sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

çooook iyi anlıyorum seni inanki aynı durumdaydım ama tek fark bizim iş vardı askerlik sorundu ama rabbim nasip edince isteme günü bize gelmelerine yarım saat kala askerlik sorunu kalktı ortadan temiz bi kalple hakkında hayırlısını iste herzaman verebileceğim en iyi tavsiye bu olur sanırım ben öyle yaptım herzaman hakkımda hayırlıysa olsun dedim

aamin.hakkımızda hayırlısı.Ah güzel Allahımm benimde içimde yumak yumak olmuş sıkıntılarımı bir anda çöz yarabbim amin.

amin amin.sevmek sevilmek yinede en güzel duygulardan biri. çalışmadığım için genelde evdeyim bir şekilde vakit geçiriyorum,sosyal olmayıda çok seviyorum .konuşmayı dinlemeyi sveerim..öyle yani..:::::)) ben şimdilik müsadeni isteyeyeim memnun oldum tanıştığıma.yine devam ederiz inşallah konuşmamıza kaldığımız yerden.iyi gecelerr

tabii müsade senn teşekkür ederim güzel sohbet için tekrar görüşmek isterim hoşçalkal

sedoooss allah iyiligini versinnn güzelll olmuss yazdıklarını okudumm cok güldüüüümmm canım aksam elektrikler kesildi aniden cıktım kusura bakmaaa

böyle güzel olmussssss

ayy evet valla kısmet olamadı bi :)) ben geliyorum sen yoksun sen geliyosun ben yokummm :))

ayy canım sorma vizeler vardı dün bitti rahatladım artık sen napıyosunn runnerın cok güzel olmussss yaaaa

çooook teşekkür ederim dün dedim ya damarım tuttu çeyiz yapacam oturdum 2 peçete yaptım bitirdim hadi geçmiş olsun diyelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…