sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

kim kimi bulamıyo acaba bak 7 dk oldu benimde canımı sıktı şimdi bu durum bak

ay buna da cok güldüm aslında dogru diyorsun :)) bugünlerde bütün konumuz evlilik olmus durumda allah insallah sanada nasip ederrrrrr cok heyecanlı

gül anam gül ben burda ağlıyım sen gül hihi hayırlı uğurlu olsun.ee tabi iş başla düşünce tüm konu o olur.bende yaşarım bir gün hayırlısıyla inşallah sağoll

hep gülelim insallah hahahha
yaa bu aksam evli cift arkadasımızı bize caya davet ettik keremle ayyy daha yeni gittilerrr ama iyi ki geldiler cok severim onları ah bide su hizmet kısmı olmasaaa
kimse yok bu saatte dogal olarak hadi bende kaçar sabaha onlara kahvaltıya davetliyizzz

aynenn aslında günüm çok sıkıcı geçti.evde olunca zaman geçmek bilmiyor. geceyi ettik nihayet.:)
dantel falan bilir misin? benim becerim yoktur pek gene zaman geçerdi..

aynenn aslında günüm çok sıkıcı geçti.evde olunca zaman geçmek bilmiyor. geceyi ettik nihayet.:)
dantel falan bilir misin? benim becerim yoktur pek gene zaman geçerdi..

hehe biliyorum el uğraşları olmasa hayatta geçmez şu pazar günleri aynen dediğin gibi çooooook sıkıcı geçti benimde bugün biraz boncuk işledim sıkılınca kk ya takılayım dedim biraz işte

sedosss sunlara bak naptım odama can sıkıntısından eve geldigimden beridir bu taşlarla ugrasıyorum bitti sükür annem iceri girdi senin bu deliliklernle ölcez bigün diyo tutkal kokusundan.. odam sadeydi beyazlı falan azıcık süsledim

anammmmmm maşallah ne güzel olmuş kız ellerine sağlık
valla odanın havası değişmiştir eminim ama tutkal yerine sıcak silikonla yapıştırsaydın ya daha kolay olurdu tutkal kuruyacak kokacak bilmem ne valla silikon müthiş kolaylık

bi de şu son resimde ki dolap kapaklarına yaptığın uygulama farklı galiba yoksa onlarda mı taş tam çözemedim:26:

süslü oldu azıcık :)) ya taşları aldıgım yerdeki adama sordum neyle yapıştırıcm diye direk onun verdklerini aldım hiç aklıma gelmedi ama bitti sonunda annem kalan taslarla ayakkabılarınıçantasını süslemis biz ailecek deliyiz sanırım

deli demeyelim de kokoş dyelimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…