- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
Çok gerginsiniz sakin olun...diyetteyim fazla cevaba gerek yok...Hangisini?
Elinde taşlarla gelenleri mi?
Finallerin son 2 gününde bi 'bitse de gitsek' bezginliği çöker ya, tam o haldeyim.Haftaya üniversite sınavına girecekmişim gibi heyecanlıyım
Sakin olamıyoruz malesef,kafası yarilan insanları görünce sakin olamıyoruz.Olacaklar karşında endişeliyiz,keşke sizler de memleketin gidişatı hakkında biraz olun endişeli olabilseydiniz.Sanki cahiliye döneminde yaşıyoruz,2023 yılında cahiliye donemini yaşıyor TürkiyeÇok gerginsiniz sakin olun...diyetteyim fazla cevaba gerek yok...
Nedense mesajinizi alintilama ihtiyaci hissettim" boyle bir sacmaligi kabul edemiyorum demissiniz.İyide insanlar hir iradeleriyle istediklerine oy verme hakkina sahipler.Ulkucu olanlarda isterlerse cumhur ittifakina isterlerse millet ittifakina verirler bu hosgorusuzluk nedenCalpol diye bir arkadaş da oyunu kullanmayacakmış ama son anda karar değiştirip cumhur ittifakına oy vermeye karar vermiş. Böyle bir saçmalığı kabul edemiyorum ben. Sanki şu an her şey normal ama millet ittifakı kazanırsa ülkeyi teröristler basacak,ekonomik krize girecekmişiz gibi deli saçması şeyler denildiği zaman deli oluyorum.
Ülkücü bir insan oyunu Sinan Oğan'a verir ama ben ülkücüyüm oyumu da cumhur ittifakına vereceğim diyenlerin adına ne denilirse denilsin ülkücü denilemez. Oy kullanmayacaktım ama vazgeçtim cumhur ittifakına vereceğim diyenlere de ben çok güzel şeyler diyorum ama bilmelerine gerek yok.
Akıldan çıkmayanlarda bugün 🐿Aslında ben de kendimi yormak istemem canım kendim
Biliyor yolu. Onlar yaptıysa kendi bozsaydı, işi neymiş? Bu kişi, yeşil pasaport kotası nedeniyle yeşil pasaportları iptal edecekmiş. Geçen burada paylaştım, o kotayı hangi teröristlere yeşil pasaport vererek doldurduğunu.İç işleri de 'kendilerine provakasyon yaptılar' demiş. Çok kore tarihi dizisi izlemişler sanırım.
Ne zamanEyfel kulesini de biz yaptık !
Hep aynı söylemler... Sizede cvp vermeye gerek yok...Sakin olamıyoruz malesef,kafası yarilan insanları görünce sakin olamıyoruz.Olacaklar karşında endişeliyiz,keşke sizler de memleketin gidişatı hakkında biraz olun endişeli olabilseydiniz.Sanki cahiliye döneminde yaşıyoruz,2023 yılında cahiliye donemini yaşıyor Türkiye.
Ya daha bir defa kullanabilmiştim, kesin bemimki yanar. Arada okumadığım bir gün var, orada paylaşmışaın sanırım, ben şimdi görüyorumBiliyor yolu. Onlar yaptıysa kendi bozsaydı, işi neymiş? Bu kişi, yeşil pasaport kotası nedeniyle yeşil pasaportları iptal edecekmiş. Geçen burada paylaştım, o kotayı hangi teröristlere yeşil pasaport vererek doldurduğunu.
Sanane tarihinden bacım. Biz yaptık diyorsam biz yaptık.Ne zaman
Çok gerginsiniz sakin olun...diyetteyim fazla cevaba gerek yok...
Erzurum un 3/2 si İstanbul da yaşıyor.Hayır, ama Erzurum halkının mitinge olan katılımını övgüler dizebilirim...
Ahahahahah verecek cevabınız olsaydı hiçte geri kalmazdıniz,paşa gonlünüz bilirHep aynı söylemler... Sizede cvp vermeye gerek yok...
Bacım sanırım Atatürk havalimanı demek istedin yeliz kızar simdiZamanın da yediklerinin diyetini yapıyorsundur...
Erzurum un 3/2 si İstanbul da yaşıyor.
Gerçek miting görmek istiyorsan.
Aç televizyonu Sabiha Gökçen i izle
Bacım sanırım Atatürk havalimanı demek istedin yeliz kızar şimdi
Gerek olmucakkk, tarihe cok taniklik ettik bu genc yaslarimizda, bir kez daha tanıklık edeceğiz.Benim nobetim var pazar gecesi. Cantamda havluya sarili kopuklu sarap goturmeyi planliyorum. Baktim sonuc kotu almanca cvm hazirmybiglove ‘a gondersem beni kirmaz bence