Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Ya hiç takip etmemiş, hiçbir şeyden haberi yok, son anda birileri beynini yıkamış ya da kararsız falan değildi, hikaye anlatıyor, mantığa bürümeye çalışıyor vazgeçemediği sevdasını.

Kesin öyle. Tam ciddiye alicam bir gülme geldi sizin beyinler mükemmel piril piril.

Ülkeye sokana,bu denli imtiyaz verene kızıyor deliriyorum.
Çocuklara benimde sözüm yok.
Ama ben Suriyeliler'e de kızıyorum ya.

Sorumsuz,nankör,edepsiz,şiddet eğilimli,ahlaksız çoğu.

Komşum Suriyeli.Mülteci göçünden çok önce gelmiş Türkiye'ye.Uzun yıllardır burda yaşıyorlarmış.
O kadar hanımefendi o kadar saygılı ki. Benden çok o kızıyor yaşananlara.Hepsi bir değildir muhakkak.Ama elimizde çok veri var,keşke olmasaydı.

Calpol diye bir arkadaş da oyunu kullanmayacakmış ama son anda karar değiştirip cumhur ittifakına oy vermeye karar vermiş. Böyle bir saçmalığı kabul edemiyorum ben.

C calpol sadece burası sizinle ilgiliydi diğer kısımlarda üstünüze alinmanizi gerektirecek bir şey yok.

Hahaha ben seçimi direkt Suriyeli birinin evinde izlicem.
Okulda sayıma katilacagiz, Muttebel yapicam, biramizi açicaz. Olur da sonuçlar kötü olursa beni teselli edecek

Park mı djskslalava wow harika oyum bir kere daha değişti bugün.

Kesin aynı kişiden bahsediyoruz ya bu kadın apayri bir frekansta yaşıyor.
Bursada yaşayıp maddi durumu da iyiye yakınsa gerçekleri algılayamayabilir arkadaş ama hayatı sorgulamak lazım, o konuda hatalı

Hahaha ben seçimi direkt Suriyeli birinin evinde izlicem.
Okulda sayıma katilacagiz, Muttebel yapicam, biramizi açicaz. Olur da sonuçlar kötü olursa beni teselli edecek
Benim nobetim var pazar gecesi. Cantamda havluya sarili kopuklu sarap goturmeyi planliyorum. Baktim sonuc kotu almanca cvm hazir mybiglove ‘a gondersem beni kirmaz bence

Ne olursa olsun onların suçu değil
Kandan savaştan tecavüzden kaçtılar
Hiçbir zaman jazanamayacakları bir savaşın içinden sende bende kaçarız
Onları bu hale getirenleri suriyeye süreceksin işidin insafına bırakacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…