Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
İmamoğlu gittikten sonra panzer çalıştığını gördüm sözcü tv yayınında, ama öncesinde kesinlikle hiçbir hareket yok, hatta grupların arasından geçip ağaçların altına geçip sıraya giriyorlar. Görüntüleri var.

Ya hiç takip etmemiş, hiçbir şeyden haberi yok, son anda birileri beynini yıkamış ya da kararsız falan değildi, hikaye anlatıyor, mantığa bürümeye çalışıyor vazgeçemediği sevdasını.

Böyle düşünen tek insan değilsin, ben de senin gibi düşünüyorum.

Ya hiç takip etmemiş, hiçbir şeyden haberi yok, son anda birileri beynini yıkamış ya da kararsız falan değildi, hikaye anlatıyor, mantığa bürümeye çalışıyor vazgeçemediği sevdasını.
Yok yok ben sanmıyorum ki son anda karar veriyorlar. Zaten gönülden onu destekliyorlar bize gelince de size inat diyorlar.

Hâlâ chp'ye oy vermeyecek olmak tuhaf geliyor ama kocam da (o kadar, sadece koca benimki, acayip ekleri yok) ben de Erkan Baş ve ekibini destekleyeceğiz.

Bugün kendime Twitter hesabı açayım dedim ama zaten daha önce açılmış bir hesabım varmış.sjsjdj Yeni bir yer olunca biraz falza vakit geçirdim orada ve bir video gördüm. Videoda meşhur arabamız Togg var ve onun önünde yere yatmış"ez beni be, çiğne beni" diye kendini paralayan bir adam gördüm. Ne alaka? Bu sevinmek gurur duymak değil. Bi de adamı alkışlamıyorlar mı kanım dondu bu nasıl bir şeydir böyle ya.

Bir şeyler demek istiyorum. Gaffar Okan’lar, Fethi Sekin’ler hatrına ağız dolusu susuyorum. Her şeyin içi boşaltıldı ve bu ülkede her şey siyasi!
Terör, suçtur. Terörist tespit edildiyse cezası kanunda bellidir. Hükümet yetkilileri terör kavramının bile içini boşalttı. Çocuk oyuncağı oldu terörist, fetöcü lafları.

Soytarılık.

Hiçbiri benim partim değil. Kimsenin trollü de değiliz. Gerektiginde çizgimiz değişmeli. Bunu deneriz, baktık olmuyor diğer seçimde vazgeçeriz. Bu seçimde demokrasiye sahip çıkalım ki sonraki seçimde seçebilme hakkimiz olsun. Bugünkü rezaleti sindiremiyorum. Beni, eşimi biraz olsun tanıyorsun yengeç. Söylenenleri haketmiyor. İmamoğlu konuştukça kanıma dokundu. Bunu değiştirmek zorundayız.

Aynıdır muhtemelen, birkaç da muadili var. Hiç tarafım yok, hepsi aynı deyip bir tarafı övüp diğer tarafı yalan yanlış karalayıp sonra da sizin tavrınız yüzünden kararım netleşti diyen.
Bu tanımla tam 3 üye geldi aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…