sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
sohbete buyrun kızlar hangi telden isterseniz konuşalım
herkese hayırlı kandillerrrr dualarınızda bu kardeşinizi unutmazsanız sevinirim

Son düzenleme:
evlilik dışında konuda konuşuruz tatlım ne istersen ama gitme şirket senin

yarışmaya eskişehirden katılıyorum

evlenmeyi çok istiyorum kendime uygun bir eş arıyorum şaka maka hakikaten yaş 24 oldu kafayı sıyırmazsam iyidir.hep bi belirsizlik var hayatımda.inşallah düzelir.sen kaç yıllık evlisin canım.

tam yerinde olmuş espiri :13: ben 2 aylık evliyim nikahımız oldu ama düğün temmuzda inşallah başımız bağlandı anlayacağın gerçi 5 senedir bağlanmıştı sen okuyo musun napıyosun

tabi baktın profile evli bi kaç yıllık sandın demi sende canını sıkma rabbim ne demişse o zaten yeri zamanı gelince oluyo bakalım enişte nerde bekliyo seni

ayyy negüzell tebrik ederim hayırlı olsun.hayır mezun oldum çalışmıyorum.anla artık halimi..eş yok iş yok..bir tek umudum ve inancım var.bunlar yetiyor.
sen şimdi baya heyecanlısındır negüzel.

sorma heyecan dorukta 89 gün kaldı kınama:18: hangi bölüm mezunusun canım

Son düzenleme:
bu kadar sıkma içini kız allah büyük 1 günde bi bakarsın hayatın değişmiş iyi dileklerin içinde teşekkür ederim

yok profile bakmamıştımda evli mutlu felan yazınca prova yaptığını şimdi anladım hehe.
benimde bi beklediğim kişi var da tam emin olamıyorum bazı şeylerden,anlıyacağın bana hep beklemek düşüyor..

bu kadar sıkma içini kız allah büyük 1 günde bi bakarsın hayatın değişmiş iyi dileklerin içinde teşekkür ederim

ayyy evet canım yaa.inanır mısın 1 anda her şeyin istediğim yönde değişmesini okadar istiyorumki.hep böyle olacak galiba diye düşünüp rahatlıyorum. işletme mezunuyum.sen çalışıyor musun?

aynen öyle inanamıyoruz 5 yıl zorlukla bekleyip evlenince böyle alışmaya inanmaya çalışıyoruz işte özel değilse sorabilir miyim neden emin değilsin konuşmak istersen tabi

maşallah ya.bende sanırım hayatımdaki kişiyle evlenirsem bu sözleri söyleyeceğim.3 buçuk yıl oldu.okulundan mezun olamadı daha ve ben beklemekten çok sıkıldım.çevremin sorularını cevaplamaya çalışmaktan çok sıkıldım.adı bi belli olsa rahatlayacağım ama bunun içinde karşı tarafa çokk iş düşüyor.o rahatlığı yaşayamadım daha.off daha askerlik var iş var.birine bağlanıp kalmakla hata ettiğimi düşünmeye başladım.gerçekten zor işler bunlar.:93:

ayyy evet canım yaa.inanır mısın 1 anda her şeyin istediğim yönde değişmesini okadar istiyorumki.hep böyle olacak galiba diye düşünüp rahatlıyorum. işletme mezunuyum.sen çalışıyor musun?

yok canım çalışmıyorum şuan inşallah allah nasip ederse evlendikten sonra gittiğim şehirde çalışmayı istiyorum. inanki bizimde bir anda oldu biz askerliğe hazırlık yaparken kara kara onu düşünürken bi baktık düğün tarihimiz belli oldu ve hazırlık yapıyoruz şuan geriye sayıyoruz sıkma canını planlamaya bakmıyo zaten bu işler inan ki

evet canım gerçekten planla olmuyor,kafa yormakla hesap yapmakla olmuyor.olmak istediği zaman oluyor ve bizler üzüldüğümüzle kalıyoruz. negüzel maşallah.umarım sende düşlediğin hayatı yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…