- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Bu şahıs neler neler söylemişti videosunda 18+
Ben siyasi liderleri sevmem ama bazen Kılıçdaroğlu gözüme sempatik gelmiyor değil.sjsjsjs Beni bile ne hale getirdiler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu şahıs neler neler söylemişti videosunda 18+
İmamoğlu gittikten sonra panzer çalıştığını gördüm sözcü tv yayınında, ama öncesinde kesinlikle hiçbir hareket yok, hatta grupların arasından geçip ağaçların altına geçip sıraya giriyorlar. Görüntüleri var.Halkın bir anlık öfkesi falan değil bu, tamamen bilinçli yapılmış bir provokasyon. Polislerin müdahale etmemesinden anlaşılıyor zaten provokasyon olduğu. Başka zaman bir avuç insan toplanınca müdahale edip kalabalığı dağıtan polis, 100 küsür kişinin toplanmasına ve taş atmasına sessiz kalıyor. Yazıklar olsun....
Ya hiç takip etmemiş, hiçbir şeyden haberi yok, son anda birileri beynini yıkamış ya da kararsız falan değildi, hikaye anlatıyor, mantığa bürümeye çalışıyor vazgeçemediği sevdasını.Calpol diye bir arkadaş da oyunu kullanmayacakmış ama son anda karar değiştirip cumhur ittifakına oy vermeye karar vermiş. Böyle bir saçmalığı kabul edemiyorum ben. Sanki şu an her şey normal ama millet ittifakı kazanırsa ülkeyi teröristler basacak,ekonomik krize girecekmişiz gibi deli saçması şeyler denildiği zaman deli oluyorum.
Ülkücü bir insan oyunu Sinan Oğan'a verir ama ben ülkücüyüm oyumu da cumhur ittifakına vereceğim diyenlerin adına ne denilirse denilsin ülkücü denilemez. Oy kullanmayacaktım ama vazgeçtim cumhur ittifakına vereceğim diyenlere de ben çok güzel şeyler diyorum ama bilmelerine gerek yok.
Böyle düşünen tek insan değilsin, ben de senin gibi düşünüyorum.Her şey ama her şey planlı yapılıyor. Allah biliyor ya bütün bu fabrika yangınları,trafik(otobüs) kazaları,şehit olan canlar bile onların başının altından çıkıyormuş gibi hissediyorum. Belki ağır saçmaladım ama benim aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.
Yok yok ben sanmıyorum ki son anda karar veriyorlar. Zaten gönülden onu destekliyorlar bize gelince de size inat diyorlar.Ya hiç takip etmemiş, hiçbir şeyden haberi yok, son anda birileri beynini yıkamış ya da kararsız falan değildi, hikaye anlatıyor, mantığa bürümeye çalışıyor vazgeçemediği sevdasını.
Swan diyor ya ebu cehil görse secde eder diye, aynen o seviye bir kötülük.İstanbul mitinginde kendi yaptığı nasıl, kimse bu muameleyi haketmiyor. Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir aklım alamıyor
Hâlâ chp'ye oy vermeyecek olmak tuhaf geliyor ama kocam da (o kadar, sadece koca benimki, acayip ekleri yok) ben de Erkan Baş ve ekibini destekleyeceğiz.En sevdiğim seçmen tipi ya ne o öyle futbol takımı tutar gibi parti tutmak, doğrusuyla yanlisiyla savunmak.
Kan grubumuz mu da değişmesin. Onlar da insan. İyi şeyler yapıyorsa oy verelim, kötü olduguna inaniyorsak değiştirelim.
Ben de yola 'allah hepsini kahretsin, hiç birini sevmiyorum ama oyum daha az sevmediğime' demiştim. Ama zamanla eylem planları, duruşları, renkli olmaları hoşuma gitti. Yapacaklarını,vaadlerini,güçlerini gösterme şekillerini sevdim ve kanım ısındı. İçim mutlu bir şekilde oy vereceğim..aynı şekilde tip
Bu süreçte onları keşfettim,izledim,beğendim. Gönlümden koparak,büyük bir mutlulukla onlara da oy vereceğim.
Dün Sinan oğan 'i izledim mesela. Eğer benim dünya görüşüme biraz daha uyan biri olsaydı belki de ona verirdim. Oy benim sonuçta, son saniyeye kadar değiştirme hakkına sahibim.ne geliyorsa başımıza takım tutar gibi parti Turanlardan geliyor
Değil.
Ah zavallı ülkem, bu noktaya da gelmemeliydik. İmzası geçersiz olmalı bu adamın.Yok, çok gerçek
sadece koca benimki, acayip ekleri yok)
Bir oy kemal kilacdaroglu na,bir oy tipe.Hâlâ chp'ye oy vermeyecek olmak tuhaf geliyor ama kocam da (o kadar, sadece koca benimki, acayip ekleri yok) ben de Erkan Baş ve ekibini destekleyeceğiz.
Bir şeyler demek istiyorum. Gaffar Okan’lar, Fethi Sekin’ler hatrına ağız dolusu susuyorum. Her şeyin içi boşaltıldı ve bu ülkede her şey siyasi!
Soytarılık.Bugün kendime Twitter hesabı açayım dedim ama zaten daha önce açılmış bir hesabım varmış.sjsjdj Yeni bir yer olunca biraz falza vakit geçirdim orada ve bir video gördüm. Videoda meşhur arabamız Togg var ve onun önünde yere yatmış"ez beni be, çiğne beni" diye kendini paralayan bir adam gördüm. Ne alaka? Bu sevinmek gurur duymak değil. Bi de adamı alkışlamıyorlar mı kanım dondu bu nasıl bir şeydir böyle ya.
Burada garip bir biçimde sandıklarda bir muhalif bir yandaş denk geliyor. İnşllah her yerde aynıdır. Allah yardımcın olsunBen sandık görevlisiyim, bakalım neler yaşayacağız.
+ Rezillik ve de kepazelik. Şimdi gel de kendi yerli ve milli(!) Arabamızı ürettik diye gurur duy.sjsjdjSoytarılık.
Hiçbiri benim partim değil. Kimsenin trollü de değiliz. Gerektiginde çizgimiz değişmeli. Bunu deneriz, baktık olmuyor diğer seçimde vazgeçeriz. Bu seçimde demokrasiye sahip çıkalım ki sonraki seçimde seçebilme hakkimiz olsun. Bugünkü rezaleti sindiremiyorum. Beni, eşimi biraz olsun tanıyorsun yengeç. Söylenenleri haketmiyor. İmamoğlu konuştukça kanıma dokundu. Bunu değiştirmek zorundayız.En sevdiğim seçmen tipi ya ne o öyle futbol takımı tutar gibi parti tutmak, doğrusuyla yanlisiyla savunmak.
Kan grubumuz mu da değişmesin. Onlar da insan. İyi şeyler yapıyorsa oy verelim, kötü olduguna inaniyorsak değiştirelim.
Ben de yola 'allah hepsini kahretsin, hiç birini sevmiyorum ama oyum daha az sevmediğime' demiştim. Ama zamanla eylem planları, duruşları, renkli olmaları hoşuma gitti. Yapacaklarını,vaadlerini,güçlerini gösterme şekillerini sevdim ve kanım ısındı. İçim mutlu bir şekilde oy vereceğim..aynı şekilde tip
Bu süreçte onları keşfettim,izledim,beğendim. Gönlümden koparak,büyük bir mutlulukla onlara da oy vereceğim.
Dün Sinan oğan 'i izledim mesela. Eğer benim dünya görüşüme biraz daha uyan biri olsaydı belki de ona verirdim. Oy benim sonuçta, son saniyeye kadar değiştirme hakkına sahibim.ne geliyorsa başımıza takım tutar gibi parti Turanlardan geliyor
Bu tanımla tam 3 üye geldi aklıma.Aynıdır muhtemelen, birkaç da muadili var. Hiç tarafım yok, hepsi aynı deyip bir tarafı övüp diğer tarafı yalan yanlış karalayıp sonra da sizin tavrınız yüzünden kararım netleşti diyen.
Beyaz çay içenlere emanet edilmeli bence.
Beyaz çay içenlere emanet edilmeli bence.