Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
2015de ankarada tek yasiyordum. İki secim arasi gar patlamasi oldu. Ben arkadaslarima ulasmaya calisiyorum ailem bana ulasmaya. O kadar eminim o kadar eminim ki ama kanilayamiyorum.

Sessiz kalan polis değil, emir ne ise o. Kimsenin içinde yanan yangınları bilemezsiniz. Bizzat içindeyim.

Bu tanımla tam 3 üye geldi aklıma.
Bursadaki galeyana geliyor, her yeri kendi şehri gibi zannediyor. Dün bursadaydım. Bilim merkezi, panaromik müze... yağdırmışlar resmen. Şehir cennet gibi görebildiğim kadarıyla. Kendi belediyelerine döktürüyorlar, net izledim. Onlar da ülkenin her yeri öyle zannediyor. Ekonomiden habrleri yok, azınlık sanıyorlar zor geçinenleri

Parkta karşılaşmadın mı

2015de ankarada tek yasiyordum. İki secim arasi gar patlamasi oldu. Ben arkadaslarima ulasmaya calisiyorum ailem bana ulasmaya. O kadar eminim o kadar eminim ki ama kanilayamiyorum.
Sadece gar patlamadı ki o dönemde, resmen kaos çıktı. Amacına da ulaştı

Kim bursada bilmiyorum. Birinin frekansi çok değişik. O mu bursali?

Düzelteyim o zaman, verilen emir yüzünden sessiz kalmak zorunda kalan polis.
Böylesi daha dogru oldu. İmamoglunun yayınını defalarca izledim. Keşke o da demiş olsaydı. Bilmem kimin polisi'ne çıktı isimleri. Hangisi razı gelirdi çoluğun çocuğun kan revan içinde kalmasına? Birileri çıkıp şerefimle limon satarım yine de bu işi yapmam diyor. İtibarı yeniden kazanmak gerekiyor.

Parkta karşılaşmadın mı
O parka gidemedik maalesef, günübirlik gezi olduğundak koşarak gezdik her yeri ama hayvanat bahçesi muazzan, hayatımda adını duymadığım hayvanlar gördüm. Kapibara diye bir hayvan varmış şaşkınlıkla baktım, karıncayiyen bile var. Son gittiğimde izmir hayvanat bahçesinde (sasalı) bu kadar çeşit yoktu, numunelik de değiller. Lemurlar resmen ülke kurmuş. Aslan ailesi 7 kişi 3 kuşak bir arada. Çıkasım gelmedi öyle diyeyim.

Hâlâ chp'ye oy vermeyecek olmak tuhaf geliyor ama kocam da (o kadar, sadece koca benimki, acayip ekleri yok) ben de Erkan Baş ve ekibini destekleyeceğiz.
32 yaşındayım, Chp asla kendimi ait hissettigim bir parti olmamıştır. Eskiden elitist halini sevmezdim, şimdi de etliye sütlüye dokunmamasini, birilerinden oy kaybetmemek için g.te g.t diyememesini sevmiyorum:)
Benim emekle işçiyle,komünizmle,sosyalizmle hiç işim olmaz. Eylemlerde en önde yürümem. Ama adamlar atom karinca gibiler. 4 kişi mecliste harika bir muhalefet yapıyorlar.
Mesela 6 yaşında kızla evlenen şerefsiz tarikar seyhine agzini yaya yaya "şerefsiz tarikar seyhi" diyebiliyorlar.
Cesurlar.
Sırf o yüzden oy vereceğim
Muhalefet dediğin böyle yapılır.bence 21 yıldır ülkede at kosturulmasinin en büyük sebeplerinden biri muhalefet eksikligiydi. Kemal kazansin, tip de sonuna kadar beğenmedigi her şeyi haykirmaya devam etsin, onları hizaya çeksin

Aslında talimat aldıklarını belirtti.

Sessiz kalan polis değil, emir ne ise o. Kimsenin içinde yanan yangınları bilemezsiniz. Bizzat içindeyim.
Bu konuda ben de senin gibi düşünüyorum. İçinde değilim ama birazcık anlayabiliyorum. Yani sonuçta ülke öyle bir hale geldi ki ne hak var ne hukuk ne de kural. Normalde herkes biliyor ki böyle durumlarda polislerin müdahale etmesi gerekir ama müdahale etmelerine izin verilmiyorsa ne yapabilirler ki. Sen polissin üstüne düşeni yapmışsın denmeyeceğini onlar da biliyorlar ve o nedenle sessiz kalıyorlar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…