- 9 Şubat 2010
- 17.869
- 39.850
Öyle şahane bir kadın ki, duruşuna cümlelerine bayılıyorum. Karşımda görsem tutup sarılacağım.Bu kadını bende çok beğeniyorum
Bitanem benim mi desem ne desem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle şahane bir kadın ki, duruşuna cümlelerine bayılıyorum. Karşımda görsem tutup sarılacağım.Bu kadını bende çok beğeniyorum
Bitanem benim mi desem ne desem
Bütün gün kapalıydı, ya bakıma aldılar ya saldırıya uğradı. Ben komplo teorisi severim ikinci şıkkı işaretliyorumYa konudan çok çok alakasız bir şey sormak istiyorum. En son burayı okurken siteye giremedim. 404 Not Found hatası verdi. Bu sadece bende mi oldu yoksa sistemde mi sıkıntı vardı?
Cincap yapmış olmasınBütün gün kapalıydı, ya bakıma aldılar ya saldırıya uğradı. Ben komplo teorisi severim ikinci şıkkı işaretliyorum
Ağlıyordum neredeyse, bir yandan da erkek milletinin nezdinde topuna saydırasım geldi, keşke kocamla izlemeseydimgurur duyarak dinlerken bir yandan duygusala bagladim .
1500 liraya bi skim alamazsınız zaten 70 euro ediyorMitingden geliyorum evet aldım 1500 lirayı hangi eksiğimi tamamlasam diye düşünüyorum sizden de hiçbir şeyi saklayamıyoruz gördün mü yine bir açığımız çıktı
Videonun altına Suriyeli gibiler demişler;ama Erzurum ağzını tanıyorum, Suriyeliler olmasını dilerdim. Video da bu, eliniz kırılsın artık. Kan döktünüz sonuçta, kafası yarılan bir genç gördüm.
İnce ile ilgili haberler gördükçe aklıma sen geliyordun Verdiğin karar beni mutlu etti umarım hiçbir zaman pişman olmazsın.Canı gönülden istemesem de Kılıçdaroğlu'na vereceğim. Ekrem İmamoğlu'nu görmek isterdim onun yerine. Benim de düştü İnce. Bir süredir sessizdim zaten. Bazi videolar ses kayıtları gördüm. Gerçekçilikten uzak hallerde oldugunu gördüm. Sinan Oğan kazanamama ihtimalimiz kazanma ihtimalimizden yüksek diyebiliyor. Ama İnce kazanacağım diyor. Sessiz kaldigim süreçte bunları izledim, sindirdim içimde iyice. Hala daha akpnin adami olduğunu düşünmüyorum. Ama bu seçimin bir dönüm noktasi olduğunun farkındayım. Riske atilamayacak bir şey oldugunu bugün net olarak gördüm. Bu zorbalık kabul edilemez. Sahip çıkmak zorundayız her birimiz. Risk almaya gerek yok.
Leylanın evini okumadım ama serenad da kardeşimin hikayesi de çok çarpıcı kitaplar. Bayıldım ikisine de.Bu ayı kendimce Livaneli ayı ilan ettim.
Serenad okumadıysan tavsiyemdir.
Leyla'nın Evi ile Kardeşimin Hikayesini aldım.
Elimde bir mitoloji kitabı var (Zeus'un atlamadığı tanrı, yarı tanrı, insan kalmamış)
Bittikten sonra başlayacağım.
yorumu ciddiye aldım, evet
Videonun altına Suriyeli gibiler demişler;ama Erzurum ağzını tanıyorum, Suriyeliler olmasını dilerdim. Video da bu, eliniz kırılsın artık. Kan döktünüz sonuçta, kafası yarılan bir genç gördüm.
Olur mu olur, kendisi çok donanımlı (!) Bir gurbetçimizdi yerinde sağ olsunCincap yapmış olmasın
Haksızlık etme şimdi kendine bir tek biz miKatılanı ezikliyorsunuz diye gelmiyorlardır belki
Böyle seçmene de böyle iktidar.
Her şey ama her şey planlı yapılıyor. Allah biliyor ya bütün bu fabrika yangınları,trafik(otobüs) kazaları,şehit olan canlar bile onların başının altından çıkıyormuş gibi hissediyorum. Belki ağır saçmaladım ama benim aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.Halkın bir anlık öfkesi falan değil bu, tamamen bilinçli yapılmış bir provokasyon. Polislerin müdahale etmemesinden anlaşılıyor zaten provokasyon olduğu. Başka zaman bir avuç insan toplanınca müdahale edip kalabalığı dağıtan polis, 100 küsür kişinin toplanmasına ve taş atmasına sessiz kalıyor. Yazıklar olsun....
Değil.Bahçelinin videosu montajdır değil mi, ne olur biri montaj desin, vallahi yüreğim kaldırmıyor artık
İşte buna makul sebeplerle fikir değiştirme denir. Son derece de normaldir. Neyi neden yaptığını bilmek. Düşünüp karar vermek. Seçeneklerden bağımsız olarak söylüyorum, kararın bir dayanağı olmalı.Canı gönülden istemesem de Kılıçdaroğlu'na vereceğim. Ekrem İmamoğlu'nu görmek isterdim onun yerine. Benim de düştü İnce. Bir süredir sessizdim zaten. Bazi videolar ses kayıtları gördüm. Gerçekçilikten uzak hallerde oldugunu gördüm. Sinan Oğan kazanamama ihtimalimiz kazanma ihtimalimizden yüksek diyebiliyor. Ama İnce kazanacağım diyor. Sessiz kaldigim süreçte bunları izledim, sindirdim içimde iyice. Hala daha akpnin adami olduğunu düşünmüyorum. Ama bu seçimin bir dönüm noktasi olduğunun farkındayım. Riske atilamayacak bir şey oldugunu bugün net olarak gördüm. Bu zorbalık kabul edilemez. Sahip çıkmak zorundayız her birimiz. Risk almaya gerek yok.
Bir şeyler demek istiyorum. Gaffar Okan’lar, Fethi Sekin’ler hatrına ağız dolusu susuyorum. Her şeyin içi boşaltıldı ve bu ülkede her şey siyasi!Halkın bir anlık öfkesi falan değil bu, tamamen bilinçli yapılmış bir provokasyon. Polislerin müdahale etmemesinden anlaşılıyor zaten provokasyon olduğu. Başka zaman bir avuç insan toplanınca müdahale edip kalabalığı dağıtan polis, 100 küsür kişinin toplanmasına ve taş atmasına sessiz kalıyor. Yazıklar olsun....
Yok, çok gerçekBahçelinin videosu montajdır değil mi, ne olur biri montaj desin, vallahi yüreğim kaldırmıyor artık