• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Seçtigim salon takımları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
kızlar sonunda aşağıdaki koltuk ve yemek odası takımına karar verdim.nasıl sizce?fikirleriniz benim için değerli :71: $Fotoğraf0156.webp$Fotoğraf0151.webp

ben cok begendim tatlim iyi gulerde kullan insallah duvar rengi olarak kum bejini tavsiye ederim halilarida koltuklarin rengine acik tonlarda alabilirsin canimm

ayy çok sevindim canım beğendiğine.eşim yeni geçeceğimiz evi pek boyatma taraftarı değil.evin salonu şu an koyu krem.o renk de uymaz gibi mobilyalara.nasıl olacak bilemiyorum şimdilik.sanırım duvar beyaz olsa eşyalar görünmeyecek bu seferde.dediğin rengi araştıracağım canım.

güzel ve şık bir seçim çok beğendim özellikle konsol aynana bayıldım allah güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin:):):)

model olarak güzel benim tercihim bu kadar beyaz renk olmazdı kullanması çoık zor değilmi yaa:50:

canım beyaz kısımlar hep deri.koltuk yanları ve sandalyeler silinir yani.beyaz kumaş şeklinde almaya bende cesaret edemezdim.yemek odasına gelince beyaz, siyah ve kahveden daha kullanışlı çünkü onlar kadar tozu göstermiyor.e malüm salon nasılsa fazla oturulmayacağı için biraz gösterişli olsun istedim.beyaz bir başka görünüyor.

neden herkes evinde siyahı kullanır diyodum begenmiyodum ama seçtiğin mobilyalar hoşuma gitti fikrim değişti :):) napıcam ben:18:

bence duvarların koyu renklerde olabilir.. ama mutlaka kırmızı detaylar kullanmalısın veya mor.. daha zengin durur.. iyi günlerde kullan..

Back
X