- 9 Şubat 2010
- 17.870
- 39.853
Kararsızım deyip son açılan parkı gördükten sonra oyum cumhura demişti. İsim vermeyeyim ayıp olur. Normalde severim kendisini samimiyetim olmasa daKim bursada bilmiyorum. Birinin frekansi çok değişik. O mu bursali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kararsızım deyip son açılan parkı gördükten sonra oyum cumhura demişti. İsim vermeyeyim ayıp olur. Normalde severim kendisini samimiyetim olmasa daKim bursada bilmiyorum. Birinin frekansi çok değişik. O mu bursali?
Ilk turda biteceğine hiç umudum yok.Bende seçim ikinci tura kalırsa korkuyorum o iki haftada kaç bomba patlar kaç asker ölür veya kaç saldırı provokasyon olur
Seçim ilk turda bitmeli
Üstüne düşen diye bir şey yok işte meslekte. Amirin ne derse o. Mesela ben lüzum gördüm tomayla su sıktım diyemem. Amirim sık demezse sıkamam. O tomaya binemem. Amirim vur demezse vuramam. Polisin öylece seyrediyor olmakla suçlanması çok dokunuyor bana. Kanıma dokunuyor. Polismişim gibi yazmışım ama değilim.Bu konuda ben de senin gibi düşünüyorum. İçinde değilim ama birazcık anlayabiliyorum. Yani sonuçta ülke öyle bir hale geldi ki ne hak var ne hukuk ne de kural. Normalde herkes biliyor ki böyle durumlarda polislerin müdahale etmesi gerekir ama müdahale etmelerine izin verilmiyorsa ne yapabilirler ki. Sen polissin üstüne düşeni yapmışsın denmeyeceğini onlar da biliyorlar ve o nedenle sessiz kalıyorlar diye düşünüyorum.
Park mı djskslalava wow harika oyum bir kere daha değişti bugün.Kararsızım deyip son açılan parkı gördükten sonra oyum cumhura demişti. İsim vermeyeyim ayıp olur. Normalde severim kendisini samimiyetim olmasa da
32 yaşındayım, Chp asla kendimi ait hissettigim bir parti olmamıştır. Eskiden elitist halini sevmezdim, şimdi de etliye sütlüye dokunmamasini, birilerinden oy kaybetmemek için g.te g.t diyememesini sevmiyorum:)
Benim emekle işçiyle,komünizmle,sosyalizmle hiç işim olmaz. Eylemlerde en önde yürümem. Ama adamlar atom karinca gibiler. 4 kişi mecliste harika bir muhalefet yapıyorlar.
Mesela 6 yaşında kızla evlenen şerefsiz tarikar seyhine agzini yaya yaya "şerefsiz tarikar seyhi" diyebiliyorlar.
Cesurlar.
Sırf o yüzden oy vereceğim
Muhalefet dediğin böyle yapılır.bence 21 yıldır ülkede at kosturulmasinin en büyük sebeplerinden biri muhalefet eksikligiydi. Kemal kazansin, tip de sonuna kadar beğenmedigi her şeyi haykirmaya devam etsin, onları hizaya çeksin
O zamaaaan oyum cumhur ittifakınaO parka gidemedik maalesef, günübirlik gezi olduğundak koşarak gezdik her yeri ama hayvanat bahçesi muazzan, hayatımda adını duymadığım hayvanlar gördüm. Kapibara diye bir hayvan varmış şaşkınlıkla baktım, karıncayiyen bile var. Son gittiğimde izmir hayvanat bahçesinde (sasalı) bu kadar çeşit yoktu, numunelik de değiller. Lemurlar resmen ülke kurmuş. Aslan ailesi 7 kişi 3 kuşak bir arada. Çıkasım gelmedi öyle diyeyim.
Demek istediğim bir olaya müdahale etmesi için polis olmuş olması yeterli değil.Üstüne düşen diye bir şey yok işte meslekte. Amirin ne derse o. Mesela ben lüzum gördüm tomayla su sıktım diyemem. Amirim sık demezse sıkamam. O tomaya binemem. Amirim vur demezse vuramam. Polisin öylece seyrediyor olmakla suçlanması çok dokunuyor bana. Kanıma dokunuyor.
Sabah yine parkları anlatıyordu.Park mı djskslalava wow harika oyum bir kere daha değişti bugün.
Kesin aynı kişiden bahsediyoruz ya bu kadın apayri bir frekansta yaşıyor.
Ebu Cehil dirilse bazı insanların önünde secde eder diye düşünüyorum. Bu derece yalan, iftira hepsinin diline pelesenk olmuş.
Evet emir komuta zinciri var.Demek istediğim bir olaya müdahale etmesi için polis olmuş olması yeterli değil.
Frekans dedin de, kısa elbiseyi kazak diye satmayıp elbise demek çocuk istismarı mıydı neydi Oyy, insanlarla nezaketle uğraşmak zorunda olanlara kolaylık dilerimPark mı djskslalava wow harika oyum bir kere daha değişti bugün.
Kesin aynı kişiden bahsediyoruz ya bu kadın apayri bir frekansta yaşıyor.
Calpol diye bir arkadaş da oyunu kullanmayacakmış ama son anda karar değiştirip cumhur ittifakına oy vermeye karar vermiş. Böyle bir saçmalığı kabul edemiyorum ben. Sanki şu an her şey normal ama millet ittifakı kazanırsa ülkeyi teröristler basacak,ekonomik krize girecekmişiz gibi deli saçması şeyler denildiği zaman deli oluyorum.
Ülkücü bir insan oyunu Sinan Oğan'a verir ama ben ülkücüyüm oyumu da cumhur ittifakına vereceğim diyenlerin adına ne denilirse denilsin ülkücü denilemez. Oy kullanmayacaktım ama vazgeçtim cumhur ittifakına vereceğim diyenlere de ben çok güzel şeyler diyorum ama bilmelerine gerek yok.
Bize inat oy verenlere sizi katmadığımı fark etmediniz herhalde. Sizden bahsettiğim kısmı tekrar okumanız bu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldıracaktır.Arkadaşim siz kimsiniz ki ben size inat oy vereyim kafayı bozmuşsunuz iyice. Daha önce bildirim gelmişti oy kullanmayacağım diye yorum yapmiştim. Tekrar bildirim gelince güncel düşüncemi paylaştım. Buradaki binlerce yorumu okuma niyetim yok zaten banane kim hangi partiye oy vermiş herkes özgür. Pkk ile hdp ile bu kadar içli dışlı olmalarini midem kaldirmiyor bu kadar basit. Kürtlerin oyunu alacağız diye kaybettikleri kaçirdiklari oyun haddi hesabı yok. O kadar samimiyseniz Mansur yavas yerine kılıcdaroğlu aday çıktığında tepki koyacaktınız. Neden Mansur yavas olmadı pkk kabul etmezdi değil mi? Adam aponun heykelini dikeceğiz heykelini diyor diğeri çıkıp neden demirtaş içerde yazık günah çıkaracağız onu diyor siz onu desteklerken iyi biz vatan düşmanı öylemi? Bir siz herşeyi biliyorsunuz zaten. Hayır burda birde Demirtaşin bu sözünü açikliyor birde üyenin biri Öcalan güzellemesi yaparak o ayri ironi. Neyse. Dilek İmamoğlu daha çok zafer işaretleri yapsin mitinglerde seçim sonunda göreceksiniz bakalım. Bende sizler için çok güzel şeyler diyorum da işte herşey söylenmiyor.
Öyle bir şey dememiş senin için. İnat meselesi seninle ilgili değil. Beyin yıkama meselesi seninle ilgili.Arkadaşim siz kimsiniz ki ben size inat oy vereyim kafayı bozmuşsunuz iyice.