Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
simdiye kadar diger secimler icin soruyorum boyle sokaga cikmayin sayim surecinde vs uyarilar yapilmismiydi ben mi hatirlamiyorum
Bu bir ilk canım benim ama sayımda değil, sonuçlar açıklanınca zafer turuna çıkmayın diyor kılıçdaroğlu. Allah hepimizi korusun

Bu bir ilk canım benim ama sayımda değil, sonuçlar açıklanınca zafer turuna çıkmayın diyor kılıçdaroğlu. Allah hepimizi korusun
Amin insallah ulkemiz hic bir zarara ugramadan saglikli bir secim olsun

İnce ile ilgili haberler gördükçe aklıma sen geliyordun Verdiğin karar beni mutlu etti umarım hiçbir zaman pişman olmazsın.
Onu hala çok seviyorum. Hala bir onceki seçimde haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Ama şimdi ona hakkını verme sırası değil. Şimdi sahip çıkma sırası. Bir sonraki seçime daha hazır olacak. Şimdi dursun bakalim.

bende hic cikmadim ozellikle cikayim gezeyim kafam olmadi her secimde kanal kanal gezip soniclara bakiyordum da ..bu secimlerde dikkatimi cekti bu uyarilar
Şimdiye kadar zaten hep kaybeden tarafta olduğumdan çıkmadım ama kazanırsak çok çıkasım var. Hiç değilse sayımları izlemeye gitmek lazım aslında, oylarımıza kim sahip çıkacak.
Bu yapılanlar mide bulandırmaktqn öte geçti, sırf bunun için bile yargılanması lazım bu şahsın

Yokluğumda sitenin kangreni gelip saçma sapan şeyler yazmış çizmiş. Onlar okuyordum. Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum. Her biri ayrı bir hastalık bunların. Kesip atacağız.

Koskoca milli iradenin temel taşı Erzurum Kongresi'nin olduğu şehre ne o vali ne de bu belediye yakışmıyor. Umuyorum geldikleri gibi onlar da gider.
Gerçekten yargılandıkları ya da soruşturuldukları takdirde emniyet müdürü ve vali görevden men edilir. Yaptıkları öyle bir şey, hiçbir şekilde izahı yok.

Yokluğumda sitenin kangreni gelip saçma sapan şeyler yazmış çizmiş. Onlar okuyordum. Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum. Her biri ayrı bir hastalık bunların. Kesip atacağız.
Aynıdır muhtemelen, birkaç da muadili var. Hiç tarafım yok, hepsi aynı deyip bir tarafı övüp diğer tarafı yalan yanlış karalayıp sonra da sizin tavrınız yüzünden kararım netleşti diyen.

Calpol diye bir arkadaş da oyunu kullanmayacakmış ama son anda karar değiştirip cumhur ittifakına oy vermeye karar vermiş. Böyle bir saçmalığı kabul edemiyorum ben. Sanki şu an her şey normal ama millet ittifakı kazanırsa ülkeyi teröristler basacak,ekonomik krize girecekmişiz gibi deli saçması şeyler denildiği zaman deli oluyorum.
Ülkücü bir insan oyunu Sinan Oğan'a verir ama ben ülkücüyüm oyumu da cumhur ittifakına vereceğim diyenlerin adına ne denilirse denilsin ülkücü denilemez. Oy kullanmayacaktım ama vazgeçtim cumhur ittifakına vereceğim diyenlere de ben çok güzel şeyler diyorum ama bilmelerine gerek yok.

Oyumu değiştirdim. Erzurum rezilliğinden sonra riske gerek yok. Bu devirde kimse sultan değil.
En sevdiğim seçmen tipi ya ne o öyle futbol takımı tutar gibi parti tutmak, doğrusuyla yanlisiyla savunmak.
Kan grubumuz mu da değişmesin. Onlar da insan. İyi şeyler yapıyorsa oy verelim, kötü olduguna inaniyorsak değiştirelim.
Ben de yola 'allah hepsini kahretsin, hiç birini sevmiyorum ama oyum daha az sevmediğime' demiştim. Ama zamanla eylem planları, duruşları, renkli olmaları hoşuma gitti. Yapacaklarını,vaadlerini,güçlerini gösterme şekillerini sevdim ve kanım ısındı. İçim mutlu bir şekilde oy vereceğim..aynı şekilde tip
Bu süreçte onları keşfettim,izledim,beğendim. Gönlümden koparak,büyük bir mutlulukla onlara da oy vereceğim.
Dün Sinan oğan 'i izledim mesela. Eğer benim dünya görüşüme biraz daha uyan biri olsaydı belki de ona verirdim. Oy benim sonuçta, son saniyeye kadar değiştirme hakkına sahibim.ne geliyorsa başımıza takım tutar gibi parti Turanlardan geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…