- 9 Aralık 2010
- 2.001
- 10
-
- Konu Sahibi sedosbilal
maşallah ya.bende sanırım hayatımdaki kişiyle evlenirsem bu sözleri söyleyeceğim.3 buçuk yıl oldu.okulundan mezun olamadı daha ve ben beklemekten çok sıkıldım.çevremin sorularını cevaplamaya çalışmaktan çok sıkıldım.adı bi belli olsa rahatlayacağım ama bunun içinde karşı tarafa çokk iş düşüyor.o rahatlığı yaşayamadım daha.off daha askerlik var iş var.birine bağlanıp kalmakla hata ettiğimi düşünmeye başladım.gerçekten zor işler bunlar.:93:
çooook iyi anlıyorum seni inanki aynı durumdaydım ama tek fark bizim iş vardı askerlik sorundu ama rabbim nasip edince isteme günü bize gelmelerine yarım saat kala askerlik sorunu kalktı ortadan temiz bi kalple hakkında hayırlısını iste herzaman verebileceğim en iyi tavsiye bu olur sanırım ben öyle yaptım herzaman hakkımda hayırlıysa olsun dedim
aamin.hakkımızda hayırlısı.Ah güzel Allahımm benimde içimde yumak yumak olmuş sıkıntılarımı bir anda çöz yarabbim amin.
amin amin.sevmek sevilmek yinede en güzel duygulardan biri. çalışmadığım için genelde evdeyim bir şekilde vakit geçiriyorum,sosyal olmayıda çok seviyorum .konuşmayı dinlemeyi sveerim..öyle yani..:::::)) ben şimdilik müsadeni isteyeyeim memnun oldum tanıştığıma.yine devam ederiz inşallah konuşmamıza kaldığımız yerden.iyi gecelerr
hoşbulduk canım da burası evlilikse ben kaçayım ühüügörmemişim.
içim acıdı.
ay buna da cok güldüm aslında dogru diyorsun :)) bugünlerde bütün konumuz evlilik olmus durumdaallah insallah sanada nasip ederrrrrr cok heyecanlı
iyi geceler kızlarrr
geçerken uğradım:))))))
ayy evet valla kısmet olamadı bi :)) ben geliyorum sen yoksun sen geliyosun ben yokummm :))
naber kız nerelerdesin özlettin kendini
ayy canım sorma vizeler vardı dün bitti rahatladım artık sen napıyosunn runnerın cok güzel olmussss yaaaa
amaaa ben yine geldim
niye öyle diyorsun ki
hossgeldiin cevabımm gecikmeli oldu azcık ama olsun :))[/QUO
hoş buldummmmm ee napıyorsunuz?
hossgeldiin cevabımm gecikmeli oldu azcık ama olsun :))[/QUO
hoş buldummmmm ee napıyorsunuz?
hoş geldin şekerim naber