-
- Konu Sahibi sedosbilal
bi de şu son resimde ki dolap kapaklarına yaptığın uygulama farklı galiba yoksa onlarda mı taş tam çözemedim:26:
onlarda tas ama kagıt gibi bişeyin üzerine yapıstırılmıs serit halinde resmde koyu cıkmıs normalde parıl parıl parlıyo bide resimde belli degil ama ucuk pembe duvar kagıdı duvarlar onunda içi simli ışık acınca yada gündüz onlarda parlıyoo
fotolarda kaynanamı gördün mü
sedoooss nerdesnn yaa karsılasamadık( resimleri neden sildin
sedooooooooooooooosss
efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ya canım cok sıkılıyo
ben kayınvalideme altın yüzük yada altın kolye alcam kerem anneme cicek bakıyo internetten bu 1
keremin yegenine kayınvalidem bakıyo ya kerem sanki onun babasıymıs gibi babası alemlerdeyken bi telefon kerem erken eve gel yegenine bakıcaksn.. kerem daha yeni gelmisken apar topar gidiyo.. kerem erken eve gel.. kerem gel yegeninn şuyu var buyu var bıktımm artık.. bunlar en basiti bununla ilgili daha neler neler var bu 3
altınları annesi alıyo diye kendisini ezik hissediyo kukla olma yolunda ama yapısıda el vermedgi icin arada kaldı kuklamı olcak yoksa birey mi henüz karar veremedi bu 4
işimi elime almadan evlenmek istemiyorum ama o kadar uzatamayız biliyorum bu 5
herkesten bıktımmm artık bu da5
sadece annem olsun yeter buuuuu 6 ve sonn
ecemmmm hani sen nişan kıyafetini paylaşacaktın unuttun mu kız ne zamandr söyleyecem bi araya gelemedik ki
canım nisan elbisemin modelini albüm yaptım dikildikten sonra topikte kendi resmimi paylaşıcam :))
yegeninin annesiyle babası ayrıldı annesi babaya bıraktı o yüzden kayınvalidem bakıyo ona.. babasıda kendi işyerlerinin basında kerem onların kendi işinde calısmıyo o ayrı bi yerde çalışıyo.. ama babası hayatından ödün vermiyo sürekli yeni sevgililer sürekli gece gezmelerde keremde babası sanıyo kendini ama babası o kadar ilgilenmiyo kereminde benim gibi annesi babası ayrı bide inanılmazz duygusal annem diyo böyle yapma kıskanıyo sanarlar ama artık umrumda degil cok sıkıldım sogudum onun tarafndan iyice