- 9 Şubat 2010
- 17.870
- 39.853
Bu bir ilk canım benim ama sayımda değil, sonuçlar açıklanınca zafer turuna çıkmayın diyor kılıçdaroğlu. Allah hepimizi korusunsimdiye kadar diger secimler icin soruyorum boyle sokaga cikmayin sayim surecinde vs uyarilar yapilmismiydi ben mi hatirlamiyorum
Uslandım ben, cezaların iyileştirici etkisiHaksızlık etme şimdi kendine bir tek biz mi
Amin insallah ulkemiz hic bir zarara ugramadan saglikli bir secim olsunBu bir ilk canım benim ama sayımda değil, sonuçlar açıklanınca zafer turuna çıkmayın diyor kılıçdaroğlu. Allah hepimizi korusun
Onu hala çok seviyorum. Hala bir onceki seçimde haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Ama şimdi ona hakkını verme sırası değil. Şimdi sahip çıkma sırası. Bir sonraki seçime daha hazır olacak. Şimdi dursun bakalim.İnce ile ilgili haberler gördükçe aklıma sen geliyordunVerdiğin karar beni mutlu etti umarım hiçbir zaman pişman olmazsın.
En iyisi cikmamak, 19 mayisi kutlariz sokaklarda:)
Ben cikmicam asla. 2018 secimlerinde sokaklar öyle tekinsizdi ki, dışarda izlemiştik, gerildik eve geçelim dedik. Uskudarin her yerinde sakalli- tekinsiz erkek kümeleri vardi.
Bu seçimde de çıkarlar, bir şey yaparlar Allah muhafaza. Canımı duzde bulmadim
Şimdiye kadar zaten hep kaybeden tarafta olduğumdan çıkmadım ama kazanırsak çok çıkasım var. Hiç değilse sayımları izlemeye gitmek lazım aslında, oylarımıza kim sahip çıkacak.bende hic cikmadim ozellikle cikayim gezeyim kafam olmadi her secimde kanal kanal gezip soniclara bakiyordum da ..bu secimlerde dikkatimi cekti bu uyarilar
Bu yapılanlar mide bulandırmaktqn öte geçti, sırf bunun için bile yargılanması lazım bu şahsın
Yokluğumda sitenin kangreni gelip saçma sapan şeyler yazmış çizmiş. Onlar okuyordum. Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum. Her biri ayrı bir hastalık bunların. Kesip atacağız.İşte buna makul sebeplerle fikir değiştirme denir. Son derece de normaldir. Neyi neden yaptığını bilmek. Düşünüp karar vermek. Seçeneklerden bağımsız olarak söylüyorum, kararın bir dayanağı olmalı.
Burada, oy vermeyecektim ama size inat gidip reise vereceğim gibi akla mantığa uymayan deli saçmaları gördük biz. Karar vermede biz ne alaka! Anonim kişileriz biz. Kendi aklını kullanmak cesaret işidir. Noegthy, bana diyor nau, phronesis, blackswan, sapio, barna, tu me, light, balık, zemheri... gibi isimleri olan insanlara inat oy mu kullanılır! Bizim de bu saçmalığı ciddiye alacağımızı düşünerek kendi aklıyla bizimkini bir tutma gafleti var ki felaket
Benim tanıdıklardan reklam yapan kalmadı, hatta inceye kayanlar var. Ama benim şehir zaten demokratbir kuzend3 bende var suan her hesabinda reklam yapiyor
Yavrum benim kurban olurum. Şeytan taşladık diyorlar, birbirleriyle çak yapmadıkları kaldı bir tek. Midem bulanıyor bu vatansever geçinenlerden.Size yaşanabilir, kan dökülmeyen bir ülke bırakamazsak eğer; bize de yazıklar olsun.
Eki Görüntüle 3244214
İstanbul mitinginde kendi yaptığı nasıl, kimse bu muameleyi haketmiyor. Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir aklım alamıyorOyumu değiştirdim. Erzurum rezilliğinden sonra riske gerek yok. Bu devirde kimse sultan değil.
Hayirli olsun swan simdiden kolayliklar dilerimBen sandık görevlisiyim, bakalım neler yaşayacağız.
Gerçekten yargılandıkları ya da soruşturuldukları takdirde emniyet müdürü ve vali görevden men edilir. Yaptıkları öyle bir şey, hiçbir şekilde izahı yok.Koskoca milli iradenin temel taşı Erzurum Kongresi'nin olduğu şehre ne o vali ne de bu belediye yakışmıyor. Umuyorum geldikleri gibi onlar da gider.
Belediye Başkanı da.Gerçekten yargılandıkları ya da soruşturuldukları takdirde emniyet müdürü ve vali görevden men edilir. Yaptıkları öyle bir şey, hiçbir şekilde izahı yok.
Aynıdır muhtemelen, birkaç da muadili var. Hiç tarafım yok, hepsi aynı deyip bir tarafı övüp diğer tarafı yalan yanlış karalayıp sonra da sizin tavrınız yüzünden kararım netleşti diyen.Yokluğumda sitenin kangreni gelip saçma sapan şeyler yazmış çizmiş. Onlar okuyordum. Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum. Her biri ayrı bir hastalık bunların. Kesip atacağız.
Calpol diye bir arkadaş da oyunu kullanmayacakmış ama son anda karar değiştirip cumhur ittifakına oy vermeye karar vermiş. Böyle bir saçmalığı kabul edemiyorum ben. Sanki şu an her şey normal ama millet ittifakı kazanırsa ülkeyi teröristler basacak,ekonomik krize girecekmişiz gibi deli saçması şeyler denildiği zaman deli oluyorum.İşte buna makul sebeplerle fikir değiştirme denir. Son derece de normaldir. Neyi neden yaptığını bilmek. Düşünüp karar vermek. Seçeneklerden bağımsız olarak söylüyorum, kararın bir dayanağı olmalı.
Burada, oy vermeyecektim ama size inat gidip reise vereceğim gibi akla mantığa uymayan deli saçmaları gördük biz. Karar vermede biz ne alaka! Anonim kişileriz biz. Kendi aklını kullanmak cesaret işidir. Noegthy, bana diyor nau, phronesis, blackswan, sapio, barna, tu me, light, balık, zemheri... gibi isimleri olan insanlara inat oy mu kullanılır! Bizim de bu saçmalığı ciddiye alacağımızı düşünerek kendi aklıyla bizimkini bir tutma gafleti var ki felaket
En sevdiğim seçmen tipi yaOyumu değiştirdim. Erzurum rezilliğinden sonra riske gerek yok. Bu devirde kimse sultan değil.
Bende de olduYa konudan çok çok alakasız bir şey sormak istiyorum. En son burayı okurken siteye giremedim. 404 Not Found hatası verdi. Bu sadece bende mi oldu yoksa sistemde mi sıkıntı vardı?