Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Zamanın da yediklerinin diyetini yapıyorsundur...😊

Erzurum un 3/2 si İstanbul da yaşıyor.
Gerçek miting görmek istiyorsan.
Aç televizyonu Sabiha Gökçen i izle
Seçim sabahı görüşmek dileğiyle... Sayılı gün çabuk geçer.. TV'ye gerek yok...

Evet,biraz insanlık istiyorum ya,çok şey mi istiyorum?

Eklentiler

• Screenshot_20230507_224353.jpg
    Screenshot_20230507_224353.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 55
Ne olursa olsun onların suçu değil
Kandan savaştan tecavüzden kaçtılar
Hiçbir zaman jazanamayacakları bir savaşın içinden sende bende kaçarız
Onları bu hale getirenleri suriyeye süreceksin işidin insafına bırakacaksın
Kaçtılar kısmına katılıyorum,onlar istemediler.
Ama artan suç oranı ve burdaki iğrenç davranışlarından kendileri sorumlu.
Kastettiğim buydu😊

Nedense mesajinizi alintilama ihtiyaci hissettim" boyle bir sacmaligi kabul edemiyorum demissiniz.İyide insanlar hir iradeleriyle istediklerine oy verme hakkina sahipler.Ulkucu olanlarda isterlerse cumhur ittifakina isterlerse millet ittifakina verirler bu hosgorusuzluk neden🤔
Kusura bakmayın ama ben buna hür irade diyemiyorum. Kızanlar olacaktır ama diyemiyorum.🤷

Nedense mesajinizi alintilama ihtiyaci hissettim" boyle bir sacmaligi kabul edemiyorum demissiniz.İyide insanlar hir iradeleriyle istediklerine oy verme hakkina sahipler.Ulkucu olanlarda isterlerse cumhur ittifakina isterlerse millet ittifakina verirler bu hosgorusuzluk neden🤔

Cünkü bir vatansever bir akilli kendilerini sanıyorlarda ondan. Hoşgörü özgürlük diye dolanır dururlar ama bunu sadece kendileri için ve kendileri gibi olanlar için isterler. Şu küçücük forumda bile görebilirsiniz. Millet ittifakına oy vereceğim diyen bunu belirtip geçebiliyor ama cumhur diyen eksilenip yuhalanıp alinti üstüne alinti yapiliyor. Dün tek yorumuma şoka uğradım resmen. Ve kararımda ne kadar doğru olduğumu gördüm yapilan demirtaş güzellemeleriyle.

Pramitleri zaten kaçırmışlar ülkeden
Eyfel kulesinide mi :olamaz:

13 yaşındaki oğluma sordum, önce bi şaşkınlıkla yüzüme baktı, sonra da 'güzel yalan onları taşıyacak sistem henüz dünyada yok' dedi 🤣 bu ülkede böyle insanlar olduğunu öğrenmek çok üzücü

Çoluğumuzu çocuğumuzu, yaşlımızı, analarımızı, babalarımızı tetikçi alçaklardan, bu milletin sırtındaki çıbanlardan, çıngıraklı yılanlardan koruyabiliriz umarım.
Bugün eşime dedim ki seçimi millet alırsa ve karışıklık çıkarsa polis bizi halkı korur değil mi? 😔

X