Bari dürüst kalın.:ıslık:

zeymuran
office
holavida
elvanelvan88
bibibella
canınfıstıgı
nameaver
potato
penceremden
cekilinbendoktorum
shot
yerçekimlikaranfil
sephora

sanırım daughter of your father, epimediles de gitmiş ama bu konudan mı emin değilim..

Cidden fazlaymış sayı olarak. Ben bu kadar bilmiyordum.
Gerçekten üzülmemek elde değil. Keşke bu konuda üyeliklerini açıp kendilerini anlatma imkanı sağlansa hepsine. Birde onlar anlatsa ne yapmak istediler.

Canım başkalarının değil ama senin ve Makyajkolik13 Makyajkolik13 in böyle düşünmesine üzülürüm .Beğenilerde farkettim ,tavır aldığınızı.Haklısın o an yazmamam gerekirdi ama farkedince boş bulunup yazdım.İsim vermemin uygun olmadığını düşünüp deşifre etmeyince uygun olur diye düşündüm.O mesajtan sonra bayağı cevap yazanlar olduğu için cevap hakkını kullanmak istedim sadece.Gidenler arasında en fazla 3 kişi vardı birbirimizle anlaşamadığımız,gidenlere seviniyormuşum algısı yaratılması canımı sıktı.Gerçekten sevinsem umursamam yorumları ama hissetmediğim bir duygu için ısrarla aynı şeyler söylenmesi canımı sıktı.Ama görüyorum ki ne yazsam da fikriniz değişmeyecek,canınız sağolsun...

Sanırım yanlış anlaşılma olmuş deynep ablacım. Buradaki konuda sadece giden arkadaşların geri gelmesi konusunda üzüntüde olan kişilerin yorumlarını destekliyorum. Tavır alma ya da yoksayma gibi bir durum olamaz,benim açımdan.
Buradaki mesajlarda senden bahsedildiğini bile anlamadım açık açık yazılınca farkettim kim kiminle arası açık kavgalı hiçbir fikrim yoktu.
Kolay kolay tavır almam kimseye kızsamda çok kısa sürer kızgınlığım.
Giden arkadaşlara üzüldüm atılmaları yerine uzun süre uzaklaştırma alabilirlerdi,geri gelmelerini destekliyorum hiçbir muhabbetim olmamasına rağmen. Öteki konuda yazdığın yorumu okudum gergin ve üzüntülü bir ortamda' aşağıda okuduklarını hissediyorum' demen iğneleyici geldi biraz sadece . Siteden bende atılsam saniyesinde okurum bütün yazılanları merak ederim bu çok doğal. Hepimiz gerginiz bu mevzuda,kırgınlık olmasın arkadaşlıklar bozulmasın dilerim ki.

Gidenlerden elvan dışında kimseyle benimde şahsi bir bağım yoktu.
konulardan ne kadar tanıdıysam o.
ama bu objektif değerlendirmeme engel olmuyor.
Tavrın doğru değildi.

ben mune yede söyledim.
bir durum varsa ortada tek bir tarafa %100 haklı demem ben zaten.
İlla ki 2 tarafında kendince haklı olduğunu düşündüğü nedenler vardır.
Bizler karşılıklı yanlış anlaşılma var diyoruz sadece.
Doğru iletişimle çözülemeyecek şeyler değildi bunlar.

Ben pek müdahil olmak istemem aslında,sizinle siyasette tatlı sert atışıp tatlıya bağlamıştık diye hatırlıyorum. Bu anlamda anlayacağınızı umarak yazıyorum,mesajım boşa gitmeyecek diye düşünüyorum.
Bu kişilerle anlaşamıyor olabilirsiniz,aynı görüşte olmayıp,bu anlamda birbirinizden hazzetmiyorda olabilirsiniz ki bu gayet doğal ama bu konu başka. Bu durumda başka. Kendinizi koyun yerlerine,bir olay oldu,kendi amacınızı anlatamadan pat diye gittiniz,üstelik yanlış anlaşılmış olma ihtimalinizde oldukça yüksek,siz yoksunuz hala gıyabınızda konuşuluyor,sizede cevap hakkı tanınmıyor. Tabiki gelip bakarsınız. Tamam hayat kadınlar klübünden ibaret değil ama sonuçta hepimiz bir bağ kurduk burada birbirimizle,siteyle. O yorum ve sonrasındakiler yakışmadı bence. Birde buradan bakın derim.

Sanırım yanlış anlaşılma olmuş deynep ablacım. Buradaki konuda sadece giden arkadaşların geri gelmesi konusunda üzüntüde olan kişilerin yorumlarını destekliyorum. Tavır alma ya da yoksayma gibi bir durum olamaz,benim açımdan.
Buradaki mesajlarda senden bahsedildiğini bile anlamadım açık açık yazılınca farkettim kim kiminle arası açık kavgalı hiçbir fikrim yoktu.
Kolay kolay tavır almam kimseye kızsamda çok kısa sürer kızgınlığım.
Giden arkadaşlara üzüldüm atılmaları yerine uzun süre uzaklaştırma alabilirlerdi,geri gelmelerini destekliyorum hiçbir muhabbetim olmamasına rağmen. Öteki konuda yazdığın yorumu okudum gergin ve üzüntülü bir ortamda' aşağıda okuduklarını hissediyorum' demen iğneleyici geldi biraz sadece . Siteden bende atılsam saniyesinde okurum bütün yazılanları merak ederim bu çok doğal. Hepimiz gerginiz bu mevzuda,kırgınlık olmasın arkadaşlıklar bozulmasın dilerim ki.

Sadece o aşağıdan bakıyorlar lafı olsa iyi. Biz neden gönderilmelerini anlamaya çalışırken arkadaş yönetime kazan kaldırdıklarına emin bir şekilde konuşup insanı iyice zıvanadan çıkartan yorumlar yaptı. Kraldan çok kralcılık denir buna.

zeymuran
office
holavida
elvanelvan88
bibibella
canınfıstıgı
nameaver
potato
penceremden
cekilinbendoktorum
shot
yerçekimlikaranfil
sephora

inanamıyorum ya. onlar bilmez ama beni bu siteye bağlayan bu kadınların yorumlarıydı. bunlar sayesinde üye oldum her dediklerine güldüm, katıldım... bilmiyorum çok kötü oldu tadı kalmaz artık...

Gidenlerden elvan dışında kimseyle benimde şahsi bir bağım yoktu.
konulardan ne kadar tanıdıysam o.
ama bu objektif değerlendirmeme engel olmuyor.
Tavrın doğru değildi.

ben mune ye söyledim.
bir durum varsa ortada tek bir tarafa %100 haklı demem ben zaten.
İlla ki 2 tarafında kendince haklı olduğunu düşündüğü nedenler vardır.
Bizler karşılıklı yanlış anlaşılma var diyoruz sadece.
Doğru iletişimle çözülemeyecek şeyler değil bunlar.
Yukarıda gidenleri yazmışsın,çoğundan haberim dahi yok.
Çoğu eski üye zaten.Kuralları biliyorlar ,daha dikkatli olmaları gerekmez miydi?Tamam kabul geyik için açılmış konu.Ama ileriye gidildikçe istemeden de olsa ,düşünülmeden hareket edilmiş.O yazılanlar özelden Muneye yazılmalıydı bence.Daha önce zeynepgüvenin konusunu hatırlarsın.Kv öldüğünde Muneye özel mesaj atmıştım ben.Olayların oluş sırası fake izlenimi uyandırıyor diye.Mune de fake izlenimi uyandıracak mesajları kibleyin yazdı ki tek düşünen ben değilmişim ,sonradan da konuya fake olduğunu düşünenler de yazdı.Sonucunda fake çıktı.Buradaki fake olduğunu düşündükleri üyenin farkında değilim ben.Fazla takip etmedim .Ama defalarca üyelere fake denmeyin diye uyarılarda bulunuldu.Ya üye fake değilse,o üyelerin hisleri.Mesela mügehatun da ,witch vardı,bu yüklenmeler sonucu üyelik iptali yaptırdı.Ya Onlar da fake değilse Onlar da mağdur değil mi?Merveokan fake çıktıktan sonra üyelerde şüphe durumları oluştu,ama ya bahsedilen kişide fake değilse.

deynepnaz evet hatalı davrandın kabul et ve bence artık açıklama yapmaktan da vazgeç.gördüğün gibi tavırlarını yanlış bulan sadece 1-2 kişi değil.sen adminleri kışkırtıyorsun,dolduruyorsun çok ayıp

mune hanımın bana yazdığı uzun mesajı okudum buraya yazdıklarından farklı birşey yok aslında ortaya da yazılabilecek şeyler sanırım aynı şeyleri yazmaktan bıktı özeli tercih ediyor artık. süreci anlatmış ona da demeye gayret ettim bu olanlar çok basit şeyler bence ve asla üyelik alınmasını gerektirmeyen şeyler.karşılıklı alınmalar,kırılmalar,yanlış anlamalar.öyle siteyi ele geçirmek darbe yapmak :) gibi şeyler yok

ben onların geri döneceklerini düşünüyorum çünki ortada büyük bir sorun yok ve öyle akıllı üyelere buradaki konuların da ihtiyacı var
listeye baktım buranın en renkli kişileri gitmiş ama olmaz ki lütfen karşılıklı anlaşma olsun da geliversinler :)

Ben pek müdahil olmak istemem aslında,sizinle siyasette tatlı sert atışıp tatlıya bağlamıştık diye hatırlıyorum. Bu anlamda anlayacağınızı umarak yazıyorum,mesajım boşa gitmeyecek diye düşünüyorum.
Bu kişilerle anlaşamıyor olabilirsiniz,aynı görüşte olmayıp,bu anlamda birbirinizden hazzetmiyorda olabilirsiniz ki bu gayet doğal ama bu konu başka. Bu durumda başka. Kendinizi koyun yerlerine,bir olay oldu,kendi amacınızı anlatamadan pat diye gittiniz,üstelik yanlış anlaşılmış olma ihtimalinizde oldukça yüksek,siz yoksunuz hala gıyabınızda konuşuluyor,sizede cevap hakkı tanınmıyor. Tabiki gelip bakarsınız. Tamam hayat kadınlar klübünden ibaret değil ama sonuçta hepimiz bir bağ kurduk burada birbirimizle,siteyle. O yorum ve sonrasındakiler yakışmadı bence. Birde buradan bakın derim.
O kadar ince düşünemedim ,böyle algılanacağını farkedemedim.

zeymuran
office
holavida
elvanelvan88
bibibella
canınfıstıgı
nameaver
potato
penceremden
cekilinbendoktorum
shot
yerçekimlikaranfil
sephora

Ben bu kadar bilmiyordum..ne yapmış olabilirler ki bütün açıklamalara rağmen anlamıyorum korkarım sıra bize de gelicek Kazen Kazen bey 'in yanlış yaptığını düşünüyorum kararını gözden geçirmesi dileğiyle.

Sadece o aşağıdan bakıyorlar lafı olsa iyi. Biz neden gönderilmelerini anlamaya çalışırken arkadaş yönetime kazan kaldırdıklarına emin bir şekilde konuşup insanı iyice zıvanadan çıkartan yorumlar yaptı. Kraldan çok kralcılık denir buna.

Hersey biran önce yoluna girer ve bütün yanlış anlaşılmalar düzelir dilerim ki. Herkes kendi yaptığından mesuldur doğru ya da yanlış. Belki daha önceden olan tartışmalar buraya yansıdı bunu bilemeyiz. Her karara da saygı duyamayız ne yazık ki, ortada yanlış giden bişeyler var.
Kararın gözden geçirilmesini temenni ediyorum.

Bir de ozelden sorun cevaplariz diyen yonetim,zor gelmeyecek mi buradaki herkes size ozel mesaj atsa,falanca neden kovuldu,suna nooldu ,buna nooldu diye? Hangi birimize cevap yetistireceksiniz? Genel bir platforma gercek gerekceleri yazmak daha kolay bence.
Kac kisi kovuldu onu bile bilmiyoruz daha, sanirim yasadikca gorecegiz.
Hani bir eve hirsiz girer ya, fark edince polisi cagiririz,hicbir yere ellesmeyin parmak izi alinacak derler. Hicbir yere ellemedigimiz icin neler kayip o an fark etmeyiz, toparlandikca cikar ortaya eksikler. Onun gibi bir sey yasiyoruz

Merhabalar,
Madem konu şeffaflık, herkes sorularını soruyor, benim de bir sorum var. Tüm bu siteden atılmalar aynı konu üzerinden çıkan kargaşa ile mi ilgili? Eğer öyleyse, olaylar ortaya çıktığında zaten banlı olan, yani olaylara karışma imkanı bulunmayan biri neden atılanlar arasında? Bir hata mı söz konusu? @in vino veritas ın konu ile bağlantısı nedir?
Tartışmalar arasında kaynamayayım, bir etiket bırakayım dedim. Mune Mune Kazen Kazen

Back
X