merhaba kızlar bende geldim
selam kızlar bende aranıza katılailirmiyim neler konuşuyorsunuz konu nedir
teşekürler...biizmde ayrı bir topiğimiz var panik ataklı bayanların geyik sohbeti adında o sanıp birden yanlışlıkla girmişimama baktım onlinesiniz yazayım dedim:)ordan burdan şurdan diyosunuz yani yaş aralığı kaç bayanlar ?
İyi yapmışsın canım.Belli bir yaş aralığımız yok genel herkese hitap ediyor topiğimiz :)
Ben 20 yaşımdayım bir arkadaşımızda 20 yaşında diğer arkadaşlarla henüz tanışamadık.Sen kaç yaşındasın ?[/QU
anladım canım ben 27 yim yaşlıyım size göre ühü ühüama olsun gönüller bir olsun bu arada evliyimde
İyi yapmışsın canım.Belli bir yaş aralığımız yok genel herkese hitap ediyor topiğimiz :)
Ben 20 yaşımdayım bir arkadaşımızda 20 yaşında diğer arkadaşlarla henüz tanışamadık.Sen kaç yaşındasın ?[/QU
anladım canım ben 27 yim yaşlıyım size göre ühü ühüama olsun gönüller bir olsun bu arada evliyimde
Olsun canım ya ne fark eder yaş gönüller bir olsun.Ayrıca yaşlı da değilsi daha hayatının baharındasın
Kaç yıllık evlisin ?
Ben okuyorum bekarım ahliyle de :)
Olsun canım ya ne fark eder yaş gönüller bir olsun.Ayrıca yaşlı da değilsi daha hayatının baharındasın
Kaç yıllık evlisin ?
Ben okuyorum bekarım ahliyle de :)
aynen öle canım gencim güzelim tabisize göre yaşlıyım neyse ben taze gelinim daha ..1 buçuk yıl oldu çok da taze sayılmaz ama
aynen öle canım gencim güzelim tabisize göre yaşlıyım neyse ben taze gelinim daha ..1 buçuk yıl oldu çok da taze sayılmaz ama
Sen her anlamda baharı yaşıyorsun evlilik,yaş ne güzel
Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşalalh.Bebiş var mı peki ?
saol canım amin.bebiş yok daha düşünmüyoruz ama aklımızdasen sank baharında değilsin ayol asıl 20 yaş hayatın dönüm noktasıdır.kıymetini bil öyle çabuk geçiyorki sen nerde okuyosun
saol canım amin.bebiş yok daha düşünmüyoruz ama aklımızdasen sanki baharında değilsin ayol asıl 20 yaş hayatın dönüm noktasıdır.kıymetini bil öyle çabuk geçiyorki sen nerde okuyosun
saol canım amin.bebiş yok daha düşünmüyoruz ama aklımızdasen sanki baharında değilsin ayol asıl 20 yaş hayatın dönüm noktasıdır.kıymetini bil öyle çabuk geçiyorki sen nerde okuyosun
İstediğiniz zaman hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz inşallah.Tabi ben de baharında olan kategorisindeyim
Ben de türk dili ve edebiyatı okuyorum istanbul üniversitesinde
İstediğiniz zaman hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz inşallah.Tabi ben de baharında olan kategorisindeyim
ne güzel.başarılıysan devamını,değilsen de takmamanı dilerimmalum kendimden az çekmedim uzattım okulu ama benim geçerli bir mazeretim vardı tabi:)ist üniveristesi ölemi? hemde edebiyat :44:zordur türkçeyi severim ama edebiyattan bilemicem.:)çok sıkardı beni şu faalünler divan edebiyatu falan ama insanın istediği bölümü okuması çok güzel tabi.muaffak olursun işalah
ne güzel.başarılıysan devamını,değilsen de takmamanı dilerimmalum kendimden az çekmedim uzattım okulu ama benim geçerli bir mazeretim vardı tabi:)ist üniveristesi ölemi? hemde edebiyat :44:zordur türkçeyi severim ama edebiyattan bilemicem.:)çok sıkardı beni şu faalünler divan edebiyatu falan ama insanın istediği bölümü okuması çok güzel tabi.muaffak olursun işalah
Amin inşallah.Aynen sevdiğim yıllarca hayalini kurduğum bölüm ve üniversite onun için zorluklara da severek katlanıyorum diyebilirim.Zorluğuna zor hem de nasıl :) Sen de üniversite mezunusun sanırım uzattım felan diyince öyle düşündüm ama :)
ooo aynı kattaymışız demek ki : )) fars dili bitirdim 8 yıl önce : )
selamın aleyküm hanımlar, geldim gördüm pek sevdim.
nelerden bahsediyoruz peki? neler konuşabiliyoruz?