- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
PüskürtüyormuşuzKatılanı ezikliyorsunuz diye gelmiyorlardır belki
Devletin tüm imkânlarını lehlerine ve ayrıcalıklı olarak kullanıyorlar! Ne güzel dünya! Bu insanlar kul hakkı deyip duruyor ya, nedir kul hakkı? Bu kul hakkı değil mi?İyice cozuttular. Dün de Maltepe'ye giden insanları yollarda sefil etmişler. Bugün ulaşım bedavaymış mitinge.
Bizde bi tanesi var kafadan çatlak. O sürekli Instagram da reyizlerinin videolarını paylaşır,millet ittifakına hakaret eder ben de her paylaşımına komik emojisi bırakırımbir kuzend3 bende var suan her hesabinda reklam yapiyor
Benim favorim ganymedes .Zeus insanlara atlamasaydı yarı tanrılar nasıl olacaktı? Lütfen
Ciddiye alınacak gibi değiller. Ben de kendime yetecek kadar, yalan söyleyeni fark edecek, sırtımdan geçinene oy vermeyecek kadar, ortalama bir zekaya sahibim. Yetiyor bana. Buraya yazan ve kendini kıvrak zekalı zanneden kişilerin de kıvrak olmayan bir şeyleri varsa o da zekaları ama hiç bilemeyecekler.Ben de kıvrak zekalı değilmişim.
Züpperr kıvrak zekasın çünkümBen de kıvrak zekalı değilmişim.
Seçmenlerinin kendi uğradıkları haksızlıklardan haberi yok, hizmet aldıklarını zannediyorlar, dua ediyorlar; bize haksızlık yapılmasına keyiflenip duruyorlar.Devletin tüm imkânlarını lehlerine ve ayrıcalıklı olarak kullanıyorlar! Ne güzel dünya! Bu insanlar kul hakkı deyip duruyor ya, nedir kul hakkı? Bu kul hakkı değil mi?
Ayyy çok teşekkür ederim,hayatimi idame ettirecek mantıklı düşünebilecek kadar yetiyor işteZüpperr kıvrak zekasın çünküm
Yanlış anlamazsan Pamuğum, Muharrem İnce gözümden fazlasıyla düştü; denk gelince oy vereceğin aklıma geliyordu. Bir şey de diyemiyordum, mutlu oldum.Oyumu değiştirdim. Erzurum rezilliğinden sonra riske gerek yok. Bu devirde kimse sultan değil.
Her tanrının hakkıBenim favorim ganymedes .
Canı gönülden istemesem de Kılıçdaroğlu'na vereceğim. Ekrem İmamoğlu'nu görmek isterdim onun yerine. Benim de düştü İnce. Bir süredir sessizdim zaten. Bazi videolar ses kayıtları gördüm. Gerçekçilikten uzak hallerde oldugunu gördüm. Sinan Oğan kazanamama ihtimalimiz kazanma ihtimalimizden yüksek diyebiliyor. Ama İnce kazanacağım diyor. Sessiz kaldigim süreçte bunları izledim, sindirdim içimde iyice. Hala daha akpnin adami olduğunu düşünmüyorum. Ama bu seçimin bir dönüm noktasi olduğunun farkındayım. Riske atilamayacak bir şey oldugunu bugün net olarak gördüm. Bu zorbalık kabul edilemez. Sahip çıkmak zorundayız her birimiz. Risk almaya gerek yok.Yanlış anlamazsan Pamuğum, Muharrem İnce gözümden fazlasıyla düştü; denk gelince oy vereceğin aklıma geliyordu. Bir şey de diyemiyordum, mutlu oldum.
Hepimiz ağlıyoruz ozguven falan kalmadıKız ne çiçeğiYok edilen öz güvenimi geri getiremezsin Dümdüz öğretmenim. Maaş 15 bin. Kocam da dümdüz koca. 4 harfli. Tek bildiğim dil, Türkçe.
Sahi özgüven neydiHepimiz ağlıyoruz ozguven falan kalmadı