• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Birleştiler mi ki? öcalanı adam yerine koyan kaç kişi kaldı. Bence bu sökmez. Şu an kürtlere sözü geçme ihtimali yüksek olan kişi o değil. Diğeri de içeride öleceğini bilse iş birliğine yanaşmaz.
Siyasilere ne kadar da güveniyorsun, siyasette olmaz dediğin her şey olur; bu kadar iddialı ve net cümlelerden o nedenle kaçınırım. Diyarbakır Dağkapı Meydanı'nda, Van’da Abdullah Öcalan'ın mesajının yayınlanması için dev ekranlar kuruldu; kah coşkuyla kah gözyaşıyla alkışlandı, alan mahşer yeri gibiydi. Bahçeli ve Erdoğan’a teşekkürlerini sunmasının boşuna olmadığını biliyorum. Kürtlerin desteğini alır bana kalırsa, oy için her şeyi yapar.

Ne diyorsun? Seni başkan yaptırmayacağız diyen adamın dönüşüne bakar mısın? ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz

Demiyorum hiçbir şey. Şu çocukları yurt dışına çalışma izniyle gönderebileyim başka bir şey de istemiyorum artık. Biz yanacağız onlar kurtulabilir inşallah 😡

Bunu atmasam çatlardım. Ben şoka girdim siz de gireceksiniz bana ne.
GlrnVkxXIAQmaAz.webp

Back
X