- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
kazen tum siteyi banladi yada curlyYa konudan çok çok alakasız bir şey sormak istiyorum. En son burayı okurken siteye giremedim. 404 Not Found hatası verdi. Bu sadece bende mi oldu yoksa sistemde mi sıkıntı vardı?
Kız 23 üye de var, niye el aleme slm veriyon?9 ziyaretci selam size
Serenad okumuştum çok öncedenBu ayı kendimce Livaneli ayı ilan ettim.
Serenad okumadıysan tavsiyemdir.
Leyla'nın Evi ile Kardeşimin Hikayesini aldım.
Elimde bir mitoloji kitabı var (Zeus'un atlamadığı tanrı, yarı tanrı, insan kalmamış)
Bittikten sonra başlayacağım.
yorumu ciddiye aldım, evet
Sabahtan başladı her şey önce Erzurum Belediye başkanı tüm otobüsleri miting alanına park ettirdi. Sonra halkın tepkisi üzerine mitinge az bir süre kala çektirmek zorunda kaldı. O sırada bir grup ve hepsi erkek İmamoğlunu protesto etti ve polis sadece izledi. Miting başladığında da durum değişmedi hatta İmamoğlu polislere bizde sizi izliyoruz dedi. Bir şeyler olacağı belliydi ama polisler hiç bir şey yapmadan izlemeye devam ettiler.
aramiza katilsinlar uzaktan izlmesinlerKız 23 üye de var, niye el aleme slm veriyon?
Ben bugün Akp standlarında form doldurduklarını gördüm gelip geçen vatandaşlar için acaba miting için miydi bilemiyorum .Benim gelecek hafta farklı bir sonuç çıkacağına dair zerre inancım yok. Sosyal medyada yapılmış bir kaç anket gördüm. Yine aynı tas, aynı hamam. Bu ülkede bir şeyler değilmez. Bizim halkımız gram akıllanmaz. Geçen hafta eşime mesaj gelmiş. Akp mitingine davet ediyor. Gidenlere 1500 tl para vermişler.
Zeus insanlara atlamasaydı yarı tanrılar nasıl olacaktı? LütfenBu ayı kendimce Livaneli ayı ilan ettim.
Serenad okumadıysan tavsiyemdir.
Leyla'nın Evi ile Kardeşimin Hikayesini aldım.
Elimde bir mitoloji kitabı var (Zeus'un atlamadığı tanrı, yarı tanrı, insan kalmamış)
Bittikten sonra başlayacağım.
yorumu ciddiye aldım, evet
Katılanı ezikliyorsunuz diye gelmiyorlardır belkiaramiza katilsinlar uzaktan izlmesinler
yok yav anladigi dilden konisuruz sıkıntı yokKatılanı ezikliyorsunuz diye gelmiyorlardır belki
Ben giremeyince kendi kendimi ikna etmeye çalıştım tüm gün. Hayır, senle ilgisi yok, site kapalı diyekazen tum siteyi banladi yada curly
Anlıyorlar mıymışyok yav anladigi dilden konisuruz sıkıntı yok
Olabilir tavuk. Yaptıkları Ali cengiz oyunlarına akıl erdirmek ne mümkün. Suç onlarda değil. Sorgusuz sualsiz biat edenlerde.Ben bugün Akp standlarında form doldurduklarını gördüm gelip geçen vatandaşlar için acaba miting için miydi bilemiyorum .
22 uye 14 ziyaretciBiz fakirler göremiyoruz sayfada kaç ziyaretçi kaç üye var merak ettim
Şu an 22 üye 18 ziyaretçi. 40 kişi konudaBiz fakirler göremiyoruz sayfada kaç ziyaretçi kaç üye var merak ettim
Annem bedavaya gittiBenim gelecek hafta farklı bir sonuç çıkacağına dair zerre inancım yok. Sosyal medyada yapılmış bir kaç anket gördüm. Yine aynı tas, aynı hamam. Bu ülkede bir şeyler değilmez. Bizim halkımız gram akıllanmaz. Geçen hafta eşime mesaj gelmiş. Akp mitingine davet ediyor. Gidenlere 1500 tl para vermişler.