Siz hudaparı ve onun ideolojisini bekleyinCünkü bir vatansever bir akilli kendilerini sanıyorlarda ondan. Hoşgörü özgürlük diye dolanır dururlar ama bunu sadece kendileri için ve kendileri gibi olanlar için isterler. Şu küçücük forumda bile görebilirsiniz. Millet ittifakına oy vereceğim diyen bunu belirtip geçebiliyor ama cumhur diyen eksilenip yuhalanıp alinti üstüne alinti yapiliyor. Dün tek yorumuma şoka uğradım resmen. Ve kararımda ne kadar doğru olduğumu gördüm yapilan demirtaş güzellemeleriyle.
Ya siz zaten millet ittifakına oy vermeyin. Böyle düşünen bir insanla aynı partiye oy vermek istemem bile siz bildiğiniz yoldan devam.Cünkü bir vatansever bir akilli kendilerini sanıyorlarda ondan. Hoşgörü özgürlük diye dolanır dururlar ama bunu sadece kendileri için ve kendileri gibi olanlar için isterler. Şu küçücük forumda bile görebilirsiniz. Millet ittifakına oy vereceğim diyen bunu belirtip geçebiliyor ama cumhur diyen eksilenip yuhalanıp alinti üstüne alinti yapiliyor. Dün tek yorumuma şoka uğradım resmen. Ve kararımda ne kadar doğru olduğumu gördüm yapilan demirtaş güzellemeleriyle.
Işid üyelerinin pasaportu yanacak değil herhaldeYa daha bir defa kullanabilmiştim, kesin bemimki yanar. Arada okumadığım bir gün var, orada paylaşmışaın sanırım, ben şimdi görüyorum
Ha yok benimki elektrik faturasindan şikayet ediyordu. Demek ki maddi durumu iyi degil.Bursada yaşayıp maddi durumu da iyiye yakınsa gerçekleri algılayamayabilir arkadaşama hayatı sorgulamak lazım, o konuda hatalı
Linkini atın şunun çok merak ettimİzlemem lazım dur namazi kilim öyle izliyim
Mideniz sağlam herhaldeLinkini atın şunun çok merak ettim
Bu soru benim de aklımdan hiç çıkmıyorBugün eşime dedim ki seçimi millet alırsa ve karışıklık çıkarsa polis bizi halkı korur değil mi?
Ekonominin sebebi Mısır'daki halam olduguna göre onu yuhalamalıydık haklısınız. Geleceğimizi yok eden kimseye hoşgörü moşgörü yok.cumhur diyen eksilenip yuhalanıp alinti üstüne alinti yapiliyor.
Muttebel ne biliyor musun, Ortadoğu'nun bağrından bizlere kadar gelen harikalar bir meze. Ali nazik falan seviyorsan bunu bin kat seversinMuttebel'i anlat banaaaaa
SağlamdırMideniz sağlam herhalde.
Sonunda abdest alman gereken bir video olabilir.İzlemem lazım dur namazi kilim öyle izliyim
Rok'un normal görüntüsü bile mide bulandırıcı zatenSağlamdır
Ben bulamadım yeaaw.Sonunda abdest alman gereken bir video olabilir.O videodan mi bahsediliyor acaba?
Hic guzel caninizi sıkmayin,malesef birileri karsi tarafi hep kucuk hordugu, horladoği, halkin icinden olamadigi icin bu durumda.En buyuk gaflet tahammulsuzluktur, bu zihniyet beni de korkutuyor, kullanacagim oya bile tahammulu yoksa insanlarin ellerinden gelse baska neler nelerde yaparlar.Ayy buralari okumayayim valla sinirim bozuldu gece gece.Cünkü bir vatansever bir akilli kendilerini sanıyorlarda ondan. Hoşgörü özgürlük diye dolanır dururlar ama bunu sadece kendileri için ve kendileri gibi olanlar için isterler. Şu küçücük forumda bile görebilirsiniz. Millet ittifakına oy vereceğim diyen bunu belirtip geçebiliyor ama cumhur diyen eksilenip yuhalanıp alinti üstüne alinti yapiliyor. Dün tek yorumuma şoka uğradım resmen. Ve kararımda ne kadar doğru olduğumu gördüm yapilan demirtaş güzellemeleriyle.
Kemal Kılıçdaroğlu o yüzden kazandığımızda lütfen sokağa çıkmayın çağrısı yaptı.Bu soru benim de aklımdan hiç çıkmıyor
Siz önce bir cümle kurmayı öğrenin.Hayır, ama Erzurum halkının mitinge olan katılımını övgüler dizebilirim...
Ben şahsen Cumhur ittifakına oy vermeyeceğim.Cünkü bir vatansever bir akilli kendilerini sanıyorlarda ondan. Hoşgörü özgürlük diye dolanır dururlar ama bunu sadece kendileri için ve kendileri gibi olanlar için isterler. Şu küçücük forumda bile görebilirsiniz. Millet ittifakına oy vereceğim diyen bunu belirtip geçebiliyor ama cumhur diyen eksilenip yuhalanıp alinti üstüne alinti yapiliyor. Dün tek yorumuma şoka uğradım resmen. Ve kararımda ne kadar doğru olduğumu gördüm yapilan demirtaş güzellemeleriyle.
Bana da, çok merak ettimBen bulamadım yeaaw.
Birisi bana özelden fiseklesin ahsbavsg
Sus kız ferhan duymasin bulan var bulamayan var der fjdkdlaRok'un normal görüntüsü bile mide bulandırıcı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?