Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Çok gerginsiniz sakin olun...diyetteyim fazla cevaba gerek yok...
Sakin olamıyoruz malesef,kafası yarilan insanları görünce sakin olamıyoruz.Olacaklar karşında endişeliyiz,keşke sizler de memleketin gidişatı hakkında biraz olun endişeli olabilseydiniz.Sanki cahiliye döneminde yaşıyoruz,2023 yılında cahiliye donemini yaşıyor Türkiye😡.

Calpol diye bir arkadaş da oyunu kullanmayacakmış ama son anda karar değiştirip cumhur ittifakına oy vermeye karar vermiş. Böyle bir saçmalığı kabul edemiyorum ben. Sanki şu an her şey normal ama millet ittifakı kazanırsa ülkeyi teröristler basacak,ekonomik krize girecekmişiz gibi deli saçması şeyler denildiği zaman deli oluyorum.
Ülkücü bir insan oyunu Sinan Oğan'a verir ama ben ülkücüyüm oyumu da cumhur ittifakına vereceğim diyenlerin adına ne denilirse denilsin ülkücü denilemez. Oy kullanmayacaktım ama vazgeçtim cumhur ittifakına vereceğim diyenlere de ben çok güzel şeyler diyorum ama bilmelerine gerek yok.
Nedense mesajinizi alintilama ihtiyaci hissettim" boyle bir sacmaligi kabul edemiyorum demissiniz.İyide insanlar hir iradeleriyle istediklerine oy verme hakkina sahipler.Ulkucu olanlarda isterlerse cumhur ittifakina isterlerse millet ittifakina verirler bu hosgorusuzluk neden🤔

İç işleri de 'kendilerine provakasyon yaptılar' demiş. Çok kore tarihi dizisi izlemişler sanırım.
Biliyor yolu. Onlar yaptıysa kendi bozsaydı, işi neymiş? Bu kişi, yeşil pasaport kotası nedeniyle yeşil pasaportları iptal edecekmiş. Geçen burada paylaştım, o kotayı hangi teröristlere yeşil pasaport vererek doldurduğunu.

Sakin olamıyoruz malesef,kafası yarilan insanları görünce sakin olamıyoruz.Olacaklar karşında endişeliyiz,keşke sizler de memleketin gidişatı hakkında biraz olun endişeli olabilseydiniz.Sanki cahiliye döneminde yaşıyoruz,2023 yılında cahiliye donemini yaşıyor Türkiye😡.
Hep aynı söylemler... Sizede cvp vermeye gerek yok...

Biliyor yolu. Onlar yaptıysa kendi bozsaydı, işi neymiş? Bu kişi, yeşil pasaport kotası nedeniyle yeşil pasaportları iptal edecekmiş. Geçen burada paylaştım, o kotayı hangi teröristlere yeşil pasaport vererek doldurduğunu.
Ya daha bir defa kullanabilmiştim, kesin bemimki yanar. Arada okumadığım bir gün var, orada paylaşmışaın sanırım, ben şimdi görüyorum

Çok gerginsiniz sakin olun...diyetteyim fazla cevaba gerek yok...

Zamanın da yediklerinin diyetini yapıyorsundur...😊
Hayır, ama Erzurum halkının mitinge olan katılımını övgüler dizebilirim...
Erzurum un 3/2 si İstanbul da yaşıyor.
Gerçek miting görmek istiyorsan.
Aç televizyonu Sabiha Gökçen i izle

X