Canım çekti gece gece.Evet işte Ali nazikin tahinli hali. Ve bol zeytinyağli. Zeytinyağı emiyor tahini,lezzetini öyle veriior
Tabi. Geçen de karısını aldatan adam için, adam aynı kadınla aldatıyor demek ciddi ilişki ne olacak ki diyodu.Neeeee ahahahahah
Sizi şikayet ediyorum artık,buradaki üyeleri bir terör örgütü yandaşı olmakla itham edemezsiniz!.Bildiğimiz yoldan pkk ile ilerleyelim diyorsunuz anladık
Merdivene tersten çıkmaya çalişan adam ve akp eskileri düzeltecek değil mi ülkeyi pkk ile halay çekerekböyle devam edin ne diyelim sizden hoşgörü bekleyen yok zaten siz kimsiniz oynayın kendi aranızda
Etiketliyelim mi?Az gelsin burayı karistirsinTabi. Geçen de karısını aldatan adam için, adam aynı kadınla aldatıyor demek ciddi ilişki ne olacak ki diyodu.
Onlar kesin olacak zaten :)Birbirimizi görüntülü arayip seviniriz.padişah şarkısıyla evde solo atarız.
Sinirlendigim sey kimin kime oy verecegi degil,sizin tahammulsuzlugunuz, yani tanimadiginiz bir platformda birine kabul edemiyorum,nasil oraya oy verir tarzinda yorumlar yapabiliyorsunuz, bu ozguven nereden geliyor ya da nezaketsizlik mi demem gerekiyor.Lütfen okuyun biraz da sizin sinirleriniz bozulsun.
Barzani ile elele fotoğraf çektiren kk değildi! Sizin pkk sempatizanı demeye hakkınız yok bize hanımefendi.Bildiğimiz yoldan pkk ile ilerleyelim diyorsunuz anladık
Merdivene tersten çıkmaya çalişan adam ve akp eskileri düzeltecek değil mi ülkeyi pkk ile halay çekerekböyle devam edin ne diyelim sizden hoşgörü bekleyen yok zaten siz kimsiniz oynayın kendi aranızda
Sizi şikayet ediyorum artık,buradaki üyeleri bir terör örgütü yandaşı olmakla itham edemezsiniz!.
ha sizler çok tahammüllüsünüz karşıt fikirlere.biri demirtaş der.biri pkk eşittir hdp der.bu mudur sizin tahammül seviyeniz.Hic guzel caninizi sıkmayin,malesef birileri karsi tarafi hep kucuk hordugu, horladoği, halkin icinden olamadigi icin bu durumda.En buyuk gaflet tahammulsuzluktur, bu zihniyet beni de korkutuyor, kullanacagim oya bile tahammulu yoksa insanlarin ellerinden gelse baska neler nelerde yaparlar.Ayy buralari okumayayim valla sinirim bozuldu gece gece.
Size yorumumu silebilsem keşke.Bildiğimiz yoldan pkk ile ilerleyelim diyorsunuz anladık
Erzurum mitinginde de halkın taşlanması sinirinizi bozdu mu ? Sadece meraktan soruyorum. Bu durum parti üstü bir durum çünkü.Hic guzel caninizi sıkmayin,malesef birileri karsi tarafi hep kucuk hordugu, horladoği, halkin icinden olamadigi icin bu durumda.En buyuk gaflet tahammulsuzluktur, bu zihniyet beni de korkutuyor, kullanacagim oya bile tahammulu yoksa insanlarin ellerinden gelse baska neler nelerde yaparlar.Ayy buralari okumayayim valla sinirim bozuldu gece gece.
Biz kimseyi göz ardı etmedik bize selametle diyip diyip göz ardı ettiler tahammülsüz niye biz olduk şimdi. Kime isterseniz ona oy verirsiniz sadece doğruları anlatmaya çalışıyoruz, şimdi anlamazsanız bir gün elbet anlayacaksınız, tıpkı fetö yü herkesin anladığı gibi.Sinirlendigim sey kimin kime oy verecegi degil,sizin tahammulsuzlugunuz, yani tanimadiginiz bir platformda birine kabul edemiyorum,nasil oraya oy verir tarzinda yorumlar yapabiliyorsunuz, bu ozguven nereden geliyor ya da nezaketsizlik mi demem gerekiyor.
Okşan'la yatakta samimi pozları vardı, onları diyorlar herhaldeLan biriniz de anne hizmeti olarak al bacım izle desin.
Anca çene.
Bunu size bile dememişken neden bu gereksiz tepkiniz? Ne derseniz deyin umurunda değil.Sinirlendigim sey kimin kime oy verecegi degil,sizin tahammulsuzlugunuz, yani tanimadiginiz bir platformda birine kabul edemiyorum,nasil oraya oy verir tarzinda yorumlar yapabiliyorsunuz, bu ozguven nereden geliyor ya da nezaketsizlik mi demem gerekiyor.
Bildiğimiz yoldan pkk ile ilerleyelim diyorsunuz anladık
Ne merdivenmiş arkadaşBildiğimiz yoldan pkk ile ilerleyelim diyorsunuz anladık
Kerimcan'ın zevksizliğinin şokunu ne zaman atarım tahminen?Okşan'la yatakta samimi pozları vardı, onları diyorlar herhaldeAmaaan, kimin kimle yok ki, boşver. Baksana Kerimcan da zevksiz çıktı. Cemil İpekçi döküldü dökülecek.
Sjdjdj biri attı, kadını ayağı ile dürtüyorOkşan'la yatakta samimi pozları vardı, onları diyorlar herhaldeAmaaan, kimin kimle yok ki, boşver. Baksana Kerimcan da zevksiz çıktı. Cemil İpekçi döküldü dökülecek.
Uzun uzun yazdım bir deSiz istiyorsunuz ki Gaffar Okkan'ın katilleri düzeltsin. Sorsam en büyük vatansever olduğunuzu iddia edersiniz. Millet ittifakı masasında hdp yok ama cumhur masasında hüdapar var. Resmen var.
Bu arada biz kimsek bu kadar önemsizsek alıntı alıntı üstüne, yuhalanıyoruz diye zırlamayın.