• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf diş teli taktırıyorum

nefertiti86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
81
5
98
kızlar yarın şeffaf diş teli taktırıyorum. açıkcası korkmuyor da değilim.eyvahedigeldismile umarım belli olmaz. çünkü hostesim. estetik önemli. şeffaf tel taktıran arkadaşlardan resim bekliyorum. içim rahatlasın birazz:):lepi:

aaa valla süpermiş..şeffaf olanını yeni ögrendim.ama süper mantıklııı:)güle güle kulan cnm şeffafsa hiç belli olmas bence..

Seffaf estetik açıdan güzel ama çabuk sararıyor diyorlar hele de çay kahve sigara tüketimi fazlaysa. Ben metal kullanıyorum o yüzden resim koyamıcam ama googleden şeffaf diş teli yazıp bakarsanız görebilirsiniz, ki herhalde taktırmışsınızdır

kızlar 5 gün oldu teli taktıralı. braketler şeffaf lastikler de şeffaf. ilg günler acı hiiç yoktu ama son 3 gündür yemek yiyemiyorum :( öyle çok fena bi acı değil. ama artık bebek mamalarıyla beslenmeye başladım resmen::) düşünenlere tavsiye ederim çok raht. sigara çay kahve tüketmediğim için saararma da yok. eğer kullanan varsa bunn bi başka modeli var ice braket denen, onlar hiç sararmıyor. ilk başta hiiiiç kimse anlamıyor bunun garantisini verebilirim. anlayan da yakışmış diyor. ayrı bir şirinlik objesi resmen:):):):)sempatiksalakcinni

bende ice braket kullanıyorum gerçekten de çok rahat belli olmuyor sadece çok yakından belli ediyor kendini. taktıralı 4 ay oldu daha sararma olmadı ama tabi yolun başındayız sonu ne olur bilinmez :1rolleyes: geçmiş olsun ayrıca

bendee bu ayın 20 side gidecem taktırmaya bende şeffaf taktırıyorumm taktıran arkadaaşlarr ben öğretmenim salı gününe gün verdiler konuşamamma gii bir problem fila oluyo muuu ona göre randevu günününü değiştireyim......

kızlar yaş önemlimi kaç yaşına kadar takılabilir hiç bilmiyorum birde fiyatı nedir acaba?

kızlar ben caddebostanda 2600tl ye taktırdım. konuşmada sorun çıkarmıyor. çok rahat.
benimkiler porselen braket. ama sigara ve çay kahve içenlere ice braket tavsiye ederim.
ilk kontrolümü de yaptırdım çok iyi geçti. dişlerim hareketlenmiş bile. delikafaduldenzemuszemus

kızlar ben de taktırdım sonunda üst dişlere tel taktılar ALLAH A şükür ağrı sızı yokk ir ay sonra ilk kontrol var bakalım....

kızlar ben caddebostanda 2600tl ye taktırdım. konuşmada sorun çıkarmıyor. çok rahat.
benimkiler porselen braket. ama sigara ve çay kahve içenlere ice braket tavsiye ederim.
ilk kontrolümü de yaptırdım çok iyi geçti. dişlerim hareketlenmiş bile. delikafaduldenzemuszemus

Caddebostan'da bu kadare ucuza nerede yaptırdınız?

doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum.
bostancı karakolunun karşısında köfteci ramiz var tam onun üstü.
dr. mustafa kocaağa. çok memnunum çok iyi bir doktor.
ayrıca piyasaya göre çok iyi fiyat verdi. diğer doktorlar 3750tl civarında istemişlerdi.
ön dişlerim çok ayrıktı 2 ayda heman kapandılarr süper bişey:)hihoyyyt

Kızlar bu diş telleri ne kadar kalıyo ağzınızda aşağı yukarı bişey dedimi doktor

ilk önce bi muayene ediyor o zamn tedavi süreni söylüyor.
bana 1-1.5 sene demişti ama dişlerim 3 ayda düzeldi bile. sanırım daha kısa sürecek:teytey:

kızlar yarın şeffaf diş teli taktırıyorum. açıkcası korkmuyor da değilim.eyvahedigeldismile umarım belli olmaz. çünkü hostesim. estetik önemli. şeffaf tel taktıran arkadaşlardan resim bekliyorum. içim rahatlasın birazz:):lepi:

canım ben 1 yıldır porselen braket kullanıyorum bana göre metallere göre çok daha iyi en azından onlar kadar belli olmuyorlar .

doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum.
bostancı karakolunun karşısında köfteci ramiz var tam onun üstü.
dr. mustafa kocaağa. çok memnunum çok iyi bir doktor.
ayrıca piyasaya göre çok iyi fiyat verdi. diğer doktorlar 3750tl civarında istemişlerdi.
ön dişlerim çok ayrıktı 2 ayda heman kapandılarr süper bişey:)hihoyyyt

e pekı sekerım sen ne kadara yaptrdn???

bende taktırmayı düşünüyorum şeffaf olanlardan bir arkadaşımda görmüştüm burnunun dibine girmediğiniz sürece göremiyorsunuz teli kaydirigubbakcemile4 ayrıca sararma filan da olmadı arkadaşımda inş. en kısa sürede bende taktıracağımmm :Saruboceq: :lepi:

Back