- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
Seçim sabahı görüşmek dileğiyle... Sayılı gün çabuk geçer.. TV'ye gerek yok...Zamanın da yediklerinin diyetini yapıyorsundur...
Erzurum un 3/2 si İstanbul da yaşıyor.
Gerçek miting görmek istiyorsan.
Aç televizyonu Sabiha Gökçen i izle
Sanane tarihinden bacım. Biz yaptık diyorsam biz yaptık.
Size cidden gerek yok ...seçim sabahı eksik olmayın buralardan ...selametle...Ahahahahah verecek cevabınız olsaydı hiçte geri kalmazdıniz,paşa gonlünüz bilir.
Bu olay ne la bilmiyorumBu muthis videoyu nereye paylassam bilemedim. Buraya atiyorum. KKda “kocam beni aldatti ama seviyorum” diyen hanim eşgali.
Kaçtılar kısmına katılıyorum,onlar istemediler.Ne olursa olsun onların suçu değil
Kandan savaştan tecavüzden kaçtılar
Hiçbir zaman jazanamayacakları bir savaşın içinden sende bende kaçarız
Onları bu hale getirenleri suriyeye süreceksin işidin insafına bırakacaksın
Kusura bakmayın ama ben buna hür irade diyemiyorum. Kızanlar olacaktır ama diyemiyorum.Nedense mesajinizi alintilama ihtiyaci hissettim" boyle bir sacmaligi kabul edemiyorum demissiniz.İyide insanlar hir iradeleriyle istediklerine oy verme hakkina sahipler.Ulkucu olanlarda isterlerse cumhur ittifakina isterlerse millet ittifakina verirler bu hosgorusuzluk neden
Muttebel'i anlat banaaaaaHahaha ben seçimi direkt Suriyeli birinin evinde izlicem.
Okulda sayıma katilacagiz, Muttebel yapicam, biramizi açicaz. Olur da sonuçlar kötü olursa beni teselli edecek
Rok’un videosu cikmisti bi kac ay once. Kendi mental sagligin icin aratmani tavsiye etmiyorumBu olay ne la bilmiyorum
Bu kadına da ayrı gıcık oluyorumBu muthis videoyu nereye paylassam bilemedim. Buraya atiyorum. KKda “kocam beni aldatti ama seviyorum” diyen hanim eşgali.
Nedense mesajinizi alintilama ihtiyaci hissettim" boyle bir sacmaligi kabul edemiyorum demissiniz.İyide insanlar hir iradeleriyle istediklerine oy verme hakkina sahipler.Ulkucu olanlarda isterlerse cumhur ittifakina isterlerse millet ittifakina verirler bu hosgorusuzluk neden
Ban yemeden yorum yapamam bu ablayaBu kadına da ayrı gıcık oluyorum
Hangimiz olmuyoruz ki?Bu kadına da ayrı gıcık oluyorum
İzlemem lazım dur namazi kilim öyle izliyimRok’un videosu cikmisti bi kac ay once. Kendi mental sagligin icin aratmani tavsiye etmiyorum
13 yaşındaki oğluma sordum, önce bi şaşkınlıkla yüzüme baktı, sonra da 'güzel yalan onları taşıyacak sistem henüz dünyada yok' dediPramitleri zaten kaçırmışlar ülkeden
Eyfel kulesinide mi
Bugün eşime dedim ki seçimi millet alırsa ve karışıklık çıkarsa polis bizi halkı korur değil mi?Çoluğumuzu çocuğumuzu, yaşlımızı, analarımızı, babalarımızı tetikçi alçaklardan, bu milletin sırtındaki çıbanlardan, çıngıraklı yılanlardan koruyabiliriz umarım.
Şile mi? Senle baya yakınız bacımBu arada bugün ulupelit köyüne ve şileye gittim köy sütü aldım damacana sularımi doldurdum mis gibi orman havası aldım.
Sutumu de kaynattim mis gibi bir yağı var sapsarı ohhhhhh