Mitingden geliyorumBenim gelecek hafta farklı bir sonuç çıkacağına dair zerre inancım yok. Sosyal medyada yapılmış bir kaç anket gördüm. Yine aynı tas, aynı hamam. Bu ülkede bir şeyler değilmez. Bizim halkımız gram akıllanmaz. Geçen hafta eşime mesaj gelmiş. Akp mitingine davet ediyor. Gidenlere 1500 tl para vermişler.
İyice cozuttular. Dün de Maltepe'ye giden insanları yollarda sefil etmişler. Bugün ulaşım bedavaymış mitinge.
Mitingteydim baş tarafını kesmeseydinizi kandildekiler için söylediğini anlardınızAnnem bedavaya gitti
Yok ya, seveni çok seviyor
Öyle bir ülke ki oy vermeyen herkes terörist. Buna inaniyorlar ciddi ciddi
Ne acı insanları bu denli ayrıştırmak. Hep dinden vuruyorlar. Atatürk 100 yıl önce din ve devlet işlerini ayırmış. Geldiğimiz noktaya bak.Annem bedavaya gitti
Yok ya, seveni çok seviyor
Öyle bir ülke ki oy vermeyen herkes terörist. Buna inaniyorlar ciddi ciddi
Yine ayristirici dili var, dinsiz oy veriyor bilmem ne. Daha önce de benim gittiğim kadınlar günü eyleminde (2019) bu dinsizler ezanı yuhaladi, demişti. Oysa ben de oradaydım,öyle bir şey olmamisti. Yani şu suçlayıcı dil Erdoğan'ın her şeyi.Mitingteydim baş tarafını kesmeseydinizi kandildekiler için söylediğini anlardınızehh umut fakirin ekmeği haklısınız
Buna ne oluyorsaYazık gerçekten! Umarım bunuyorsunuzdur. Belli bir yaştan sonra siyaset yasaklansın artık.
En iyisi cikmamak, 19 mayisi kutlariz sokaklarda:)simdiye kadar diger secimler icin soruyorum boyle sokaga cikmayin sayim surecinde vs uyarilar yapilmismiydi ben mi hatirlamiyorum
bende hic cikmadim ozellikle cikayim gezeyim kafam olmadi her secimde kanal kanal gezip soniclara bakiyordum da ..bu secimlerde dikkatimi cekti bu uyarilarEn iyisi cikmamak, 19 mayisi kutlariz sokaklarda:)
Ben cikmicam asla. 2018 secimlerinde sokaklar öyle tekinsizdi ki, dışarda izlemiştik, gerildik eve geçelim dedik. Uskudarin her yerinde sakalli- tekinsiz erkek kümeleri vardi.
Bu seçimde de çıkarlar, bir şey yaparlar Allah muhafaza. Canımı duzde bulmadim
Ben de kıvrak zekalı değilmişimTürk Dili ve Edebiyatı ama Kofi-kulakları çınlasın- istifa etmemi söylemişti. Çok yazım yanlışı yaptığımı iddia edip durdu bir ara. Neva da "imla kurallarına uymak önemli değil, önemli olan insanlık" diye yorumlanabilecek ifadelerle beni gömmeyi seviyordu. Olsun, böyle mutlu oluyorlarKimi huyumu sevmiyor, kimi üslubumu. Elde bu var, çok dert değil. Ya sonradan görüp rezil olsaydım Neyse ki önceden de görmedim, sonradan da Yoksulluk sınırı civarında geçiyor hayat, stabil.
Çünkü sonuç az çok belli e karşı tarafında ne kadar tekinsiz olduğunu biliyorlar ondan bu uyarılar.bende hic cikmadim ozellikle cikayim gezeyim kafam olmadi her secimde kanal kanal gezip soniclara bakiyordum da ..bu secimlerde dikkatimi cekti bu uyarilar
Kendisinden kaçıp kendini bir yere kilitlemiş kadının biriZeus insanlara atlamasaydı yarı tanrılar nasıl olacaktı? Lütfen
bir kuzend3 bende var suan her hesabinda reklam yapiyorÇünkü sonuç az çok belli e karşı tarafında ne kadar tekinsiz olduğunu biliyorlar ondan bu uyarılar.
Bugün kuzenim aradı annemi. Önce hal hatir sordu sonra oyunu kime vereceksin gibi hadsiz bir soru sordu. Annem de kime vereceğini söyleyince başladı onlar teröristlerle iş birliği yapıyorlar onlara verirsen bizi mahvederler bıdı bıdı diye ötmeye. Annem de dedi ki benim kararım kesin,ben şans vermek istiyorum ne olacaksa da olsun artık yeter dedi. Hadsiz kuzenim en son kapatırken diyor ki sonuçlar açıklanınca ağlarsınız artık.sjdjdjdjdjd
Çok sinirli ve bilenmiş durumdalar bunların ne yapacağı belli olmaz. O yüzden sonuçlar açıklandıktan sonra hatta mümkünse oy kullandıktan sonra evden çıkmamak çok güvenli olacak.