sedaecrin sohbet topiği

Yaşının ve evliliğini baharında olan denizim-85 nasılsın canım :KK1:

bak sen bide gülüyor:KK53: böle gülersen komşuna sinek avlarsın tabiş:KK1::KK1::KK1:

iyi geceler herkese efemm : )
nasılsınız bu gece? her şey yolunda mı?

İyi geceler canım .)
Evet herşey yolunda azcık öyle bir geçer zamankiye baktım birz duygulandım öyle arkadaşına üzülürken görünce osmanı onun harici herşey iyi :)
Sen nasılsın ?

İyi geceler canım .)
Evet herşey yolunda azcık öyle bir geçer zamankiye baktım birz duygulandım öyle arkadaşına üzülürken görünce osmanı onun harici herşey iyi :)
Sen nasılsın ?

valla hayatım iki gun ıcın ankaraya gittim hasta oldum oyle yatıyorum. bir arkadas 10 programı bulasık makınesı aldıramamıs dır dır edip duruyor kafasız, inat etmiş illa o olacak diye

valla hayatım iki gun ıcın ankaraya gittim hasta oldum oyle yatıyorum. bir arkadas 10 programı bulasık makınesı aldıramamıs dır dır edip duruyor kafasız, inat etmiş illa o olacak diye

OO benim memlekte gitmişsin soğuktur Ankara'm :KK1: Geçmiş olsun ayrıca canım ya sıcak içecekelr tükeseydin bolca.

vizeler basladı sanırım devam edyormu canım vizeler nasıl geciyor

Evet canım vizeler vardı ya bitti ama çok şükür.Şimdi de vize dönemi geride bıraktığım ödevlerin stresi başladı .Bir taraftan sunumlar vs. Sen okuyor muydun canım ya ?

X