Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Ya konudan çok çok alakasız bir şey sormak istiyorum. En son burayı okurken siteye giremedim. 404 Not Found hatası verdi. Bu sadece bende mi oldu yoksa sistemde mi sıkıntı vardı?
kazen tum siteyi banladi yada curly

Serenad okumuştum çok önceden
Tekrar kitap okumaya başlamak istiyorum çok boşladım

Livaneli seviyorum ben de
Teşekkür ederim.
Selametle 🛥

Benim gelecek hafta farklı bir sonuç çıkacağına dair zerre inancım yok. Sosyal medyada yapılmış bir kaç anket gördüm. Yine aynı tas, aynı hamam. Bu ülkede bir şeyler değilmez. Bizim halkımız gram akıllanmaz. Geçen hafta eşime mesaj gelmiş. Akp mitingine davet ediyor. Gidenlere 1500 tl para vermişler.

Sabahtan başladı her şey önce Erzurum Belediye başkanı tüm otobüsleri miting alanına park ettirdi. Sonra halkın tepkisi üzerine mitinge az bir süre kala çektirmek zorunda kaldı. O sırada bir grup ve hepsi erkek İmamoğlunu protesto etti ve polis sadece izledi. Miting başladığında da durum değişmedi hatta İmamoğlu polislere bizde sizi izliyoruz dedi. Bir şeyler olacağı belliydi ama polisler hiç bir şey yapmadan izlemeye devam ettiler.

Ben bugün Akp standlarında form doldurduklarını gördüm gelip geçen vatandaşlar için acaba miting için miydi bilemiyorum .

Zeus insanlara atlamasaydı yarı tanrılar nasıl olacaktı? Lütfen

Annem bedavaya gitti
Yok ya, seveni çok seviyor
Öyle bir ülke ki oy vermeyen herkes terörist. Buna inaniyorlar ciddi ciddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…