• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

Ben alıntılarla konuştum genel olarak zaten. Size de bir şey demedim.
Ama şunu diyebilirim.
Adaletsizligin olduğu her yerde sizi de görmek isterim.
Mesela o üyelerin haksızlık ettiği yerde haklı olanın yanında olmakla başlayın bir dahakine.
Inşallah dönerler siz de aynen bunu yaparsınız ben de görürüm.

yahu illa birşeylerin içine çekme çabasındasınız..peki witchin konusuna bakın o zaman.. bibi ve darkın karşısında nasıl durduğuma..
sizin çete dedikleriniz kimler bilmiyorum atılanların hepsinide net hatırlmıyorum ama isim verirseniz dönerse dikkat edeyim kendisine karşısında durulacak durumuna..
benim adaletsiz davrandığımı kimse iddia edemez.. yine aynı şeyi yapıyorsunuz mesajlarınızı muhattabına yazın lütfen..

Sende burada duracaksın..

Oynaştılarsa karşılıklı oynaştılar (çirkin tabirinizle)
Bu taraf yalakalık için oynaştı ise
Yönetim ne amaçladı?

Üyelere yalakalık olsun diye mi..

Zamanında karşılıklı güzel iletişim kurmuş olmalarının altında ne arıyorsun mesela.
Eski dosttan düşman olmaz.
Bugun birbirlerine kırılırlar
yarın döner kucaklaşırlar..
Bu hiç birimizi ilgilendirmez.
Bunu bu şekilde ifade etmek, dile dolamak neresinden bakarsan
bak
Çirkin. ok.

Evet eski dostu birden düşman edip tuu ka ka demeleri bence de çok çirkin sayfalardir onu anlatıyorum ben de.

Ne oldu da her şey değişti?

Bunu sorana yalaka derseniz o tabiri de duyarsınız.

Kimse kusura bakmasın.
Ben zaten yönetimle haksız buldugum durumlar için konuşma yapmıştım.

Sevgili shapee lütfen baştan sona okuyun da öyle diyenleri siz bulun.
Ben sıkıldım çünkü.
Evet aynen ak pak hepsi yönetim haksız tamamen diyenler oldu.

Evet hataları olabilir ama sonuç UI olmamali diyen üyelere saygı duyuyorum ben.

Yönetime %100 haksız diyenler var diyelim bırakın bunu yönetim dile getirip o kişilerle muhattap olsun. Sizi neden ilgilendirdi bu kadar?

Buradan 10 üye atıldı ve hala senin genellemelerini dinliyoruz, gidenler ak pak değil, onlar milleti linç ettiler, grup olup insanların üstüne yürüdüler bilmem ne bilmem ne? Mümkünse isim ver, hangi konuda neler yapmışlar örnek ver. Zira ben senin genelleme yaparak her gideni zan altında bırakmaktan sıkıldım. Konu şeffaflık ise isim vererek konuşmanda sakınca görmüyorum zira Üİ olupta senin genellemelerinle alakası olmayanların hakkına giriyorsun net.

İsim ve örnek veremiyorsan da söylediklerin senin hayal ürünün olmaktan ileri gitmiyor bilesin. Çünkü ben giden üyelerden kimseye haksız linç, terbiyesiz bir tavır görmedim. Sen ne gördün, kim hangi üye ne yapmış anlat hele, kanıtla da bilelim.

ben daha 1 yıl olmadı üye olalı ancak çok ban yiyen bir insanım çünki haksızlık olunca susamıyorum,kaç kişiyle bile bu yüzden tartışmışımdır.

gidenlerden bibibella mesela tartıştıklarım arasındadır belki başkaları da vardır bazen onlar haksız bazen ben haksızdım bu tartışmalarda.

yeri geldi buraya yazan darkmore ve papucumunnicki eli de tartıştım wichthunt konusunda mesela.hala da onları haksız buluyorum örneğin.

yani burada genele yazıp tüm haksızlıklarda ses çıkarın diyemez kimse

ben tüm haksızlıklarda ses çıkaran biriyim kimse aksini iddia edemez ya sen-siz?

Evet çok eminim emin olmadığım davanın hakliligini savunmam.
Gözlerimle şahit olduklarım var 5 yıldır.
Sizin de tüm mesajlarınızı okudum.
Savunmadan ibaret mesajlar sadece. Yanlislara bile göz yumup yaptığınız şey bu.
Neyi savunduğunuz belli değil. Can sıkıntısından gelmiş ona buna sallıyor gibisiniz. Kendinize malzeme arıyorsunuz. Biz yanlışta ısrar edenler olarak! burda sorularımıza cevap aradık. Sizden istemedik cevabı. Geldiniz burda had bildirme yapıyorsunuz. E tamam yetmedi mi tatmin olmadınız mı?

nomu adalaetten bahsedecek en son insan bile değilsin burda kazenden çok kazencilik oynama ki kazen de mune abla da kendilerini gayet güzel ifade edebilen insanlar senin savunmana da ihtiyaçları yok yani.
çocuğunun taciz edildiğini düşünen bir üyeye o zaman öğrenciler de bana sarılıyor onlar da beni taciz ediyorlar gibi cevap vermişliğin her konuda kendi mesleğinden olan insanları haklı haksız savunmuşluğun var. birilerini suçlarken insan önce kendine bakacak ben sütten çıkma ak kaşık mıyım diye düşünecek. lafı döndürüp dolandırıp alttan altta sokuşturunca bunu karşıdaki insanların anlamayacağını düşünüyorsun malum çok zeki olduğun için ama öyle değil. okuyan anlıyor ne oluduğunu. hep bir mağdur hep bir ezilmiş edebiyatı yapınca da maalesef naif düşünceli hassas olunmuyor. bazılarının dan dan söylediğini sen dolaylı yollardan ifade etmiş oluyorsun hepsi bu. ben şahsen giden arkadaşlar haklıydı demiyorum ama bunu üyelik iptaline götüren nedenler kazenin alındığını söylediği konular beni tatmin etmiyor. bu arada kimsenin de saz arkadaşı değilim selamlaşmışlığım bile yoktur gidenlerle. hele ki çete olup senin tabirinle kimsenin konusunu da sabote etmişliğim yoktur. bir şey söyleyeceksem kişisel olarak söyler çekilirim. ama senin şu mağdur edebiyatın onlar da zamanında bana bunu bunu yapmışlardı diyerek koşarak gelip fırsatçılık yapman gerçekten sıktı. bu konuda adam olacak kızın da bir çok yorumu var bir çoğuna da katılmıyorum ama ona fırsatçı diyemiyorum mesela kız acındırmadan ne düşünüyorsa söylüyor. cevap verme şansı olmayan kişilerin arkasından bu kadar konuşmak yazıktır ziyandır gerçekten. önce bir kendine bakacaksın ki burada anlattığın kadar masum bir üye değilsin ondan sonra başkasının ayıbını yüzüne vuracaksın. kusura bakma ben de naif olmayan bir üyeyim. ama birine vuracaksam da arkadan vurmam.

Geçmiş konularda giden arkadaşların karşısında durduğum oldu. Ama şimdi bu konu onun yeri değil diyoruz. Şu basit ayrımı bari yapabilseydiniz. Yok ama sadece genelleme sizdeki.

Yönetime %100 haksız diyenler var diyelim bırakın bunu yönetim dile getirip o kişilerle muhattap olsun. Sizi neden ilgilendirdi bu kadar?

Buradan 10 üye atıldı ve hala senin genellemelerini dinliyoruz, gidenler ak pak değil, onlar milleti linç ettiler, grup olup insanların üstüne yürüdüler bilmem ne bilmem ne? Mümkünse isim ver, hangi konuda neler yapmışlar örnek ver. Zira ben senin genelleme yaparak her gideni zan altında bırakmaktan sıkıldım. Konu şeffaflık ise isim vererek konuşmanda sakınca görmüyorum zira Üİ olupta senin genellemelerinle alakası olmayanların hakkına giriyorsun net.

İsim ve örnek veremiyorsan da söylediklerin senin hayal ürünün olmaktan ileri gitmiyor bilesin. Çünkü ben giden üyelerden kimseye haksız linç, terbiyesiz bir tavır görmedim. Sen ne gördün, kim hangi üye ne yapmış anlat hele, kanıtla da bilelim.

Dönerlerse kendileri söylerler yüzlerine demiştim çünkü.
Ya da siz iletisimdesinizdir hala bizzat sorun.
Ne anlatcam size ya gördünüz görmek istemediniz vaktinde hepsini.
Isinize öyle geldi çünkü.
Şimdi de görmeyin.
Fikrimi söyledim söylüyorum herkes gibi hadi engel olun.
Konu açan her yoruma açık olacak diyorsunuz ya hep aynen ondan.

Evet eski dostu birden düşman edip tuu ka ka demeleri bence de çok çirkin sayfalardir onu anlatıyorum ben de.

Ne oldu da her şey değişti?

Bunu sorana yalaka derseniz o tabiri de duyarsınız.

Kimse kusura bakmasın.
Ben zaten yönetimle haksız buldugum durumlar için konuşma yapmıştım.

Kim kimi düşman etti yine isim ver o zaman.

Yönetimi eleştirmek düşman bellemekle aynı kapıya mı çıkıyor sizlerin
nazarında.
Öyle olsa bize adres gösterip gidin şu bölümde konuşun denilmezdi
değil mi?
Konu da 2 defa etiketlenmiş Mune konu kapatılsın diye
Kapatılmamış.
Demek ki bazı şeyleri doğru yerde konuşmakta bir sakınca görmüyorlar.
Yada konuşulsun istiyorlar.
Konuşuyoruz..

Kızlar doğru yerde, doğru adımlar atamamış iseler nazarlarında
karşılıgı tamamen siteden atmak olmamalıydı..
Ceza verip geçebilirdi. Herkes gibi..
Bir çok ve daha fazlasını yapan bir sürü üye var burada.

Hatta sizin gibi başı çekenler gelip bir de
E canım yapmışlar işte, hatalılar demek ki şeklinde yazadabiliyor.

nomumucha nick yanlış olabilir aklımda bu kadar kalmış çok zeki bir kadınsınız biliyor musunuz?

topiği çok güzel manipüle etmeye çalışıp hem üyeleri hem de yönetimi giden insanlara karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz.

tek yaptığınız bu şu anda.

Dönerlerse kendileri söylerler yüzlerine demiştim çünkü.
Ya da siz iletisimdesinizdir hala bizzat sorun.
Ne anlatcam size ya gördünüz görmek istemediniz vaktinde hepsini.
Isinize öyle geldi çünkü.
Şimdi de görmeyin.
Fikrimi söyledim söylüyorum herkes gibi hadi engel olun.
Konu açan her yoruma açık olacak diyorsunuz ya hep aynen ondan.

Giden üyeler Üİ oldu ve kendilerini savunamayacak ve hiçbiri ile de iletişimim yok. Bura harici kimse sosyal medyadan ya da telimden arkadaşım değil.

Şimdi iki türlü de öğrenemeyeceğime göre kimden bahsediyorsun söyle bi zahmet. Kaçak dövüşme, isim ver, konu ver.

Bu üyeler hep siyasette yazar BDV'de çok takip etmedim kendilerini. Ama denk geldiğimde de cidden hak edene hak ettiği cevabı verdiklerini gördüm. Gayet adil olduklarını düşünüyorum senin aksine. Çoğu kadın da böyle düşünüyor ki mesajları beğeni yağmuruna tutulmuş. Senin onları haksız bulman senin düşüncen oluyorda, ben haklı buluyorum diye neden yandaş oluyorum?? Babamın kızı bile hata yapsa destek olmam ben neden bu üyeleri durduk yere pohpohlayayım ya? Tutturdunuz bir yandaş türküsü.

İsim vermiyor oluşunun nedenini söyliyeyim, gidenlerden 1-2 kişiye kızmışsın ad veremiyorsun şimdi fırsat çıktı alayına sallıyorsun. Sonra da sen hakkaniyetli oluyorsun biz haksız yere yandaşına arka çıkan çeteci.

Bu kadar ak pak değil her şey bunu söyledim ben bu da benim hakkım.
Tüm suçu kimse yönetime atmasın.
Hiç birimiz tam detay bilmiyoruz sonuçta.
Amacimiz ogrenmek o yuzden burda bu konu.

Ama pis yalaka diyenler kendi profil oynasmalarina bakacak yönetimle.
Orada duracaksınız.

Bir vakit canım cicim oynastikları yönetim şimdi çok kötü oldu.
Ölçülü ilişkiler tercihimdir.

Sende burada duracaksın..

Oynaştılarsa karşılıklı oynaştılar (çirkin tabirinizle)
Bu taraf yalakalık için oynaştı ise
Yönetim ne amaçladı?

Üyelere yalakalık olsun diye mi..

Zamanında karşılıklı güzel iletişim kurmuş olmalarının altında ne arıyorsun mesela.
Eski dosttan düşman olmaz.
Bugun birbirlerine kırılırlar
yarın döner kucaklaşırlar..
Bu hiç birimizi ilgilendirmez.

Şuan yaptığınız şey baskı oluşturmak, yönetimin bizi anlayacağı varsa da
buna taş koymak..
Bunu bu şekilde ifade etmek, dile dolamak neresinden bakarsan
bak
Çirkin. ok.

Shape cok guzel cevabini vermis ama birde benden dinle.

Cirkin pis tabirinle evet muneyle profillerimizde oynastik ! Gerek kendisinin benim profilimde gerek benim munenin profilinde bircok mesajimiz var ayrica kibler uzerindende oynastik siz gormuyorsunuz onlari ne yazikki.

Sunu soyleyebilirimki ben cikar fayda saglamak amacli kimseyle konusmam gorusmem mune burda benim icin abladir ben hata yaptigimda banliyorsa onun hata yaptigini dusundugumdede ben gerekli yere konumu acar soylerim.

Dun gulduk eglendik ayri bugun de dusman olmadik bu konu yuzunden o cirkin kelimelerinizi daha fazla kullanmayin kalbinizi yansitiyorsunuz ben kotulukleri sevmiyorum bundan beslenemiyorumda sizin gibi.

Ben mune ablayi severim, ozelden bile derdimi paylastim gecmiste o da usenmedi bana destek oldu,seviyor beni sanirim ;) simdi ben bu durumda yonetimi elestiremez miyim? Yonetim sadece muneden de ibaret degil dikkatinizi cekerim. Ayrica witch ile ayni fikirde olduysam gecmiste yonetime soru soramaz miyim? Yonetimin adil olmasi mi onemli darkmoreun mu? Darki mi takarsiniz yonetimi mi? Yonetime yonelttigim sorular ve kendilerinden bulundugum ricalara neden uyeler cevap veriyor? Siteden kimse atilmasin burada hepimiz var olalim demek suc mu? Anlamadim ben kafamda deli sorular var

Ay ne sacmaladiniz ya valla.
Tabi haksız bir tutum göremezsiniz bende beğenmediginiz yorumlarimi yazıyorsunuz :)

Evet çocuklarınıza hem kendi özelini hem başkasının özelini anlatın göğüslerimde kalcamda ansızın el istemiyorum ben de taciz ediliyorum diye espri yapmıştım.
Yorum begendirmek zorunda miydik ay pardon.
Sakasiniz valla.
Daha sizinle ugraşmiycam çok bile uğraştım. Hadi bye

3 gündür siteye kendimle alakalı bi problemden giremedim ve 2 gündür ağzım açık dışarıdan yazılanları okuyorum..
Şaşkınlığımın sebebi gerek etiketlenerek gelen üye arkadaşların konuyu anlayıp bilmeden yazdığı yorumlar, gerekse gönderilen arkadaşlara resmen hakettiler tarzı konuşmalar.
Bizler burada hepimiz kadınız, hepimiz birbirimizin hiçbir şekilde dünya görüşüne katılmasak ta yinede atılmasını hoş görmeyecek olgunlukta insanlarız.
Şu ana kadar bazı kadar yani kendim bu siteye aktif olarak katıldığımdan beri birisine kızıp üi yapılmasına bile şaşırıp üzülmüşlüğüm vardır. Çünkü pes ettikleri için kendilerini anlatmaktan vazgeçtikleri için.
Neden olaylar bu kadar kişiselleştirildi ki?
Ben Nameaver i çok severim, yani bu sitede gerçekten ciğerini bildiğim diyebileceğim arkadaşımdır. Keza Holavida da yine kendini hiç gizlemeyen çok dürüst arkadaşımızdır. Office ise buranın bana göre zekası çok kıvrak süper ötesi ve aslında iğnelemekten ziyade fikrini aleni söyleyen kk de nadir arkadaşlarımızdan dır. Bibi zaten başlı başına her konuda yüz gülümseten, dobra arkadaşımız. Canınfıstığı ve Elvan ı sadece yorumlarından tanıdığım arkadaşlarım ve gerek bdv de gerek diğer konularda dolu dolu yorumlar yapan ve diğer arkadaşlarım gibi gerçekten samimiyetine inandığım insanlar.
Bu gönderilen arkadaşlarımızın siteye kattıklarının eminim yönetim de farkındadır.
Protesto konulu topikte bir çoğumuz yazdı, belki yönetime göre okkanın topuzu aştı ama ceza olarak atılma olmamalıydı, çünkü bu insanlar bilgi ve birikimlerini ve de görüşlerini öyle böyle burada hiçbir karşılığı olmadan paylaştı, diğerlerimiz gibi.
Her ne olursa olsun bedeli atılmak olmamalıydı..
Hele ki kadın haklarına bu kadar hassas yaklaşan bir sitede olmamalıydı. Bakınız ki buraya öfkesini gizleyemeyen arkadaşlarda yazıyor. İşte böyle ikircikli durumlar çıkıyor ortaya.
Sayın yönetim burayı bir şekilde okuduğunuzu biliyoruz. Lütfen bu konuda da biraz daha hassas düşünün..

Ay ne sacmaladiniz ya valla.
Tabi haksız bir tutum göremezsiniz bende beğenmediginiz yorumlarimi yazıyorsunuz :)

Evet çocuklarınıza hem kendi özelini hem başkasının özelini anlatın göğüslerimde kalcamda ansızın el istemiyorum ben de taciz ediliyorum diye espri yapmıştım.
Yorum begendirmek zorunda miydik ay pardon.
Sakasiniz valla.
Daha sizinle ugraşmiycam çok bile uğraştım. Hadi bye

Beğenmedikleri yorumları yazmıyorlar, senin diğer kadınlar çeteydi birbirlerini kollarlardı lafına istinaden sen de sürekli öğretmenleri kolluyorsun sen de mi kovulmalısın yani yi anlatmaya çalıştılar. Ama direkt söylemedikleri ima kullandıkları için anlamadın.

Not: Her cümlede bir kendini övme : ) "Tabi haksız tutum göremezsiniz ben de."

Beni de banlayabilirler arkamdan bu kadar samimiyetsiz sözde adalet arayışı da istemem, giden 10 kişi deniyo ama burda adı zikredilenleri tanıyorum ve seviyorum da ne siyasetten bilendim ki girmiyorum ne de hayat tarzım farklı, bu başlığa girdim gireli anlatmak istediğimi anlamamak için kötü niyetli olmak lazım, diyorum ki ben kimseyi arkadaşım diye savunmam, geçmişte bu yapıldı yanlıştı, bence, sevmiyorum diye de kimseyi yermem, burda yapılan adalet arayışı falan değil zaten sonra biz adil olmak zorunda değilize döndü olay, ben vatandaşım falan yazmış biri, komik

Arkadaşım dünden beri ne şiş yansın ne kebap açıklamalarının ve konunun özüne değil alakasız yan konulara yorum yaptığının herkesin farkında.

Burada kızları savunanlar witchhunt konusunda neden başka türlü davranmışmış? Dünden beri yazıyoruz burada kızları savunanların adalet aramaması gerektiğini söyleyenler yapılan yanlışlığa ilk siz ses çıkardınız da paralel bir konu mu açtık? Kafanızı kuma gömdünüz takılıyorsunuz.

Bir taraftan office, canınfıstığı, elvan beni savunurdu, yönetimden daha cool bir duruş beklerdim deyip (şiş yanmasın kısmı) diğer taraftan eee bu konuyla nereye varacaksınız şimdi? (yönetim cevap vermedi diye dağılmalı mıyız?) yok efendim ben kızları siyaset topiğinde sandım, düne kadar olanları bilmiyordum ( yaw he he, bunları yazan da vatandaş lafını komik bulmuş) en sonunda da konuya hakim değilim yorumlarım bu kadar (aman kebap da yanmasın kısmı)

Taraf olmaya kimseyi zorlamıyorum, sadece vatandaş demeleri çok komiiiiiiik diyene arkadaşım dön bir kendi acınası yorumlarına bak demek istedim.

Merhaba,
topiğinde kapatılması istenmiş, konuyu açan nooption'un talebi üzerine topiği kapatıyorum ama şunları da yazmak istiyorum zira sizler ziyadesiyle yazmışken bende son açıklamamı yapayım.

Denmiş ki özel mesajlar okunuyor, bu iddianın temeli nedir, neye dayanarak böyle asılsız bir iddia ortaya atılmıştır?
nameaver'ın siteden gitmesinin sebebi buymuş, açıklama aynen şöyle :
"Günlerdir bıkmadan, sabırla neden atıldığımızı soran arkadaşlara yönetimin veremediği cevabı ben vereyim. Özellikle de nameaver nameaver için bir çok soru işaretiniz var biliyorum ve yönetimin "evet biz yaptık" diyemediği şey özel mesajların okunmasıdır. nameaver nameaver yönetim kendilerinin eleştirildiği özel mesajlaşmalar sebebiyle atılmıştır."

Yönetim hakkında yazmış öyle mi? Bu bir itiraf öyleyse, sebebi özel mesajlara bağlandığına göre ve bundan emin olduklarına göre demek ki epey ağır şeyler yazmışlar.

Biz özel mesajları okuyamayız, özelden bir konferans görüşmeyi kendimiz açtığımız, o konferans görüşmeye konuşmaya dahil olacak üyeleri kendimiz eklediğimiz halde görüşmeden çıkmak isteyen üyeyi bile biz çıkartamazken, açtığımız konferanstan kendi isteğiyle çıkan üyeyi yeniden ekleyemezken, dahil olmadığımız bir görüşmeyi nasıl okuyalım?
Yönetici olarak tek artımız Pro üye çoklu görüşmeye 5 kişi ekleyebiliyorsa biz 30-40 kişi ekleyebiliyoruz.

Alın size bir ispat, bu mesajlar bizzat benim mesajımdır, nasıl bir tesadüftür ki bu mesajlarım üyelik iptali yapılan kişilerden birkaçıyla gerçekleşmiştir, yakınen görüşenler teyit edebilir, bir konferans görüşmelerine eklemek istedikleri arkadaşlarını ekleyemeyince bana mesaj attılar, arkadaşlarını açtıkları konferansa almamı istediler, arkadaşlarını o konferans görüşmeye dahil edebilmem için beni eklemeleri gerektiğini söyledim, sonrasında beni kendi konferanslarına dahil etmediler, kapalı bir görüşme zaten, sana göre değil dediler espri yaptık gülüştük hatta, bende eklememi istedikleri arkadaşlarını haliyle ekleyemedim, eğer iddiaya göre nameaver özelden yönetime karşı birşeyler yazmışsa beni neden konferansa dahil etmediklerini açıklar bu durum, zira yine yakinen görüşenler teyit etsinler lütfen yazışmalarımızda duruyor ayrıca, arkadaşlarını eklememi istedikleri konferans görüşmeyi açan kişi nameaver'dır.

Kimlerin konusuna? Beni o konferansa almazsanız kimseyi ekleyemem ki, sen mi konferans açtın, beni ekle konferansa, almak istediklerini alayım senin yerine

banlı banı açılınca alabiliyorum, banlıyken özel görüşmeyi reddediyor sistem.

Bunun gibi nice yazılı ispatlarım var özelleri okuyamadığımız kötü içerik yapmadan müdahale edemediğimiz üzerine, isteyene topik linklerini, bana ait olan kısmıyla özel mesajlarımı özelden gönderirim, banlı üyeyi dahil olmadığım görüşmeye dahil edemediğim bir özel mesajlaşma sistemini nasıl okuyabiliyorsak artık.

Gelelim diğer hususlara, defalarca günlerce yaptığımız açıklamaların üstüne başka birşey yazmayacağım fakat burada etiketlenerek, bir şekilde dahil edilerek şeffaflık topiğinde yönetime eleştirisini yapan ama giden üyeleri de eleştirenleri, yağlayıp ballarım editör olursunuz, yancı, sanki buraya gönderilmişler gibi imalar ve sözler söylemeniz sonra da biz yönetime yazıyorduk neden müdahil oldunuz sözleri çelişki değil midir?
Etiketleyen siz değil misiniz? Ben mi yanlış okudum? Bir kısmı etiketlenmiş işte, buna editör Chess'te dahil.
Önce etiketlenmişler sonra cevapları karşısında biz sizi dobra bilirdik demişler

Madem maksat yönetime sorular sorup cevap almaktı neden etiketlediniz? Yok mevzu başka üyelerde katılsın çoğunluk olalım demekse o zaman neden yazdıkları yüzünden yargılıyorsunuz?

Şurada 2 gün farklı yorumlar yapanlar çıktı konu kapatılsın dediniz, birbirinize bir sürü kötü sözler söylediniz, yönetim yönetim dediğinizde etten kemikten, siz birbirinizin yazdıklarına müsamaha göstermezken yöneticinin hakkında söylenenlere tahammül etmesini beklediniz, ne egosu, ne kendini tövbe haşa Tanrı sanması bırakıldı, yöneticiye herşey mübah kırılamaz incinemez.

Üzülürsünüz, neden niçin dersiniz hepsine amenna ama günlerdir çeşitli topiklerde sayfalarca açıklamamız olmasına rağmen sadece varsayımlarınız ve açıklamalardan aldığınız birkaç cümle üzerine konuyu oradan oraya alıp götürmüşsünüz.

Biz üyelerin ne karakterlerine birşey dedik, ne de bundan sonra deriz, olay tümüyle son birkaç haftadır bir üye hedeflenip onun üzerinden yönetime aldıkları tavırla alakalıydı hepsi bu.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Back
X