Cünkü bir vatansever bir akilli kendilerini sanıyorlarda ondan. Hoşgörü özgürlük diye dolanır dururlar ama bunu sadece kendileri için ve kendileri gibi olanlar için isterler. Şu küçücük forumda bile görebilirsiniz. Millet ittifakına oy vereceğim diyen bunu belirtip geçebiliyor ama cumhur diyen eksilenip yuhalanıp alinti üstüne alinti yapiliyor. Dün tek yorumuma şoka uğradım resmen. Ve kararımda ne kadar doğru olduğumu gördüm yapilan demirtaş güzellemeleriyle.
Ben şahsen Cumhur ittifakına oy vermeyeceğim.
Hiç oy vermedim kendisine.
Black Light
ile hep konuştuğumuz bi mevzu vardır.
Müslümanım diyenin neden müslümanlığı seçtiğini anlaması için diğer dinleri iyi tanıması, x partiyi savunuyorum diyenin diğer tüm partileri iyi tanıması gerekir.
Sizin görüşünüze muhalif olanlara bu yorumu yaptığınız için kendimce ifade etmek istedim.
Ben (şahsi fikrim)her fikre, inanca,mezhebe,inançsızlığa,dine saygılıyım.Saygı duymayacağım nokta tektir.
Kaba tabirle karışımdaki kişi "kuru sıkı" ise,boş atıyorsa dikkate kesinlikle almam.
Seviyeli tartışma eennnnnnn sevdiğim.Yani şahsım adına şunu diyorum kimseyi Cumhurcu diye ötekileştirmem ve eski mesajlarıma bakabilirsiniz fikrime ters bir yorum görürsem muhakkak o kişiye soru yöneltir tartışmak isterim ama maalesef şu an hatırladığım 3 kişiden cevap alamadım.Buna saygı duymam.
Misal benim desteklediğim adayı desteklediğini söyleyen biri olsa, neden o desem cevap alamasam ona da saygı duymam.Daha doğrusu dikkate alıp vakit harcamam.Farklılıklar bizi besler.Özellikle bir eğitimci olarak buna çok inandım,inanıyorum.
Ama karşımda objektif, saldırmayan,"e sizde şunu yaptınısssss"demeyen,türlü kılıflar ile kaçak dövüşmeyen birini isterim. Ki çevremde de vardır.Karşıt görüşlü olduğum halde kafamı açan,düşünmeye sevk eden insanlar.Kimse yanlış anlamasın ben keyif alıyorum. Hararetli ve öğretici bir hava oluyor karşılıklı.Ama bugün gördüğümüz miting görüntüleri en basit örnek.
Maalesef biz tartışmayı bilmiyoruz. Sözün özü ben kimseyi görüşünden dolayı ötekileştirmem,bilgisiz ve kulaktan dolma ise uzak dururum.Belki birçok arkadaş da bu şekilde düşünüyordur diye uzun yazmak istedim.