- 9 Aralık 2010
- 2.001
- 10
-
- Konu Sahibi sedosbilal
olur öyle zamanlar yenisiniz daha başlarda normal canını sıkma
buradayım yeni geldim sayılır zaten yarın nesrinler fatoş moli ebuş filan gelecek hazırlık yaptık yorulduk[/QUOT niye geliyorlar ben yokken? hem daha yeni görüştünüz hım??
yok yok hiç normal değilkaç defa ayrılmak istedi sonra vazgeçti en ufak bişeyde bitirelim diyo :84:
buradayım yeni geldim sayılır zaten yarın nesrinler fatoş moli ebuş filan gelecek hazırlık yaptık yorulduk[/QUOT niye geliyorlar ben yokken? hem daha yeni görüştünüz hım??
delüler işte o kadar da dedim ablm yokken gelmeyin diyeya geçen hafta geleceklerdi fatoş ayarlayamadı nesoş da hamile ya(ist.daki)doktor işleri oluyodu ancak işte
ayrılığın lafı 1 defa gelmişse ağza bil ki gerisi gelir mutlaka, herşeye hazırlıklı olman lazım .tabi kendini üzmeden.
ecemmmmm çok güzelmiş hemşerim ya bayıldım rengi aynı mı olacak hiç bi değişiklik yapılmayacak demi kıyafette
hımmm o normal değil tabiki oluruna bırak o zaman sende hayırlısını iste allahtan istemezse napacan zorla olmayacak ya yıpratma kendini yaşın kaç bu arada?
alkış alkışşşşzırt bırt ayrılık denmez tabi ağızda sakız olmamalı
abla berişim uyudu mu
yok canım rengi degişcek ama.. cok ucuk pembe pudra pembesi diil ama daha da acık o renk kalırsa gelinlik gibi olur dedik en yakın rengi secmeye calıstk
evet uyanık olsa bana pc yi bırakır mı 12 de uyudu kerata
hazırladım valla kendimi :84::84: aramasam aramıyo yaa saatlerce :84::84: pazar günü doğum günüm bakalım yine soğuk mu davranacak :84::84:
ayrı şehirlerde olmakta zor... ben olsam dayanamazdım vallahi
evet uyanık olsa bana pc yi bırakır mı 12 de uyudu kerata
2 haftada bir görüşüyoruz. ben ayda 1 defa gidiyodum o da ayda 1 defa geliyodu ailesi burda çünkü. aramicam ben de o arayana kadar kaç haftadır böyle yaa bişey olmamış gibi davranıyorum belki düzelir diye çünkü ona göre suçlu benim bu ilişkinin buraya gelmesinde. ama yine uzak yine uzak...
oooooooooooy kelebeğim benim nasıl oynuyodu bugün ecem göreceksin bi güzel oynuyo teyzesinin düğününe hazırlık yapıyo kızım