şeffaflık

Merhaba yeni sayilirim. Kurallari ve ban konusunu tam olarak bilmiyorum. Bu ban konusunda benimde anlayamadigim seyler var. Ilk banlandigimda tamam haddimi astim kabul ediyorum ters cevaplar verdim cunku.
Ikinci ban konusunda konuyu acan bayan agir tahrik etti. Kara cahilsiniz. Allah belanizi versin. Yuru bee. gibi daha hatirlayamadigim cok agir cumleler kullandi. Sadece ben degil bir cok arkadasimiza. Yinede kendimi tuttum agir konusmuycam dedim kendi kendime.Bayanin banlanacagindan emindim. Aksam siteye girmek istedim. Bi baktim ki banlanmisim. Ikinci uyelik aldim ve Mune hanima sordum atildim mi yoksa banlandim mi diye. Cevabimi aldiktan sonra 2.nci uyeligimi iptal ettim.Hic hak etmemistim. Insanin cok zoruna gidiyor inanin. 1 gunluk ban inanin nerdeyse 2.5 gun surdu. Neden tahrik eden kisiyi banlamiyorsunuz sadece. Insaniz bizde o kadar hakarete elbette insan duramaz.

2. Banınıza sebep olan yazınız ağır değilse ve banlanmayı hak etmemişse Kazen bey özür dile desin dileyeceğim.
Yav hav hav yazacak yakinda ayni onlara benzedi cunku :)))

Yani ne desem bilemiyorum. Kendimi ifade etmede zorluk yaşıyorum.
Yani bu konu altındaki yazılanlara bakılırsa, galiba netice değişmeyecek.
Ama sonuç için çok üzgünüm bunu söyleyebilirim.
Giden üyeler arasında, güzel vakit geçirdiğimiz, hatta benim tarafımca iyi arkadaşlar olduğumuzu düşündüğüm kişiler vardı. Ne bileyim yani, her gün iletişim halindeydik, hayatımın bir parçasıydı. Yani kızlar sizi özleyeceğim.

Bu topiğin açılmasına sebep konulara dönersek, benim alaşağı etme vb sözlerim o kadar belli ki aslında, Kazen çok güzel açıklamış, tutup yakasından atmak, siteyi ele geçirmekten bahsetmediğimi anlamak zor değil, ki anlamışlar ve açıklama yapmaya çalışıyorlar, çok doğru yerlere parmak basmışım, doğru yerden girmişim.

Kazen'in de dediği gibi bu insanları zaman zaman konferansa almış güzellikle uyarmış biriyim, yani her an benle irtibata geçebileceklerini bilirler, benim ne kadar yardımcı olduğumu da bilirler.
Bu sefer uyarmamış mıyım? Koca insanları kaç defa uyarabilirim, her seferinde yapmayın diye ayaklarına giden ben mi olmalıyım sizce?

Konferans görüşme talep edebilirlerdi, her seferinde bizden beklemeleri gerekmiyor, kaç defa konferans görüşme yaptık en azından bir kısmı çok çok iyi biliyor, onlar yönlendirebilirdi.

Ayrıca rica ediyorum şu linklere baksınlar, konu için tepkileri artmaya başladığı dönemde farkındayım mesajı vermişim, özelden gelebilirdi arkadaşlarını da alıp:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...u-neydi-ki-acaba.996970/page-11#post-50630756

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/libbibido.185176/
Benim yazdığım oh oh devam mis cevaplı kısma bakın, müdürüm durum şöyle diye gelinebilir miydi ? Evet, bazı şeyleri yapacak kadar organize oluyorlarsa bana gelmeyi de akıl etmiş olmaları gerekir, gelmediler.

2. Banınıza sebep olan yazınız ağır değilse ve banlanmayı hak etmemişse Kazen bey özür dile desin dileyeceğim.
Estagfurullah ne ozuru. Hatta size ozelden yazdim banimi sordum ne zaman acilacak diye guzelce soylediniz. Sahislara sozum yok benim. Sadece o kadar agir tahrik ve hakaret dolu kelimeler kullanildi ki. Benim tek kotu cumlem yukarda belirttiginiz idi. Bani hak edecek kadarda degildi ama. Bani hak eden konu sahibiydi

Üye de banlandı yalnız, banlanmasa haklısınız, hak edecek kadar demeyin lütfen, bu mesajın size yazıldığını düşünün, o cümleyi kabul eder miydiniz?
Sözleri kendimiz söyleyince ağır değilmiş gibi zannediyoruz, üyeye hav hav yazacak neredeyse onlara benzedi dediğinizde hangi canlı türüne benzettiğinizi hepimiz biliyoruz değil mi? He bakın bana yazsanız gülerim, keşke Papi'şime benzesem, kara ağzı koca gözleriyle benim için dünya güzeli o:)

Bana yazildiginida dusundum empati kurdum. Bayanin sozleri daha agirdi ama. Insaniz yani bam telimiz var.Hani demek istedigim tahrik edene daha fazla verilmeli ceza. Hem tahrik hemde ustune hakaret :))

Bana yazildiginida dusundum empati kurdum. Bayanin sozleri daha agirdi ama. Insaniz yani bam telimiz var.Hani demek istedigim tahrik edene daha fazla verilmeli ceza. Hem tahrik hemde ustune hakaret :))
Ama işte site kuralları belli, daha fazla ceza derken hakaretin ceza puanıyla üslubun veya polemiğin ceza puanı aynı değildir, siz bugün diğer üyeden daha çok ceza aldığınızı düşünürsünüz, o üye2 hakaret uyarısıyla sizden daha fazla gün banlı kalır, çünkü üslup uyarısının ceza puanı 2 hakaretin 4, sistem üst üste 4 puan alan birini 2 günle bırakmaz, ki baktım o üyenin sizden fazla uyarısı var:)

Tamam simdi anladim olayi. Tsk ederim. Kolay gelsin insanlarla ugrasmak zor :)))

Keşke göz ardı etselerdi. Benim göz ardı listem epey kabarık, sinirli bir insanım bu yüzden göz ardı ederim hoşuma gitmeyen kişileri. Boşuna ciddiye almışlar. Banlanan üyelerle özel konuşmuşluğum veya tanışıklığım yok, kimini severdim kimini kendime yakın bulmazdım. Herkes göz ardı etse benim gibi, bu fake hesaplar ya da güya adil davranıldığını düşünülen üyeler prim yapmaz, tek başlarına kendileri gibi değişiklerle takılırlar.

Daha birkaç gün önce biyerde okudum, KK diye biryer var, yönetici kötü yorum yapanlara ceza veriyor, güzel bir site vs.. diye yazmışlar ki çok katılıyorum.
KK nın en güzel yani ceza sistemi. Klavyenin ayarını kaçırdınmı hemen ban geliyor. Çok fazla ban alan biri değilim ama bazen ban yedikden sonra oh iyi olmuş, kendime geldim dediğim çok oluyor.
Konuyu takip edip anlamaya çalışıyorum. Evet yazdıklarından dolayı bir ceza alabilirlerdi belki ama üyelik sonlandırılması biraz ağır olmamışmi?
KK çok seviyorum, bakmadan geçmem, burdan çok şey ögrendim. 2 çoçuk büyüttüm ben burdakilerin yardımıyla o denli yani..
Bu arkadaşlarımızda bu siteyi çok sık kullanan ve genelde mizah yönleri güçlü espirili yorumlar yapan arkadaşlardı. Onlarında bu siteyi çok sevdiklerine eminim. Üyelikleri sona erdirmek yerine, uzun birsüre ceza verilmesi daha uygun olmazmıydı!!!
Eminim cezadan sonra birdaha uzun ban almamk için herkes 2 defa düşünüp 1 defa yazarlardı.
Hayırlısı artık nediyim!

Buraya geliş amacım gebelikti. bir umut gebelik bölümünde kendi yaşadıklarımı yaşamış insanların yaşadıklarını okuyup onlara özelden sorular sorup kendi kendimi teselli ediyordum.nitekim şimdi yavrum kollarımda şükürler olsun,sonra siyasette buldum kendimi. Ve ardı ardına geldi banlar,hepsini de hakederek yedim. Çok güzel insanlarlada tanıştım Mune ablada dahil. Aynı şekilde Üyeliği iptal edilen arkadaşlardan da çok sevdiklerim var haddim değil belki lütfen son kez konuşulsun, gerçekten çok üzgünüm,

Bu siteye siyaset için geldim. Sosyal medya kullanmam, içimde kalan çok şey vardı son yıllardır, ben de girdim attım içimdekileri. Cok iyi geldi bu bana. Dilinin kemiği olmayanlardanim ama siyasi konularda. Yoksa normalde insanları kırmamak için elimden geleni yapar, sözlerime elimden geldiğince dikkat ederim. Haaa farkında olmadan kırdıklarım olmadı mı oldu elbet, affola.

İşte bu atılan kadınları siyasette tanıdım. Benim gibiydiler dümdüz gidiyorlardı. Öyle düzen adamı değillerdi, alayına isyancılardan. Hani babamız iktidar olsa hata yapsa önce biz geçeriz karşısına, işte bizim modelde bu. Mesela ben haksızlık olsun atarım kendimi ortalara, hayatımda hic bana dokunmayan yılan bin yasasıncı olmadım. Hocalarim bile haksızlık yapsa kendimi attım ortalara çok basım ağrıdı bu yüzden. Bi olay oldu mu arkamda duranlar kaçardı bi bakardım önde ben kalmışım tek başına. Bu kadınlarda böyle işte benden. Susmayan, dilini elini korkak alıştırmayan modeller. İyi birşey mi bu her zaman değil hele hep kötü dik başlı damgası yediğin icin zordur da böyle bi kadın olmak. Ama karakter diyin, yetiştirilme diyin bizim model bu. Düzen adamı olup herşeyi beğenen, çıkarı ne gerektiriyorsa onu yapıp yanar dönerli olmamızı, yanlışta olsa aklımızdan geçeni içimize atmamızı beklemeyin. Dizginlememiz zor yapacak birşey yok.

Kabul bazen dozu kaçırırız eleştiride ama dedim ya biz hatası varsa ya da biz hatasi olduguna inaniyorsak esine babasına bile eyvallahı olmayan kadınlarız. Bazen pire için yorgan yaktığımız doğrudur. Ya da sevdiğimiz birisini yalnız bırakmamak için peşinden gidip destekledigimizde, çeteleştigimizde. Sorgularız herşeyi, aaaa tamam bu böyleymiş madem bize uymak düser diyemeyiz.

İşte bu kadınlar da böyle biraz. Forumun sivrileri. Aklından geçen dilinde olan arkadan is çevirmek yerine kendini öne atan kadınlar. Ama zararlı değildiler. Bence zararlı olan arkadan is çeviren, gizliden gemisini yurutenlerdir, sinsilerdir. Bu kadınlardan kimseye zarar gelmez gelmeyecektir.

Hayatlarında başarılar dilerim kendilerine. Ülkemizin tek derdi kociskosunun ilgisi olmayan sizin gibi kadınlara ve sizin yetistireceginiz ayagi yere saglam basan cocuklara ihtiyacı var. Öpüyorum sizi... Selam olsun güzel kadınlar...

Süper ifade etmişsin Zeymurum

Bu konuyu şaşkınlık üzüntü ve büyük bir öfke içinde okudum banliydim sadece okumakla kaldım.

Üyeliği alınan arkadaşların kimisini hiç tanımıyorum kimisini dert bölümünden kimisini de siyasetten tanıyorum.genel olarak dik duran güçlü ne dediğini bilen açık sözlü kaçak dovusmeyen kadınlardı bu sekilde gönderilmeleri bana göre doğru değil.evet siteyi kazen bey kurmuş olabilir ancak burası üyelerle var olan bir yer.hataları varsa uyarı alıp bir kaç gün ban alabilirlerdi.hiç uyarı almadan üyelik iptali olması ne kadar kötü.

Eğer okuyorlarsa o üyelere sevgilerimi yolluyorum umarım tekrar dönmeyi ister ve dönersiniz.

Ayrıca ben konuyu okurken adminlere değil de bu üyelerle daha çok siyaset topiginde tartışıp hirsini buradan alan bazi insanlara çok sinirlendim.

Zeymurel, her zamanki gibi cok guzel aciklamissin icinden gecenleri, dusunduklerini.. Ben bu kadar iyi anlatamayacagim icin yazamadim bile hicbirsey.. Dediklerinin hepsine katiliyorum.

Arkadaslarin siteden atilmasina cok uzuldum. Bence de banlanmalari yeterdi. Belki onlarsiz KK, KKsiz onlar olabilir, ama eskisi gibi olmaz. Hepsi de birbirinden kiymetli yorumcular idi. Sacma sapan bir mevzu yuzunden boyle olmamaliydi. Sorunlar atmakla, kacmakla cozulmez, ban sistemi bu yuzden var, degil mi?

Yoneticilere de diyecegim su olmali ki, isinize kurallarinizi katmalisiniz, fakat duygularinizi, ofkenizi degil (Daha yeni Mune'ye de ozelden bu konuda yazismistim). Banlanmanin kistasini biliyoruz, atilmanin kistasi hergun degisiyor. Bu kadar cok tepki aliyorsaniz bunun sebebine hemen itiraz etmekten ziyade siz de oturup bir ic elestiri yapabilmelisiniz. KK cok guzel bir site, hakikatten de.. ama bu gibi olaylar bu guzel sitenin ciddiyetini sorgulattiriyor. Boyle bir siteden atilmak bu kadar kolay olmamali. Hakaretler havada ucusmus olsa anlayacagim, ancak kurallara aykiri bir konu actilar ve altinda kurallara aykiri bir sekilde bir uyeyi cekistirdiler ise bunun cezasi olarak ban sistemi yok muydu? Konuyu okudugum kadari ile onlar da zaten banlanacaklarinin farkindaydilar, atilmak biraz agir kacti. Banlanana kadar biraz dedikodu yapip eglenmek istemisler, Kazen'i alasagi etmek, sikistirmak filan bu olayin degerlendirmesi olarak biraz agir kacmis ..

"Agamiz bizimle egleniyy" diye mesaj atan yercekimli karanfil. Anladigim kadari ile o da bu mesaji uzerine gidenlerden.. @Kazen bey, arkadas sizi samimi bulmus ki boyle birsey yazmis, bu kadar kizacaginizi nerden bilsin? Onun yerine burada yillardir yazan herhangi biri de olabilirdi bunu yazan, kim bilebilirdi ki hadsizlikle degerlendirebileceginizi.. Butun olayin hedefini biraz da Mune'nin sozleriyle ustunuze alinmissiniz, ben ayni fikirde degilim. Burada yazan ve atilan uyeler gayet de zeki ve durust olanlarindandi, sizin her yazilandan haberiniz oldugunu bile bile boyle basit oyunlarin icine girmeye tenezzul edecek insanlar degildiler. Ben rahatsizligim oldugunda yuzunuze karsi soyluyorum, arkanizdan is cevirmiyorum, onlar da farkli degiller. Umarim oturup biraz sakinlestiginizde bu olayi bir daha gozden gecirirsiniz. Bu arada dun ne icin hastanede oldugunuzu bilmiyorum, gecmis olsun, umarim kotu birsey yoktur.

İlave olarak ben kazen beyin asiri alingan oldugunu dusunuyorum. Yercekimli karanfilin soyledigi agamiz bizimle eglenir lafina bu kadar kizacak ne var cidden anlayamadim. Bana cok komik gelirdi ve yerlere yata yata gulerdim sahsen. Bdvde konu acip da istemedigi tarz yorum alan konu sahiplerine sinirleriniz saglam olsun,burasi cok sesli ve cok renkli bir site,her gorusten kadin var, her turlu yoruma acik olun diyorken,sitenin sahibinin bu kadar alingan olmasi bana ilginc geldi.

Kızgın, üzgün ve şaşkınım.
Dolu dolu konuşan, dolu dolu lafı gediğine koyan mantıklı kadınlar gitti.
Zaten belki de böyle oldukları için gittiler. Birçok konudaki cehaleti belli olanlar toplanıp açsaydı o konuyu, kimse onları ciddiye almayacağı için problem olmayacaktı. Birkaç gün ban ve dönüş olacaktı.

Dolu dolu kadınlar gitti, kına yakanlar kimler zaten gördük; beğenilen mesajlarda bile belli.

Nameaver daha 1 kere bile ceza almamıştı yanlış hatırlamıyorsam, ki özel mesajlarda bile sınırları aşmayan şekilde yazardı.

Ortada yanlış anlama ve anlaşılma var, bu bariz. Olmaz olasıca zatlar ile ilgili akıllarda soru işaretleri vardı. Akıllardaki düşünce "biz çatır çatır ceza alırken, bu zatın şu yaptığı kurala aykırı, bu yaptığı ceza gerektiriyor ama almıyor, neden"di.

Yalansa yalan desin birisi, ofis mesela ceza kraliçelerinden değil miydi? Sep mesela, nisana kadar cezalı. Ki iyi ki cezalı, yoksa onun da kaderi aynı olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…