Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Muttebel ne biliyor musun, Ortadoğu'nun bağrından bizlere kadar gelen harikalar bir meze. Ali nazik falan seviyorsan bunu bin kat seversin 🤤🤤🤤🤤
Patlıcanı közleyip kiyiyoruz. İçine sarımsak, yarım limon suyu, biraz tahin - tahinle eşit miktarda yoğurt ve tuz koyup bir güzelce karıştırıp üstüne de bol bol zeytinyağı katıyoruz :kk77: :kk77:
Kızarmış ekmekle harika gidiyor.
Tahin hariç yapıyorum ben bunu.
Yarın deneyecem😎

Hic guzel caninizi sıkmayin,malesef birileri karsi tarafi hep kucuk hordugu, horladoği, halkin icinden olamadigi icin bu durumda.En buyuk gaflet tahammulsuzluktur, bu zihniyet beni de korkutuyor, kullanacagim oya bile tahammulu yoksa insanlarin ellerinden gelse baska neler nelerde yaparlar.Ayy buralari okumayayim valla sinirim bozuldu gece gece.
Lütfen okuyun biraz da sizin sinirleriniz bozulsun.🥰

Siz hudaparı ve onun ideolojisini bekleyin
Terör terör diyorsunuz ya terör neymiş göreceksiniz

Bildiğimiz yoldan pkk ile ilerleyelim diyorsunuz anladık

Ekonominin sebebi Mısır'daki halam olduguna göre onu yuhalamalıydık haklısınız. Geleceğimizi yok eden kimseye hoşgörü moşgörü yok.

Merdivene tersten çıkmaya çalişan adam ve akp eskileri düzeltecek değil mi ülkeyi pkk ile halay çekerek 😂 böyle devam edin ne diyelim sizden hoşgörü bekleyen yok zaten siz kimsiniz oynayın kendi aranızda

X