Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Benim gelecek hafta farklı bir sonuç çıkacağına dair zerre inancım yok. Sosyal medyada yapılmış bir kaç anket gördüm. Yine aynı tas, aynı hamam. Bu ülkede bir şeyler değilmez. Bizim halkımız gram akıllanmaz. Geçen hafta eşime mesaj gelmiş. Akp mitingine davet ediyor. Gidenlere 1500 tl para vermişler.
Mitingden geliyorum 😉 evet aldım 1500 lirayı hangi eksiğimi tamamlasam diye düşünüyorum sizden de hiçbir şeyi saklayamıyoruz gördün mü yine bir açığımız çıktı 😂😂😂

Annem bedavaya gitti 😂😂
Yok ya, seveni çok seviyor
Öyle bir ülke ki oy vermeyen herkes terörist. Buna inaniyorlar ciddi ciddi

Mitingteydim baş tarafını kesmeseydinizi kandildekiler için söylediğini anlardınız 😃 ehh umut fakirin ekmeği haklısınız 🫢

Annem bedavaya gitti 😂😂
Yok ya, seveni çok seviyor
Öyle bir ülke ki oy vermeyen herkes terörist. Buna inaniyorlar ciddi ciddi

Ne acı insanları bu denli ayrıştırmak. Hep dinden vuruyorlar. Atatürk 100 yıl önce din ve devlet işlerini ayırmış. Geldiğimiz noktaya bak.🙁

Mitingteydim baş tarafını kesmeseydinizi kandildekiler için söylediğini anlardınız 😃 ehh umut fakirin ekmeği haklısınız 🫢
Yine ayristirici dili var, dinsiz oy veriyor bilmem ne. Daha önce de benim gittiğim kadınlar günü eyleminde (2019) bu dinsizler ezanı yuhaladi, demişti. Oysa ben de oradaydım,öyle bir şey olmamisti. Yani şu suçlayıcı dil Erdoğan'ın her şeyi.
Neyse, herkesin bir oyu var. Siz bu ekonomiden memnunsaniz, sokaklarda güvenle yürüyorsaniz, colugunuza çocuğunuza harçlık verirken zorlanmiyorsaniz, evinize kuruyemiş balikyagi alabiliyorsaniz verin oyunuzu.
Benim oyum tüm tarikatlarin cemaatlerin sonunu getirme sözü veren, 'lale devri nasıl bittiyse sülale devri de bitecek hepiniz yargılanacaksiniz' diyenlere gidecek 💕

Yazık gerçekten! Umarım bunuyorsunuzdur. Belli bir yaştan sonra siyaset yasaklansın artık.

Buna ne oluyorsa😒
Amedspor ile ilgili bir açıklama yapıyor Tv'de. Babam diyor ki şuna bak şuna yahu sen b.ksun b.k sana ne oluyor diyor.shsjshdhdhd

simdiye kadar diger secimler icin soruyorum boyle sokaga cikmayin sayim surecinde vs uyarilar yapilmismiydi ben mi hatirlamiyorum 🤔
En iyisi cikmamak, 19 mayisi kutlariz sokaklarda:)
Ben cikmicam asla. 2018 secimlerinde sokaklar öyle tekinsizdi ki, dışarda izlemiştik, gerildik eve geçelim dedik. Uskudarin her yerinde sakalli- tekinsiz erkek kümeleri vardi.
Bu seçimde de çıkarlar, bir şey yaparlar Allah muhafaza. Canımı duzde bulmadim😅

En iyisi cikmamak, 19 mayisi kutlariz sokaklarda:)
Ben cikmicam asla. 2018 secimlerinde sokaklar öyle tekinsizdi ki, dışarda izlemiştik, gerildik eve geçelim dedik. Uskudarin her yerinde sakalli- tekinsiz erkek kümeleri vardi.
Bu seçimde de çıkarlar, bir şey yaparlar Allah muhafaza. Canımı duzde bulmadim😅
bende hic cikmadim ozellikle cikayim gezeyim kafam olmadi her secimde kanal kanal gezip soniclara bakiyordum da ..bu secimlerde dikkatimi cekti bu uyarilar

Türk Dili ve Edebiyatı ama Kofi-kulakları çınlasın- istifa etmemi söylemişti. Çok yazım yanlışı yaptığımı iddia edip durdu bir ara. Neva da "imla kurallarına uymak önemli değil, önemli olan insanlık" diye yorumlanabilecek ifadelerle beni gömmeyi seviyordu. Olsun, böyle mutlu oluyorlar 🤷🏻‍♀️ Kimi huyumu sevmiyor, kimi üslubumu. Elde bu var, çok dert değil. Ya sonradan görüp rezil olsaydım 😣 Neyse ki önceden de görmedim, sonradan da 😁 Yoksulluk sınırı civarında geçiyor hayat, stabil.
Ben de kıvrak zekalı değilmişim🥲.

bende hic cikmadim ozellikle cikayim gezeyim kafam olmadi her secimde kanal kanal gezip soniclara bakiyordum da ..bu secimlerde dikkatimi cekti bu uyarilar
Çünkü sonuç az çok belli e karşı tarafında ne kadar tekinsiz olduğunu biliyorlar ondan bu uyarılar.

Bugün kuzenim aradı annemi. Önce hal hatir sordu sonra oyunu kime vereceksin gibi hadsiz bir soru sordu. Annem de kime vereceğini söyleyince başladı onlar teröristlerle iş birliği yapıyorlar onlara verirsen bizi mahvederler bıdı bıdı diye ötmeye. Annem de dedi ki benim kararım kesin,ben şans vermek istiyorum ne olacaksa da olsun artık yeter dedi. Hadsiz kuzenim en son kapatırken diyor ki sonuçlar açıklanınca ağlarsınız artık.sjdjdjdjdjd
Çok sinirli ve bilenmiş durumdalar bunların ne yapacağı belli olmaz. O yüzden sonuçlar açıklandıktan sonra hatta mümkünse oy kullandıktan sonra evden çıkmamak çok güvenli olacak.

Bazen diyorum ki git bile bile oy ver sen ztn geliri dolara çevirmissin bir kaç yıla yurt dışına kaçarım bu topluma makarna bile çok askıda ekmekten fazlası çok beter olsunlar diye.
O kdr nefret dolu o kdr hırslilar ki bu dili ile kaçan kaç kişi tanıyorum bu hırs neden anlayan varmi? Çünkü musluklar kapanıyor çünkü kendi getirdiği sistem başına dolanacak 2 seçim 2 sonuç var korkuyor rahat günleri bitti. Allah bildiği gibi yapsın benim dinimde bu nefret yok

Çünkü sonuç az çok belli e karşı tarafında ne kadar tekinsiz olduğunu biliyorlar ondan bu uyarılar.

Bugün kuzenim aradı annemi. Önce hal hatir sordu sonra oyunu kime vereceksin gibi hadsiz bir soru sordu. Annem de kime vereceğini söyleyince başladı onlar teröristlerle iş birliği yapıyorlar onlara verirsen bizi mahvederler bıdı bıdı diye ötmeye. Annem de dedi ki benim kararım kesin,ben şans vermek istiyorum ne olacaksa da olsun artık yeter dedi. Hadsiz kuzenim en son kapatırken diyor ki sonuçlar açıklanınca ağlarsınız artık.sjdjdjdjdjd
Çok sinirli ve bilenmiş durumdalar bunların ne yapacağı belli olmaz. O yüzden sonuçlar açıklandıktan sonra hatta mümkünse oy kullandıktan sonra evden çıkmamak çok güvenli olacak.
bir kuzend3 bende var suan her hesabinda reklam yapiyor :olamaz:

X