- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.927
Ay napmış yine djfjfjBu muthis videoyu nereye paylassam bilemedim. Buraya atiyorum. KKda “kocam beni aldatti ama seviyorum” diyen hanim eşgali.
Çince de yaz, şarap aramızda kalırBenim nobetim var pazar gecesi. Cantamda havluya sarili kopuklu sarap goturmeyi planliyorum. Baktim sonuc kotu almanca cvm hazir @mybiglove ‘a gondersem beni kirmaz bence
Allah'tan buraya salca olmuyorSus kız ferhan duymasin bulan var bulamayan var der fjdkdla
Biliyorum da, ittifak bileşenlerini toplayıp bir yere kapatırlarsa onları kim koruyacak, amerikadan demokrasi mi gelecekKemal Kılıçdaroğlu o yüzden kazandığımızda lütfen sokağa çıkmayın çağrısı yaptı.
Şu an ev işi yapmıyo diye adam boşatmakla meşgul ayarsız karı djfjSus kız ferhan duymasin bulan var bulamayan var der fjdkdla
Birbirimizi görüntülü arayip seviniriz.Kemal Kılıçdaroğlu o yüzden kazandığımızda lütfen sokağa çıkmayın çağrısı yaptı.
Tahin hariç yapıyorum ben bunu.Muttebel ne biliyor musun, Ortadoğu'nun bağrından bizlere kadar gelen harikalar bir meze. Ali nazik falan seviyorsan bunu bin kat seversin
Patlıcanı közleyip kiyiyoruz. İçine sarımsak, yarım limon suyu, biraz tahin - tahinle eşit miktarda yoğurt ve tuz koyup bir güzelce karıştırıp üstüne de bol bol zeytinyağı katıyoruz
Kızarmış ekmekle harika gidiyor.
Neeeee ahahahahahŞu an ev işi yapmıyo diye adam boşatmakla meşgul ayarsız karı djfj
Tişikkirler... gereksiz aydın tipi...Siz önce bir cümle kurmayı öğrenin.
Bu ulkede cince bile cok ozel 12 kisiden biri ben degilim. Yuzume vurmaÇince de yaz, şarap aramızda kalır
Yalnız ben ne olduğunu hakikaten bilmiyorum, çok ezik hissettim kendimiLan biriniz de anne hizmeti olarak al bacım izle desin.
Anca çene.
Bu kadin bunca şeye nasil yetişiyor ya?Şu an ev işi yapmıyo diye adam boşatmakla meşgul ayarsız karı djfj
Ben de az önce öğrendim hahaYalnız ben ne olduğunu hakikaten bilmiyorum, çok ezik hissettim kendimi
Öyle bir şey olursa herkes sokağa çıkarBiliyorum da, ittifak bileşenlerini toplayıp bir yere kapatırlarsa onları kim koruyacak, amerikadan demokrasi mi gelecek
Lütfen okuyun biraz da sizin sinirleriniz bozulsun.Hic guzel caninizi sıkmayin,malesef birileri karsi tarafi hep kucuk hordugu, horladoği, halkin icinden olamadigi icin bu durumda.En buyuk gaflet tahammulsuzluktur, bu zihniyet beni de korkutuyor, kullanacagim oya bile tahammulu yoksa insanlarin ellerinden gelse baska neler nelerde yaparlar.Ayy buralari okumayayim valla sinirim bozuldu gece gece.
Siz hudaparı ve onun ideolojisini bekleyin
Terör terör diyorsunuz ya terör neymiş göreceksiniz
Ekonominin sebebi Mısır'daki halam olduguna göre onu yuhalamalıydık haklısınız. Geleceğimizi yok eden kimseye hoşgörü moşgörü yok.
Evet işte Ali nazikin tahinli hali. Ve bol zeytinyağli. Zeytinyağı emiyor tahini,lezzetini öyle veriiorTahin hariç yapıyorum ben bunu.
Yarın deneyecem
Aydınlığı bu mu sanıyorsunuz?Tişikkirler... gereksiz aydın tipi...