Ya hiç takip etmemiş, hiçbir şeyden haberi yok, son anda birileri beynini yıkamış ya da kararsız falan değildi, hikaye anlatıyor, mantığa bürümeye çalışıyor vazgeçemediği sevdasını.
Ülkeye sokana,bu denli imtiyaz verene kızıyor deliriyorum.Ben hiç suriyelilere kızmıyorum
Hepimizin ortak yönü var
Hepimiz insanız duygularımız korkularımız acılarımız var
Suriyeli yi bu hale düşürene ülkeye sokana kızarım
Yoksa eğer elimde varsa suriyeli bir çocuğa seve seve yardımda ederim giydiririnde
Koy gitsin yıkıla yıkılaKesin öyle. Tam ciddiye alicam bir gülme geldisizin beyinler mükemmel piril piril.
Aynı şeyi bugun nalet ütüleri yaparken dedim, kelebekler uçuyor sanki içimdeHaftaya üniversite sınavına girecekmişim gibi heyecanlıyım
Hahaha ben seçimi direkt Suriyeli birinin evinde izlicem.Ben hiç suriyelilere kızmıyorum
Hepimizin ortak yönü var
Hepimiz insanız duygularımız korkularımız acılarımız var
Suriyeli yi bu hale düşürene ülkeye sokana kızarım
Yoksa eğer elimde varsa suriyeli bir çocuğa seve seve yardımda ederim giydiririnde
Ben umut konusunda karışığım ama ev işi konusunda katılıyorum. Nefret ederimAynı şeyi bugun nalet ütüleri yaparken dedim, kelebekler uçuyor sanki içimde
Çok heyecanlıyım ilk defa umutluyum
Aslında ben de kendimi yormak istemem canım kendimBen umut konusunda karışığım ama ev işi konusunda katılıyorum. Nefret ederim
Bursada yaşayıp maddi durumu da iyiye yakınsa gerçekleri algılayamayabilir arkadaşPark mı djskslalava wow harika oyum bir kere daha değişti bugün.
Kesin aynı kişiden bahsediyoruz ya bu kadın apayri bir frekansta yaşıyor.
Benim nobetim var pazar gecesi. Cantamda havluya sarili kopuklu sarap goturmeyi planliyorum. Baktim sonuc kotu almanca cvm hazirHahaha ben seçimi direkt Suriyeli birinin evinde izlicem.
Okulda sayıma katilacagiz, Muttebel yapicam, biramizi açicaz. Olur da sonuçlar kötü olursa beni teselli edecek
Bursa Park ve bahçeler müdürlüğü bu kadar övüp ilgilenmiyordur benceBursada yaşayıp maddi durumu da iyiye yakınsa gerçekleri algılayamayabilir arkadaşama hayatı sorgulamak lazım, o konuda hatalı
Hayır, ama Erzurum halkının mitinge olan katılımını övgüler dizebilirim...Galaxyeliz61 Erzurum da olan olayları muhteşem mi buluyorsun.
Hangisini?Hayır, ama Erzurum halkının mitinge olan katılımını övgüler dizebilirim...
İç işleri de 'kendilerine provakasyon yaptılar' demiş. Çok kore tarihi dizisi izlemişler sanırım.Kimler kimlere milliyetçilik cakası satıyor öyle! Hayırlı işler, Emrullah İŞLER!
Eki Görüntüle 3244230 Eki Görüntüle 3244231
Ne olursa olsun onların suçu değilÜlkeye sokana,bu denli imtiyaz verene kızıyor deliriyorum.
Çocuklara benimde sözüm yok.
Ama ben Suriyeliler'e de kızıyorum ya.
Sorumsuz,nankör,edepsiz,şiddet eğilimli,ahlaksız çoğu.
Komşum Suriyeli.Mülteci göçünden çok önce gelmiş Türkiye'ye.Uzun yıllardır burda yaşıyorlarmış.
O kadar hanımefendi o kadar saygılı ki. Benden çok o kızıyor yaşananlara.Hepsi bir değildir muhakkak.Ama elimizde çok veri var,keşke olmasaydı.