sedaecrin sohbet topiği

Julia sende hoşgeldin cnaım sefalar getirdin canım

O ses Türkiye izledim ders çalıştım tekrar topiğime dönüm

Evet kızlar beklneiyorsunuz topiğime

selam kızlar bende aranıza katılailirmiyim neler konuşuyorsunuz konu nedir

selam kızlar topiğe girme şartı varmıdır benide aranıza alırmısınız neler konuşuyorsunuz konu nedir güzel bayanlar

selam kızlar bende aranıza katılailirmiyim neler konuşuyorsunuz konu nedir

Tabi ki katılabilirsin canım hoşgeldin öncelikle nasılsın ? konumuzu kendimiz belirliyoruz gülüyoruz eğleniyoruz gündemden kendimizden herşey yani

teşekürler...biizmde ayrı bir topiğimiz var panik ataklı bayanların geyik sohbeti adında o sanıp birden yanlışlıkla girmişim ama baktım onlinesiniz yazayım dedim:)ordan burdan şurdan diyosunuz yani yaş aralığı kaç bayanlar ?

İyi yapmışsın canım.Belli bir yaş aralığımız yok genel herkese hitap ediyor topiğimiz :)
Ben 20 yaşımdayım bir arkadaşımızda 20 yaşında diğer arkadaşlarla henüz tanışamadık.Sen kaç yaşındasın ?

selamın aleyküm hanımlar, geldim gördüm pek sevdim.
nelerden bahsediyoruz peki? neler konuşabiliyoruz?

selamın aleyküm hanımlar, geldim gördüm pek sevdim.
nelerden bahsediyoruz peki? neler konuşabiliyoruz?

Ve aleyküm selam hoşgeldin sefalar getirdin.Boyumu göstercem demiştin göstermiş oldun sağaolasın.
Serbest canım herşeyden konuşabiliriz gündem,kendi hayatımız,tv programları,anlık olaylar vs vs herşeykabulümüz maksat sohbet su gibi aksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…