sedaecrin sohbet topiği

aksın güzelim, diğer başlık gibi olsun eğlenelim, gülelim, keyiflenelim ama yargılamayalım.
biz kadınlar birbirimizi damgalamaktan asmaktan pek hoşlanırız, bazan rastlıyorum hayretler içinde kalıyorum, büyük konuşmamak gerek

Son düzenleme:

Kesinlikle öyle diğer topic çok eğlenceli oldu burası da öyle olsun umarım :)
Doğru diyorsun işin aslını bilmeden önyargıyla yargılamak sanırım bize biraz daha yakın.

selam canım hoşgeldin..kesinlikle sana katılıyorum aslında kadınlarla alakalı değil bence bu kişilik meselesi.çekememezlik ,kompleks meselesi.birde içten içten kıskançlık gibi terimlerle özetleyebilirim bu durumu.ne zaman konu açsam bi üstüme yürümedikleri kaldı.halbuki hepimiz kadınız ve konu açanlar genelde yardım istemek için fikir için açıor yardım dileniyor adeta.. ama bazı kendini bilmezler fikir vereceğine akıl veriyor hani şu burnu kaf dağında olanlarından..birbirmize yardımcı olmak yerine yargılamak niye?sen kimsin ki ne hadle?kişi sen onu yargılayasın diyemi konu açıyor ki kendini hakim sanıyorsungerçekten gülünç..kimse kimsenin ne yaşadığını bilemezki başka hayatlara saygı duymayan biri kalkmış akıl veriyor asıl acınacak halde olan kendisi bilmiyor ne yazık..

Öyle canım ya ben de bir iki defa maruz kaldım bilip bilmeden yargılanmaya malesef
İnsanların hayatlarını bilmeden yargılamak cidden çok kolay ama işte bir de önyargıyla yaklaşım oluyor haliyle.
Yardımdan daha çok insana sıkıntı yüklüyorlar ya.

kesinlikle ben yeni üyeyken şok olmuştum bu ne ya falan die ,hani karşımda olsa çakacaktım ik tane sen kimsinki işkembeden sallıyorsun die senin hayatın süper güllük gülüstanlık herhalde şahane insan dieaman neyse kendini bilmezler çok ama sen kendini bilirsen kimseyi kırmadan seviyeyi aşmadan fikir verebilirsin ama akıl asla!aklımı mı yokki karşıdakinin sadece çaresiz ve danışmak istiyor aman neyse sinir oldum yine

Neyse keyfimiz yerindeyken hele şimdi hiçç sinirlenmeyelim en iyisi boşver canım :)

merhaba hayatım hoşbulduk : ) demek sanat tarihi mezunusun, ben de şu an M.S.G.Ü'nün bilim sınavına hazırlanıyorum sanat tarihi yüksek lisansı için 2. girişim olacak, Alesi geçtik ama bu sınav var.
Sanat tarihi için dediklerin ççok doğru, bu iş gönül ve sabır işi, çoğu okumak için okuyor, ama bir dönemin eserine dokunduğunda yüreğinde hissetmiyorsa, yanlış bir restorasyon gördüğünde üzülmüyorsa, o kişi bomboş bir sanat tarihçisidir bence. Sanat Tarihi yalnızca bir dali bir picasso ya da leonardo bilmek değil, o eserlerin ve sanatkarların siyasi, dinsel, sosyal hayatlarını da bilmek demek, uygarlık tarihini bilmek demek, eser meydana neden gelmiş ve nasıl varlığını sürdürmüş çözmek gerek daha soğrusu sanatı ve yansımalarını derinliğinde hissetmek demek.
ama çok ucuz artık her şey, sanatta öyle, hakettiği değer pahalıya patladığı için herkes çin işleri gibi ucuzlarına kaçıyor...
haksız mıyım söyle bir sanat tarihçisi olarak? yanlış mı düşünüyorum

bende hiç hoşbulduk demiyceksin sandımşaka bi yana haklısın canım valla ne yalan söleyim ben isteyerek girmedim bu bölüme sanata ilgim olmasına rağmen bu bölüm aksne beni soğuttu sanattan okul,hocalar,derslerin sıkıcı ve zorluğu bir yana sonradan sevdim bölümü ama dediğim gibi bişiler beni soğuttu okulda uzayınca ..heleki yüksek lisans aman allahım..sen bana bakma tabi benim gözüm korktu bikere okuldan...6 yıl okuyunca okumaktan bile sıkılmıştım artık..öle işte..keşke öğretmenlik okuyabilseydim ama keşkeler işte.ben aştım bunları ne üzüntü nede pişmanlık duyuyorum bi yerde kısmet böle imiş.ve emin ol sanat tarihi bölümüne istemeyerek giren insan zaten severrek ilgiyle okumadığı için bi çok şeyi atlar yada farkına varamaz,restorasyon,resimde derinlik üçboyut bilmen ne en basitinden,benm içimde azda oksa sanata olan özlem ve sevgi vardı ama bunu bölüm şeklinde okumak aklımın ucundan geçmezdi gelemz die yazmıştım ama geldi işte..kaderim olduhayattaki tercihlerimizde böyle..evlendim yuva kurdum sen evli değilsin sanırım?bu arada ben çıkmak zorundayım sana ayıp olmasın die cevap vereyim dedim gözümün bir kapalı diğeride düşmek üzereöptüm canlar geceniz güzel olsun..sohbetiniz koyu

: )) teşekkür ederim yanıtın için hayatım. evet evli değilim. hadi sen uyu : ) yine bu başlıkta kaynatırız. tatlı rüyalar : )

: )) teşekkür ederim yanıtın için hayatım. evet evli değilim. hadi sen uyu : ) yine bu başlıkta kaynatırız. tatlı rüyalar : )

Ben de çıkayım canım yarın okul ders yolı beni bekler sabahtan.
İyi geceler tatlı rüyalar yeni bir sohbette görüşmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…