Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Üstüne düşen diye bir şey yok işte meslekte. Amirin ne derse o. Mesela ben lüzum gördüm tomayla su sıktım diyemem. Amirim sık demezse sıkamam. O tomaya binemem. Amirim vur demezse vuramam. Polisin öylece seyrediyor olmakla suçlanması çok dokunuyor bana. Kanıma dokunuyor. Polismişim gibi yazmışım ama değilim.

Son düzenleme:
Kararsızım deyip son açılan parkı gördükten sonra oyum cumhura demişti. İsim vermeyeyim ayıp olur. Normalde severim kendisini samimiyetim olmasa da
Park mı djskslalava wow harika oyum bir kere daha değişti bugün.

Kesin aynı kişiden bahsediyoruz ya bu kadın apayri bir frekansta yaşıyor.

Emin ol birçok insanı da etkileyen bu davranışları ve tutumları oldu. Ben CHP'ye sadece Mansur bey için ve kazanma ihtimali çok yüksek olduğu için vereceğim. Ben siyasetten anlamam ama ne yaşadığımı da bunları yaşamama sebep olanları da çok iyi biliyorum ve bunu bilmek bile bana yetiyor.

O zamaaaan oyum cumhur ittifakına

Demek istediğim bir olaya müdahale etmesi için polis olmuş olması yeterli değil.

Ebu Cehil dirilse bazı insanların önünde secde eder diye düşünüyorum. Bu derece yalan, iftira hepsinin diline pelesenk olmuş.
Etmezdi. Ebu'l-Hakem'dir asıl unvanı yani bilgeliğin babası diye tanınırdı. Muhammed'e muhalif olduğu için İslam peygamberi cahilliğin babası lakabını takmıştır ona.

Park mı djskslalava wow harika oyum bir kere daha değişti bugün.

Kesin aynı kişiden bahsediyoruz ya bu kadın apayri bir frekansta yaşıyor.
Frekans dedin de, kısa elbiseyi kazak diye satmayıp elbise demek çocuk istismarı mıydı neydi Oyy, insanlarla nezaketle uğraşmak zorunda olanlara kolaylık dilerim

Arkadaşim siz kimsiniz ki ben size inat oy vereyim kafayı bozmuşsunuz iyice. Daha önce bildirim gelmişti oy kullanmayacağım diye yorum yapmiştim. Tekrar bildirim gelince güncel düşüncemi paylaştım. Buradaki binlerce yorumu okuma niyetim yok zaten banane kim hangi partiye oy vermiş herkes özgür. Pkk ile hdp ile bu kadar içli dışlı olmalarini midem kaldirmiyor bu kadar basit. Kürtlerin oyunu alacağız diye kaybettikleri kaçirdiklari oyun haddi hesabı yok. O kadar samimiyseniz Mansur yavas yerine kılıcdaroğlu aday çıktığında tepki koyacaktınız. Neden Mansur yavas olmadı pkk kabul etmezdi değil mi? Adam aponun heykelini dikeceğiz heykelini diyor diğeri çıkıp neden demirtaş içerde yazık günah çıkaracağız onu diyor siz onu desteklerken iyi biz vatan düşmanı öylemi? Bir siz herşeyi biliyorsunuz zaten. Hayır burda birde Demirtaşin bu sözünü açikliyor birde üyenin biri Öcalan güzellemesi yaparak o ayri ironi. Neyse. Dilek İmamoğlu daha çok zafer işaretleri yapsin mitinglerde seçim sonunda göreceksiniz bakalım. Bende sizler için çok güzel şeyler diyorum da işte herşey söylenmiyor.

ekranlarda namaz kiliyo diye kuran okuyo diye oyumu ona atacak degilim herkesin kildigi namaz kendine boyle muslumanlikmi olur yaa dini nelere alet ediyorlar Allah kurani bize mitinglerde kursilerlerde okunsun diye degil seccadeyi mitinglerde gosterin diye degil ibadeti gosteris haline getirdiler resmen yaaa sizin baskanliginizda vekilliginizde batsin yaa

Bize inat oy verenlere sizi katmadığımı fark etmediniz herhalde. Sizden bahsettiğim kısmı tekrar okumanız bu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldıracaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…