sedoş ve lafraise'nin sohbet alanı herkesi bekleriz....;))

ben iyiyim de ben her geldiğimde sizi bulamıyorum çok fena canımı sıktı bu olay
arkadaş olup kaynaşmaya çalışıyorum yok olmuyor şekerimm:KK70:

aaaaaaaaaaaa kuru iftiraaaaa tam 1 saat önce yazdım msjı beğendim gör diye biz seni bulamıyoruz şekerim olmaz böyle vallahi yangın var diye bağıracam şimdi iftiraya bak:KK9::KK9::KK9::KK9:

ay buna da cok güldüm aslında dogru diyorsun :)) bugünlerde bütün konumuz evlilik olmus durumda :KK70: allah insallah sanada nasip ederrrrrr :KK70: cok heyecanlı :KK1::KK1::KK1:

gül anam gül :KK25: ben burda ağlıyım sen gül hihi:KK1: hayırlı uğurlu olsun.ee tabi iş başla düşünce tüm konu o olur.bende yaşarım bir gün hayırlısıyla inşallah sağoll :KK71:

hep gülelim insallah hahahha :KK52::KK52::KK52::KK52:
yaa bu aksam evli cift arkadasımızı bize caya davet ettik keremle ayyy daha yeni gittilerrr ama iyi ki geldiler cok severim onları ah bide su hizmet kısmı olmasaaa :KK52::KK52::KK52:
kimse yok bu saatte dogal olarak hadi bende kaçar sabaha onlara kahvaltıya davetliyizzz :KK56:

aynenn aslında günüm çok sıkıcı geçti.evde olunca zaman geçmek bilmiyor. geceyi ettik nihayet.:)
dantel falan bilir misin? benim becerim yoktur pek :KK50: gene zaman geçerdi..

aynenn aslında günüm çok sıkıcı geçti.evde olunca zaman geçmek bilmiyor. geceyi ettik nihayet.:)
dantel falan bilir misin? benim becerim yoktur pek :KK50: gene zaman geçerdi..

hehe :KK1: biliyorum el uğraşları olmasa hayatta geçmez şu pazar günleri aynen dediğin gibi çooooook sıkıcı geçti benimde bugün biraz boncuk işledim sıkılınca kk ya takılayım dedim biraz işte:KK1:

$IMG515.jpg $IMG514.jpg $IMG512.jpg

sedosss sunlara bak naptım odama :KK70: can sıkıntısından eve geldigimden beridir bu taşlarla ugrasıyorum bitti sükür :KK70: annem iceri girdi senin bu deliliklernle ölcez bigün diyo tutkal kokusundan.. :KK70: odam sadeydi beyazlı falan azıcık süsledim :KK70::KK70:

anammmmmm maşallah ne güzel olmuş kız ellerine sağlık :KK9::KK9::KK9::KK9:
valla odanın havası değişmiştir eminim ama tutkal yerine sıcak silikonla yapıştırsaydın ya daha kolay olurdu tutkal kuruyacak kokacak bilmem ne valla silikon müthiş kolaylık :KK1:

bi de şu son resimde ki dolap kapaklarına yaptığın uygulama farklı galiba yoksa onlarda mı taş tam çözemedim:26:

anammmmmm maşallah ne güzel olmuş kız ellerine sağlık :KK9::KK9::KK9::KK9:
valla odanın havası değişmiştir eminim ama tutkal yerine sıcak silikonla yapıştırsaydın ya daha kolay olurdu tutkal kuruyacak kokacak bilmem ne valla silikon müthiş kolaylık :KK1:

süslü oldu azıcık :)) ya taşları aldıgım yerdeki adama sordum neyle yapıştırıcm diye direk onun verdklerini aldım hiç aklıma gelmedi ama bitti sonunda :KK70: annem kalan taslarla ayakkabılarınıçantasını süslemis biz ailecek deliyiz sanırım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

süslü oldu azıcık :)) ya taşları aldıgım yerdeki adama sordum neyle yapıştırıcm diye direk onun verdklerini aldım hiç aklıma gelmedi ama bitti sonunda :KK70: annem kalan taslarla ayakkabılarınıçantasını süslemis biz ailecek deliyiz sanırım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

deli demeyelim de kokoş dyelimmmmmm:KK52::KK52::KK52:

X