Evet inanarak yazdım, çünkü bana özelden birkaç üye yazdı bunlar fake diye, o mesajlar gelmeseydi böyle birşeye bende inanmazdım, aralarından bugün üyeliği İptal edilenler var nooption.Mune seni severim ama daha önce adaletine güvenirim. kazeni alaşağı etmek, kazene karşı üyeleri ayaklandırmak? bunları inanarak mı yazdın cidden?
ilk mesajları atan üyeler fake atın diyen kişileri deşifre edin madem . bakalım siteden atılan kişilerden biri var mı içlerinde.
bizlerde o zaman herşeyi bilerek kendi adalet terazimizde tartalım olayları..
kazenin istediği gibi sorunlar kısmına yazdım..
şu an sitede yaşadığım sorun budur..
Evet inanarak yazdım, çünkü bana özelden birkaç üye yazdı bunlar fake diye, o mesajlar gelmeseydi böyle birşeye bende inanmazdım, aralarından bugün üyeliği İptal edilenler var nooption.
Tüm samimiyetimle soruyorum, Protesto topiğinde bibinin banıyla ilgili olarak sorulduğunda ki soran holavida'dır onu tenzih ediyorum kesinlikle, cevap olarak banlandı mı? Kazene sormalısınız cevabımı görmezden gelip cevap verilmemiş algısı yaratarak yazılan şu yorumlar sana neyi düşündürür, istenmeyen üyelikler için özel mesajlarda varsa eğer:
↑
Bak mesela dün yöneticiler etiketlendi bu konuda bibi neden banlı diye cevap da alamadık mesela. Sebepsiz atılıyoruz, ama o kişi mesela daha önce bir iki kere banlandığı halde sabaha cezası bitiyor. Onda ceza katlanmıyor düşüyor demek ki...
Malum konuya gidip mi sorsak acaba bibiyi? Belki o zaman cevap gelir.
Bak bu da linki:https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/protesto.997691/page-45#post-50682303
Protesto konusunun 28. sayfasındaki cevabım duruyor.
Evet bez bebek üyeliği çıkmadan önce 3 üyeden birbirine benzer, üye isimleri vererek o üyelikleri atmamızı isteyen mesajlar geldi, rahatsızlarmış, hatta bir tanesi çoğul konuşup sanki sitedeki birçok üyenin talebiymiş gibi dile getirdi, elçilik yapıyorum tarzındaydı yazısı.kusura bakma inanmakta zorluk çektiğim için tekrar soruyorum . bu bez bebek vakası çıkmadan 1 hafta önce bunlar fake atın siteden diyenlerin içinde bugün atılanlar mı vardı?
kimsenin diğer başka kişilerin siteden atılmasını talep etmesini onaylamıyorum hatta çok saçma . o üyelikler zaten polemik konusu kişiler ve her açtıkları konuda illaki fake diye kib yapan oluyor. öyle olsalar şimdiye kadar ortaya çıkardı zaten diye düşünüyorum..
Onları ben mi banladım ve bu topikte isimleri var mı? Onlardan mı bahsetmişim? Safi geyik mi? Kesin öyledir.Ya Mune Allah aşkına Nameaver ve office sana neyi sordu neyi banlamanı istedi? protesto topiğide safi geyik amaçlı açılmış bir yer, büyük bir yanlış anlaşılma var.
ben üyenin fake olmasından ziyade yani peaceful16 için diyorum, farklı kelimelerle sürekli aynı konuyu açıyor.
biz aynı şeyleri yazıyoruz ve o aynı cevapları veriyor.
yani çıldırtıyor.
birkaç kişi akıllanıp engelliyoruz ama takip edilen birinin attığı mesajı görünce bir bakalım diyoruz.
hala değişen bir şey yok.
şimdi onun burada sürekli aynı şeyi yazması takıntılı bir hasta olduğunu göstermez mi?
ona benzeyen bir de ecebanu nur mu biri vardı? fotoğraflarda benzerliğe takık rahatsız biriydi. o da hep aynı konuları açıyordu ama o hep banlandı.
telefonla ulaşacak kadar cesareti olmadığı için mi?
Evet bez bebek üyeliği çıkmadan önce 3 üyeden birbirine benzer, üye isimleri vererek o üyelikleri atmamızı isteyen mesajlar geldi, rahatsızlarmış, hatta bir tanesi çoğul konuşup sanki sitedeki birçok üyenin talebiymiş gibi dile getirdi, elçilik yapıyorum tarzındaydı yazısı.
Fake'se kiblenir, hangi fake atılmadı ki? Bugün konusuna yazılan üye fake olmadığını ispatladı, ona da sinir oldular, fake olmadığı ispat edilip üye geri dönünce de o zaman bizde farklı yollardan baskı yaparız dediler, bir düşünürsen fake dediler, bizde önlem amaçlı üyeliği askıya aldık, hoşlarına gitti, sonra kadın telefon açıp yerini, kendini ispat etti üyeliği açıldı ve sonrasında madem öyle bizde yönetimi dize getirmek için konu açarız dediler, doğru anlamışsın, bana mesaj atanlardan banlananlar var.
Başlangıçta bu tatsızlıkları dile getirmekti maksat.grill,
üye farklı zamanlarda farklı kavgaları için konu açıyor ama hep eşiyle ilgili olduğundan ister istemez aynı konu algısı oluşuyor, Ece'yi biliyorum, o hala sitede, kullanıcı adı farklı ama sitede, mesela zipzip vardı, denk geldiniz mi bilmiyorum, konu açmazdı yaş sorardı her topikte, üyeler ona da çıldırmışlardı, genç bir kız olduğunu öğrendik, telefon görüşmesi yapıldı.
Anlatamadığımız nedir biliyor musunuz? Herkeste biraz takıntı vardır, bu takıntı kiminin hayatını direkt etkiler kiminin etkilemez, bu insanlar takıntıları hayatlarını direkt etkileyen insanlar yazıp rahatlama derdindeler, evet sinir ediyorlar mı ediyorlar, çıldırtıyorlar mı çıldırtıyorlar ama yapılacak şey çok basitti, göz ardı et butonuna basılırdı üyenin hiçbir konusunu görmezlerdi.
Birde oluşturulmak istenen algı hoş değildi, tek bir üye için deniyor, mevzu o üye değil, olamaz da, o üyenin topiği ve kendisi hedef alınarak Kazen'in üstüne gidilmesidir mesele.
Topikte al aşağı etmekti maksat dedim ona bile güldüler, yahu Kazenin yöneticiliğini ele geçirmekten bahsetmediğimi bal gibi biliyorlar, daha basit yazayım o zaman, aynen olay şu, bizim dediğimiz olacak, taraftar toplayalım ki yönetim dize gelsin istediğimiz kişileri attırma gücüne sahip olalım.
Kadın fake değil aradı konuşuldu diyoruz, ona bile inandıklarını zannetmiyorum, fake değilim diyen birini zorla kolundan tutup atalım mı?
Hadi onu atalım, sıra kime gelecekti? Ben hepsinin taktiklerini bilirim, sadece bu üyeler için demiyorum, arkadaş olan samimiyet kuran herkesin taktiği aynıdır, yaz, tahrik et, kışkırt banlat, aralarından birini banlatmak istedikleri üyeler için cengaver seçerler, o atılır yazar kendi banlanırken birkaç kişiyi götürür, diğerleri geri planda savunma da kalır, biz farkında değiliz mi sanıyorlar?
O topiklerini açtıklarında da sonunu biliyorlardı, bilmiyorlarsa bende Mune değilim.
peki bez bebeğin atılanlarla ilgisi var mı? bireysel bir protestomuymuş? kazenin peace in konusunda bahsettiği 10 üyelikli vatandaş bez bebek mi ?
birde bu atılan arkadaşlar rahatsızlıklarını bu topik altında dile getirmiş olsalardı sonuç değişirmiydi?
verdiğin mesaj örnekleri yolun doğru olmadığından ziyade alaycı tavırlar sergilendiğini gösteriyor. ancak atılanların hepsi öyle değil ki ,sadece yolları yanlış.. atılmaktan ziyade uyarı ve banla sorun çözülemezmiydi?
Başlangıçta bu tatsızlıkları dile getirmekti maksat.
sonra iş geyiğe döndü ve konuya bakma fırsatım olmadı.
siz konunun yönetim üzerinde söz sahibi olmak (yani kurulu düzeni sarsıp, sitede kuralsızlığı meşrulaştıracak) yorumlara dönüştüğünü düşündüğünüz için banladınız.
o halde bu konuda haklısınız, kazen'e de aynısını söyledim.
Cevap gelir umarim. Zira ben ortada elle tutulur bir sey goremedim. Mune de bir yere kadar cevaplayabiliyor ,bildigi kadariyla.
İki saat sonun da bunlar oldu.Genele bir açıklama gelecek mi acaba?
Kazen fırsat mı bulamadı, vaz mı geçti, iki saat bekleyin demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?