Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Ya konudan çok çok alakasız bir şey sormak istiyorum. En son burayı okurken siteye giremedim. 404 Not Found hatası verdi. Bu sadece bende mi oldu yoksa sistemde mi sıkıntı vardı?
Bütün gün kapalıydı, ya bakıma aldılar ya saldırıya uğradı. Ben komplo teorisi severim ikinci şıkkı işaretliyorum

İnce ile ilgili haberler gördükçe aklıma sen geliyordun Verdiğin karar beni mutlu etti umarım hiçbir zaman pişman olmazsın.

Sözcü tvde dakika dakika izledim burada tek bir hatalı söylem var emniyet müdürünün isteğiyle değil halk zarar görecek diye zorla otobüse soktular imamoğlunu.

Yapılan hiçbir ahlaki değere uymuyor diyeceğim ama hangisine uydular ki.

Çok ses getirdi bu yedikleri nane, ülke köpürüyor.

Leylanın evini okumadım ama serenad da kardeşimin hikayesi de çok çarpıcı kitaplar. Bayıldım ikisine de.

Ben de bir mitoloji serisi okumuştum, zeusla yatışacak yaratılmış yoktur eminim

Halkın bir anlık öfkesi falan değil bu, tamamen bilinçli yapılmış bir provokasyon. Polislerin müdahale etmemesinden anlaşılıyor zaten provokasyon olduğu. Başka zaman bir avuç insan toplanınca müdahale edip kalabalığı dağıtan polis, 100 küsür kişinin toplanmasına ve taş atmasına sessiz kalıyor. Yazıklar olsun....

Her şey ama her şey planlı yapılıyor. Allah biliyor ya bütün bu fabrika yangınları,trafik(otobüs) kazaları,şehit olan canlar bile onların başının altından çıkıyormuş gibi hissediyorum. Belki ağır saçmaladım ama benim aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.

İşte buna makul sebeplerle fikir değiştirme denir. Son derece de normaldir. Neyi neden yaptığını bilmek. Düşünüp karar vermek. Seçeneklerden bağımsız olarak söylüyorum, kararın bir dayanağı olmalı.

Burada, oy vermeyecektim ama size inat gidip reise vereceğim gibi akla mantığa uymayan deli saçmaları gördük biz. Karar vermede biz ne alaka! Anonim kişileriz biz. Kendi aklını kullanmak cesaret işidir. Noegthy, bana diyor nau, phronesis, blackswan, sapio, barna, tu me, light, balık, zemheri... gibi isimleri olan insanlara inat oy mu kullanılır! Bizim de bu saçmalığı ciddiye alacağımızı düşünerek kendi aklıyla bizimkini bir tutma gafleti var ki felaket

Bir şeyler demek istiyorum. Gaffar Okan’lar, Fethi Sekin’ler hatrına ağız dolusu susuyorum. Her şeyin içi boşaltıldı ve bu ülkede her şey siyasi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…