şeffaflık

CeklinBenDoktorum atılmadı siteden haftasonu konuştuk telefonla, bu olay olmadan önce ban yemiş sadece başka bir sebepten... Ya da oda öyle olduğunu mu sanıyorr bilemedim

Son düzenleme:

Üzüldüm keşke gitmeselerdi umarım geri dönerler..Ne diyeceğimi bilemiyorum umarım yanlış bir anlaşılma olmuştur da geri dönerler..

Ağzına sağlık.

Malum PROTESTO grubunda yazanlardan birimde benim. Pek yazmadım çünkü hala tt olan, herkesinde okuduğu gibi kızlarım hasta serumlar vs arada girdim baktım bi anda ne olduğunu bile anlayamadım uzun süre bütün arkadaşlar gibi.

Öncelikle şunu diyeyim, o grubu canınfıstığı açtığında adı protesto değildi. Tamamen konu dışı geyik yapmamak için geyiğimizi orda yapalım minvalinde açılmış, adıda TOPLAŞIN olan bir gruptu.

Ben sitede kimseyle ne özelden ne genelden pek samimi olan biri değilim, hatta ilk defa bir geyik grubunda etiketlendim diye düşündüm. Tekrar diyorum amaç sadece geyik...

Oradaki arkadaşların bdv mesajını genel olarak beğenirim, içlerinde tartıştıklarım vardır belki siyasetten (bikaç gün takıldım siyasette bana göre olmadığını düşündüm) ama ordada pek aktif olan biri değilim.

Hiç biri atılmayı hakedecek birşey yapmadı,ki atılmak cümlesi bile çok itici yakışıksız birşey.
Ama karar geri dönsün iptal edilsin diyenler, bence boşuna demesin. Çünkü kim olsa üyelik iptali kararının geri alınmasına rağmen geri dönmez.

Neyse demetooo nun yazdığı mesajdan sonra yazma ihtiyacı duydum bende. Samimiyet öyle saçma şeylerle kıyaslanabilecek bişey değildir.
Saygılar.

CeklinBenDoktorum atılmadı siteden haftasonu konuştuk telefonla, bu olay olmadan önce ban yemiş sadece başka bir sebepten... Ya da oda öyle olduğunu mu sanıyorr bilemedim

Doğrudur
Ben o konuda banlandı zannettim onu..

Aralarında bu konuyla alakası olmadan ceza alanlar var ise
kusura bakılmasın lütfen..

Bu sitede yıllardır neler neler oldu da böylesini ilk defa görüyoruz.
Alakasız topiclerde ne geyikler döndü, cezası üyelik iptali olmadı.
Bence verilen ceza orantısız güç göstergesi olmuş.
Yazık olmuş.

Üyeliği iptal edilen arkadaşların bazılarını siyasetten tanıyorum. Siyaset topiğinde dahi üyelik iptali olmamışken her zamanki gibi dönen geyikten bu kadar rahatsız olmanızı anlık kızgınlığınıza bağladım ben. Umarım daha sakin olduğunuz yakın bir zamanda, bir daha düşünür durumu değerlendirirsiniz...

Ayrıca fake konular, 2. üyelikler, ifşalarla ilgili geçmiş bir vakitte bir konu açılmıştı. İnsanların kişisel bilgilerini paylaşıyorsunuz tarzında eleştiriler yönelmişti. O dönemden beri bu fake olduğu bariz üyelikler daha çok arttı, bilmem farkında mısınız?
Milleti ifşa etmeyin(yaptınız demiyorum) ama bariz insanlarla alay edenlerin barınmasına olanak sağlayan yumuşak tutumunuzu, şu olay karşısında takındığınız sert tavır gibi değiştirirseniz, bu kadar insanın tepkisine sebep olabilecek olayların en baştan önüne geçilebileceğinizi düşünüyorum.

bizim dediğimiz olacak, taraftar toplayalım ki yönetim dize gelsin istediğimiz kişileri attırma gücüne sahip olalım.

Yani şimdi atılan arkadaşlar 10-13 yaş arasında olsalar, evet bunu düşünmüş olabilirler dicem de...

Şimdi ben burda 10 kişi toplasam bir üyeyi attırmak için, 10 umuz birden banlanırız... sanal bir ortamda kontrol üyede değil, yöneticidedir herzaman.. ben de bunu bildiklerine inanıyorum.. başkaldırdılarsa yönetime, tamamen atmak yerine kısa bir süre uzaklaştırmak daha iyi olmaz mı? Gerçek hayatta da çoğu zaman bundan rahatsız değil miyiz?

Gercekten cok tuhaf.
Kazenin ağam bizle eylenir lafını terbiyesizlik olarak görmesi,
Munenin protesto topiğini kazeni alasağı etmek amacıyla acılmıs olarak lanse etmesi,
Buraya binlerce mesaj yazmıs, yüzlerce kisiyi eğlenceli ve adamakıllı yorumlarıyla foruma cekip üye olmasına vesile olmus o kadar üyenin bir cırpıda silinip atılması,
Gerekçe olarak sadece niye özelden ya da sorunlar bölümünden sormadılar diye dandik bir bahane sunulması... Vs.vs.
Gercekten yakısmıyor ya böyle bir siteye şu yapılanlar.
Eminim bu kadar ciddiye aldığınızı, bu kadar abarttığınızı görünce atılan üyeler de cok şaşırmıstır. Biz böyle mi yapmısız ya vay anasını demişlerdir. Sizin gerekcelerinizi okurken ben cok şaşırdım onları düşünemiyorum.
O konunun acılıs amacı fake veya sinir bozan konulara prim vermemek, fake uyelerin yorum geldikçe yüz bulup daha fazla konu acmasını engellemekti. Konu içinde yazılan ve sizi rahatsız eden mesajlar olması, konunun hangi amaçla acıldıgı gerekcesini değiştirmez. Banlardınız, konuyu kapatırdınız olur biterdi. Konunun amacını öyle bir anlatmıs ki mune bir mesajında ben acaba yanlıs mı görüyorum diye tekrar okudum sayfaları.
Bu kadar kişinin tepkisinden, yanlıs anladığınız konusunda hemfikir olmasından sonra umarım acaba hata mı ettik diye bir özeleştiri yaparsınız.

Son olarak
We miss you bibi

Gerçi arkadaş ikinci üyelikten banlanmış ama "bariz insanlarla alay eden insanların barınmasına olanak sağlayan yumuşak tutumu" kısmını üzerime alındım. Öncelikle benim üyeliğim zaten iptal oldu, bu yeni üyeliğim. Bana neden ekstra olanak sağlanmış olsun, üyelik iptali olan arkadaşlar tekrar üyelik almış ve bu üyelikle devam etmek istediğini belirtmiş de yönetim hayır gelmeyeceksiniz diye onlarla mı uğraşmış? Ayrıca sırf 8-10 hesaplı biri varmış denildi diye benim üyeliklerim ifşa oldu ve görüldü ki aynı anda 8-10 üyelik kullanmamışım. Mesela bu arkadaşınki kimin 2. üyeliği? Ya da 2. üyelikleri olan başkaları da var deniyor, kim onlar 2. üyelikleri neler? Yani konuyu dağıtmak istemiyorum ve kimin 2. üyeliği var umrumda değil ama olanak sağlanması noktasında kime göre neye göre belirtmek istedim.

burada kesinlikle yönetimin bir yanlışlığı var @Trubel isimli üyeliğini kapatmış olan üye bu.. kapatılmış üyeliğin 2. cisi olmaz olaydı 3. sü olurdu ki o zaman trubelkende banlanması lazımdı 2. üyelikten çünkü trubel ide başka isimli üyeliğini kapatarak almıştı..
Mune bir hata var burada sanırım.

Merhaba
Hata yok, @Trubel kullanıcının 3. ve aktif kullandığı bir üyelik. Diğer 2 üyeliğini deşifre olduğu için kapattırmış. @Trubel hesabını aktif kullanıyor ve o hesabı geçici olarak 2 aylığına kapattı. Tamamen üyelik iptali istemedi. Üyelik iptali ile bunu karıştırmayın.

Mune abla; beni 2 ay kadar banlar mısın? Görüşmek üzere...

Kazen açıklamış hata yok, ayrıca şunu da not düşeyim, bir kişi üyelik iptali yaptırırken "ben bu üyeliği şu sebeplerden iptal ettirip yeni üyelik açmak istiyorum" dememişse Üyeliği kapattırdıktan sonra açtığı üyelikte 2. üyelik işlemi görür.
Trubel ben üyeliğimi kapatıyorum yenisini açacağım demedi, kısa süreli üyelik dondurmuştu.

Son düzenleme:

şaşkın yahu kapattırmıştım ben onu dedi bana.. iletirim tşkler.

Yönetim sıkıldı aynı şeyleri söylemekten.
Çünkü dönüp dolaşıp aynı sorular soruluyor.
Aynı sorular soruluyor çünkü tatmin edici hiç cevap yok ortada.
Mune ve Kazen de oldukça farkında bence tatmin edici cevap veremediklerinin.
Sonuç olarak bu mesele çözülmeyip böyle kalacak.

Yönetim artık cevap dahi vermemeyi tercih ediyor. Fazlasıyla garip.

Yönetim artık cevap dahi vermemeyi tercih ediyor. Fazlasıyla garip.

Cevap yok ki ne diyecekler.
Hadi biz yanlış anladık, diğer üyeler de mi yanlış anladı diyorlarken bu kadar üyenin de anlam veremediğini mutlaka görüyorlar.

Burda ceza almaları değil, cezanın türü tartışılıyor, ama gelen cevaplarda süresiz banı açıklayacak hiçbir şey yok.

Bir konuda benim de cevabım olmasa, buna rağmen geri adım atmayı düşünmesem yeter artık cevap vermiyorum derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…