Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
İyice cozuttular. Dün de Maltepe'ye giden insanları yollarda sefil etmişler. Bugün ulaşım bedavaymış mitinge.
Devletin tüm imkânlarını lehlerine ve ayrıcalıklı olarak kullanıyorlar! Ne güzel dünya! Bu insanlar kul hakkı deyip duruyor ya, nedir kul hakkı? Bu kul hakkı değil mi?

bir kuzend3 bende var suan her hesabinda reklam yapiyor
Bizde bi tanesi var kafadan çatlak. O sürekli Instagram da reyizlerinin videolarını paylaşır,millet ittifakına hakaret eder ben de her paylaşımına komik emojisi bırakırım en son dedi ki bir daha bu emojiyi gönderme.sjsjsjs niye abi çok komik paylaşımlar yapıyorsun dedim ben istemiyorum göndermeni demiş.sjdjdjd Sanki ben senin o iğrenç paylaşımlarını görmek istiyorum da gönderisini sessize aldım da rahatladım.

Ben de kıvrak zekalı değilmişim.
Ciddiye alınacak gibi değiller. Ben de kendime yetecek kadar, yalan söyleyeni fark edecek, sırtımdan geçinene oy vermeyecek kadar, ortalama bir zekaya sahibim. Yetiyor bana. Buraya yazan ve kendini kıvrak zekalı zanneden kişilerin de kıvrak olmayan bir şeyleri varsa o da zekaları ama hiç bilemeyecekler.

Mücadele ettiğimiz kitle zihniyet olarak Hizbullah’tan IŞİD’ten hâllice. Bugün Erzurum’da olan olayla ilgili konuşuyorum, tabii ki modern insanlar var, benim de tanıdıklarım var içinde onları tenzih ediyorum; ama o kadar katı ve yobazlar ki. Erzurum Bayburtlulardan oluşan bir aileye misafirdik, Avrupa’da IŞİD terör eylemi olmuştu, çocukları ohh çekti kâfirler geberiyor hep Müslümanları mı öldürecekler dedi. Sofradaydık, TV açıktı; dumur oldum.

Böyle yetişen çocukların, kâfir olarak kodladıklarına nasıl davranmasını bekliyoruz? Taş, sapan, ne kadar ilkel olaylar. Erzurum’da asker ziyaretine gittim, gitmişken de şehri gezeyim derken bir teyze beni ehram mıdır ihram mıdır onla sarmak istedi. Gerçi o kötü niyetli değildi tatlıydı;ama herkes bir tuhaf bakıyordu.

Son düzenleme:
Devletin tüm imkânlarını lehlerine ve ayrıcalıklı olarak kullanıyorlar! Ne güzel dünya! Bu insanlar kul hakkı deyip duruyor ya, nedir kul hakkı? Bu kul hakkı değil mi?
Seçmenlerinin kendi uğradıkları haksızlıklardan haberi yok, hizmet aldıklarını zannediyorlar, dua ediyorlar; bize haksızlık yapılmasına keyiflenip duruyorlar.

Oyumu değiştirdim. Erzurum rezilliğinden sonra riske gerek yok. Bu devirde kimse sultan değil.
Yanlış anlamazsan Pamuğum, Muharrem İnce gözümden fazlasıyla düştü; denk gelince oy vereceğin aklıma geliyordu. Bir şey de diyemiyordum, mutlu oldum.

Yanlış anlamazsan Pamuğum, Muharrem İnce gözümden fazlasıyla düştü; denk gelince oy vereceğin aklıma geliyordu. Bir şey de diyemiyordum, mutlu oldum.
Canı gönülden istemesem de Kılıçdaroğlu'na vereceğim. Ekrem İmamoğlu'nu görmek isterdim onun yerine. Benim de düştü İnce. Bir süredir sessizdim zaten. Bazi videolar ses kayıtları gördüm. Gerçekçilikten uzak hallerde oldugunu gördüm. Sinan Oğan kazanamama ihtimalimiz kazanma ihtimalimizden yüksek diyebiliyor. Ama İnce kazanacağım diyor. Sessiz kaldigim süreçte bunları izledim, sindirdim içimde iyice. Hala daha akpnin adami olduğunu düşünmüyorum. Ama bu seçimin bir dönüm noktasi olduğunun farkındayım. Riske atilamayacak bir şey oldugunu bugün net olarak gördüm. Bu zorbalık kabul edilemez. Sahip çıkmak zorundayız her birimiz. Risk almaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…