- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
2. Banınıza sebep olan yazınız ağır değilse ve banlanmayı hak etmemişse Kazen bey özür dile desin dileyeceğim.Merhaba yeni sayilirim. Kurallari ve ban konusunu tam olarak bilmiyorum. Bu ban konusunda benimde anlayamadigim seyler var. Ilk banlandigimda tamam haddimi astim kabul ediyorum ters cevaplar verdim cunku.
Ikinci ban konusunda konuyu acan bayan agir tahrik etti. Kara cahilsiniz. Allah belanizi versin. Yuru bee. gibi daha hatirlayamadigim cok agir cumleler kullandi. Sadece ben degil bir cok arkadasimiza. Yinede kendimi tuttum agir konusmuycam dedim kendi kendime.Bayanin banlanacagindan emindim. Aksam siteye girmek istedim. Bi baktim ki banlanmisim. Ikinci uyelik aldim veMune hanima sordum atildim mi yoksa banlandim mi diye. Cevabimi aldiktan sonra 2.nci uyeligimi iptal ettim.Hic hak etmemistim. Insanin cok zoruna gidiyor inanin. 1 gunluk ban inanin nerdeyse 2.5 gun surdu. Neden tahrik eden kisiyi banlamiyorsunuz sadece. Insaniz bizde o kadar hakarete elbette insan duramaz.
Yav hav hav yazacak yakinda ayni onlara benzedi cunku :)))
aradan bir cümleyi çektim (onların yaptığı gibi)
bunu ben yaptıysam (@shot ile görüşebilirsiniz)Mune %100 yapmıştır. Mune ile bu konuyu konuşmadım bile ama yaptığına eminim. Zira dönem dönem ben ricada bulunuyorum lütfen özelden uyar diye... Bunu da her konuda yapması çifte standarttır. Sizde belirtmişsiniz zeki insanlar her konuda tek tek uyaralım mı ?
Karşılıklı memnuniyetsizlik var, site kuralları var buna uymuyorlar ... Artık sitede değiller artık haklarında konuşmayalım zira cevap hakları yok. Site ile ilgili sorularınız var ise cevaplayabilirim.
Estagfurullah ne ozuru. Hatta size ozelden yazdim banimi sordum ne zaman acilacak diye guzelce soylediniz. Sahislara sozum yok benim. Sadece o kadar agir tahrik ve hakaret dolu kelimeler kullanildi ki. Benim tek kotu cumlem yukarda belirttiginiz idi. Bani hak edecek kadarda degildi ama. Bani hak eden konu sahibiydi2. Banınıza sebep olan yazınız ağır değilse ve banlanmayı hak etmemişse Kazen bey özür dile desin dileyeceğim.
Üye de banlandı yalnız, banlanmasa haklısınız, hak edecek kadar demeyin lütfen, bu mesajın size yazıldığını düşünün, o cümleyi kabul eder miydiniz?Estagfurullah ne ozuru. Hatta size ozelden yazdim banimi sordum ne zaman acilacak diye guzelce soylediniz. Sahislara sozum yok benim. Sadece o kadar agir tahrik ve hakaret dolu kelimeler kullanildi ki. Benim tek kotu cumlem yukarda belirttiginiz idi. Bani hak edecek kadarda degildi ama. Bani hak eden konu sahibiydi
Bana yazildiginida dusundum empati kurdum. Bayanin sozleri daha agirdi ama. Insaniz yani bam telimiz var.Hani demek istedigim tahrik edene daha fazla verilmeli ceza. Hem tahrik hemde ustune hakaret :))Üye de banlandı yalnız, banlanmasa haklısınız, hak edecek kadar demeyin lütfen, bu mesajın size yazıldığını düşünün, o cümleyi kabul eder miydiniz?
Sözleri kendimiz söyleyince ağır değilmiş gibi zannediyoruz, üyeye hav hav yazacak neredeyse onlara benzedi dediğinizde hangi canlı türüne benzettiğinizi hepimiz biliyoruz değil mi? He bakın bana yazsanız gülerim, keşke Papi'şime benzesem, kara ağzı koca gözleriyle benim için dünya güzeli o:)
Ama işte site kuralları belli, daha fazla ceza derken hakaretin ceza puanıyla üslubun veya polemiğin ceza puanı aynı değildir, siz bugün diğer üyeden daha çok ceza aldığınızı düşünürsünüz, o üye2 hakaret uyarısıyla sizden daha fazla gün banlı kalır, çünkü üslup uyarısının ceza puanı 2 hakaretin 4, sistem üst üste 4 puan alan birini 2 günle bırakmaz, ki baktım o üyenin sizden fazla uyarısı var:)Bana yazildiginida dusundum empati kurdum. Bayanin sozleri daha agirdi ama. Insaniz yani bam telimiz var.Hani demek istedigim tahrik edene daha fazla verilmeli ceza. Hem tahrik hemde ustune hakaret :))
Tamam simdi anladim olayi. Tsk ederim. Kolay gelsin insanlarla ugrasmak zor :)))Ama işte site kuralları belli, daha fazla ceza derken hakaretin ceza puanıyla üslubun veya polemiğin ceza puanı aynı değildir, siz bugün diğer üyeden daha çok ceza aldığınızı düşünürsünüz, o üye2 hakaret uyarısıyla sizden daha fazla gün banlı kalır, çünkü üslup uyarısının ceza puanı 2 hakaretin 4, sistem üst üste 4 puan alan birini 2 günle bırakmaz, ki baktım o üyenin sizden fazla uyarısı var:)
Bu siteye siyaset için geldim. Sosyal medya kullanmam, içimde kalan çok şey vardı son yıllardır, ben de girdim attım içimdekileri. Cok iyi geldi bu bana. Dilinin kemiği olmayanlardanim ama siyasi konularda. Yoksa normalde insanları kırmamak için elimden geleni yapar, sözlerime elimden geldiğince dikkat ederim. Haaa farkında olmadan kırdıklarım olmadı mı oldu elbet, affola.
İşte bu atılan kadınları siyasette tanıdım. Benim gibiydiler dümdüz gidiyorlardı. Öyle düzen adamı değillerdi, alayına isyancılardan. Hani babamız iktidar olsa hata yapsa önce biz geçeriz karşısına, işte bizim modelde bu. Mesela ben haksızlık olsun atarım kendimi ortalara, hayatımda hic bana dokunmayan yılan bin yasasıncı olmadım. Hocalarim bile haksızlık yapsa kendimi attım ortalara çok basım ağrıdı bu yüzden. Bi olay oldu mu arkamda duranlar kaçardı bi bakardım önde ben kalmışım tek başına. Bu kadınlarda böyle işte benden. Susmayan, dilini elini korkak alıştırmayan modeller. İyi birşey mi bu her zaman değil hele hep kötü dik başlı damgası yediğin icin zordur da böyle bi kadın olmak. Ama karakter diyin, yetiştirilme diyin bizim model bu. Düzen adamı olup herşeyi beğenen, çıkarı ne gerektiriyorsa onu yapıp yanar dönerli olmamızı, yanlışta olsa aklımızdan geçeni içimize atmamızı beklemeyin. Dizginlememiz zor yapacak birşey yok.
Kabul bazen dozu kaçırırız eleştiride ama dedim ya biz hatası varsa ya da biz hatasi olduguna inaniyorsak esine babasına bile eyvallahı olmayan kadınlarız. Bazen pire için yorgan yaktığımız doğrudur. Ya da sevdiğimiz birisini yalnız bırakmamak için peşinden gidip destekledigimizde, çeteleştigimizde. Sorgularız herşeyi, aaaa tamam bu böyleymiş madem bize uymak düser diyemeyiz.
İşte bu kadınlar da böyle biraz. Forumun sivrileri. Aklından geçen dilinde olan arkadan is çevirmek yerine kendini öne atan kadınlar. Ama zararlı değildiler. Bence zararlı olan arkadan is çeviren, gizliden gemisini yurutenlerdir, sinsilerdir. Bu kadınlardan kimseye zarar gelmez gelmeyecektir.
Hayatlarında başarılar dilerim kendilerine. Ülkemizin tek derdi kociskosunun ilgisi olmayan sizin gibi kadınlara ve sizin yetistireceginiz ayagi yere saglam basan cocuklara ihtiyacı var. Öpüyorum sizi... Selam olsun güzel kadınlar...
Zeymurel, her zamanki gibi cok guzel aciklamissin icinden gecenleri, dusunduklerini.. Ben bu kadar iyi anlatamayacagim icin yazamadim bile hicbirsey.. Dediklerinin hepsine katiliyorum.Bu siteye siyaset için geldim. Sosyal medya kullanmam, içimde kalan çok şey vardı son yıllardır, ben de girdim attım içimdekileri. Cok iyi geldi bu bana. Dilinin kemiği olmayanlardanim ama siyasi konularda. Yoksa normalde insanları kırmamak için elimden geleni yapar, sözlerime elimden geldiğince dikkat ederim. Haaa farkında olmadan kırdıklarım olmadı mı oldu elbet, affola.
İşte bu atılan kadınları siyasette tanıdım. Benim gibiydiler dümdüz gidiyorlardı. Öyle düzen adamı değillerdi, alayına isyancılardan. Hani babamız iktidar olsa hata yapsa önce biz geçeriz karşısına, işte bizim modelde bu. Mesela ben haksızlık olsun atarım kendimi ortalara, hayatımda hic bana dokunmayan yılan bin yasasıncı olmadım. Hocalarim bile haksızlık yapsa kendimi attım ortalara çok basım ağrıdı bu yüzden. Bi olay oldu mu arkamda duranlar kaçardı bi bakardım önde ben kalmışım tek başına. Bu kadınlarda böyle işte benden. Susmayan, dilini elini korkak alıştırmayan modeller. İyi birşey mi bu her zaman değil hele hep kötü dik başlı damgası yediğin icin zordur da böyle bi kadın olmak. Ama karakter diyin, yetiştirilme diyin bizim model bu. Düzen adamı olup herşeyi beğenen, çıkarı ne gerektiriyorsa onu yapıp yanar dönerli olmamızı, yanlışta olsa aklımızdan geçeni içimize atmamızı beklemeyin. Dizginlememiz zor yapacak birşey yok.
Kabul bazen dozu kaçırırız eleştiride ama dedim ya biz hatası varsa ya da biz hatasi olduguna inaniyorsak esine babasına bile eyvallahı olmayan kadınlarız. Bazen pire için yorgan yaktığımız doğrudur. Ya da sevdiğimiz birisini yalnız bırakmamak için peşinden gidip destekledigimizde, çeteleştigimizde. Sorgularız herşeyi, aaaa tamam bu böyleymiş madem bize uymak düser diyemeyiz.
İşte bu kadınlar da böyle biraz. Forumun sivrileri. Aklından geçen dilinde olan arkadan is çevirmek yerine kendini öne atan kadınlar. Ama zararlı değildiler. Bence zararlı olan arkadan is çeviren, gizliden gemisini yurutenlerdir, sinsilerdir. Bu kadınlardan kimseye zarar gelmez gelmeyecektir.
Hayatlarında başarılar dilerim kendilerine. Ülkemizin tek derdi kociskosunun ilgisi olmayan sizin gibi kadınlara ve sizin yetistireceginiz ayagi yere saglam basan cocuklara ihtiyacı var. Öpüyorum sizi... Selam olsun güzel kadınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?