Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Evet bende insanlara yardım etmeyi büyük ölçüde kestim gel arabamı yıka desem 50 tane laf isitirim hiç gerek yok
En iyisi artık hak etmiyorlar bazıları
Giydiğim şorta bile et parçası deniyor artık,nerden buluyrlar bunu söyleme hakkını acaba.

Babam emekli oldu ama çalışmayı bırakamadı. Aldığı maaşla geçinmemiz mümkün değil.
Babamda öyleydi emekli oldu bir süre sonra gene çalıştı,evde durmayı sevmezdi

Valla zamanında bende mini etekli kizlar surmeli gozlü erkeler uniye giriyorda tesettürluler niye giremiyor diye çok kavga ettim ama işte maduriyet asla gecmiyor

altına imza atarım.

akp eşit değildir islam.

bu hükümet öncesinde müslüman yok muydu, islam yaşanmıyor muydu?

Sanki tek dini inanışı olanlar akpartili, dini tekele aldılar. Akpartiyi eleştirince din eleştirmişsin muamelesi görüyorsun. Konunun başından beri sadece maddi şeyleri yazdım. Hatta dine getirmeyin diye uyardım da. Şimdi benim yazdıklarıma tek satır yazamayanlar dinden iftira atıyorlar. Kolay olan o çünkü

altına imza atarım.

akp eşit değildir islam.

bu hükümet öncesinde müslüman yok muydu, islam yaşanmıyor muydu?
Akp eşittir islam asla olamaz bu bir , ben akp gelmeden başörtülü okula giremiyordum geldi ve ondan sonra bu sorunu çözdü ben başörtülü okudum …
Başörtüsü inanlar için önemli olduğu için akp böyle anılıyor .

Tam tersi hanım abla eşim ateist ben tam inançlı değilim ama tam inançsız da değilim. Bir karıştığım ben
Bne neden sen diye hep aklımda kaldı o zaman,çok pardon diyim genel olarak hep saygılısın bu konuda çünkü.
Hatta bende atesittim daha ömcede yazmıtım bunu.
Abla ben uzatmıyorum o zaman siz haklısınız… ben yanlış hatırlıyorum.
Geriliyoruz aslında konu din olunca.

Bne neden sen diye hep aklımda kaldı o zaman,çok pardon diyim genel olarak hep saygılısın bu konuda çünkü.
Hatta bende atesittim daha ömcede yazmıtım bunu.

Geriliyoruz aslında konu din olunca.
Diyorum ya abla benim başörtülü arkadaşlarım da var. İnancıyla hiç ilgilenmem kimsenin. sadece din konusunda baskı yapan, müdahale edenlere kızarım.

Sizin gibi insanların onu bunu terörist diye itham edecek, teröristle kol kolasınız diyecek yüzü mü var? Anayasa mahkemesi nedir hiç duydunuz mu? Ne iş yapar bildiniz mi?

Ayrıca evet, istemiyorum. Siyasal islam bataklığında boğulmak istemiyorum.
Burası İslam ülkesi değil, dinin seni ilgilendirir laik ülkelerde din bireyseldir demen, dinler benim için sadece mitolojidir ben inanmıyorum demen, bana ne sizin dininizin yorumundan yeri burası mı demen bile bu seviye için dinimize sövüyorlar yaygarası koparmak, mağduriyet yaratmak için yeterli.

Akşama kadar inanmayana kafir adı altında hakaret eden, LGBT bireylerine nefret suçu işleyenler yine bunlar, tebliğcilerle insanları iki içki içip keyiflenecekken taciz edenler, hayat tarzlarına karışanlar, insanların yatak odalarına kadar burunlarını sokanlar ve bunu Müslüman kardeşini uyarmak zorunda diye dayatanlar da bunlar. Ülke bunlarla dolu.

Site de bunlarla dolu. Kendi profilinde paylaştığın Ömer Hayyam rubaisine dâhi anında üşüşüyorlar.

Kendilerini dayatmaları dinimizce böyle adı altında o kadar normal geliyor ki, bu eylemlerini ve tacizlerini eleştirirken bile sen dinimize sövemezsin din düşmanı oluyor. Hoağğğğ cehapeeee zihniyettiiiiiiiii diye de devam eder, sonrası mehter kapanış.

canım bu başörtüsü kararı esasen ab uyum paketinde vardı. o zaman hükümet hızlı şekilde ab üyesi olmaya çalışıyordu 2004 yılında aday ülke statüsü aldık, başörtüsü yasağının kaldırılması kararı da ab uyum sürecinde bireysel hak ve özgürlüklerin geliştirilmesi kapsamında alındı. ab ilerleme raporlarında bu ifadeleri bulabilirsiniz.

özetle başörtüsü yasağının kaldırılması ab ve abd yanlısı bir politika izleyen hükümetin bir icraatiydi.

çök yönlü bir şekilde tarih okumanızı tavsiye ederim.

artık o kar zarar hesabını da Allah değerlendirecek.
hükümetin değişmesi başörtüsü yasağı getirmeyecek çünkü demokrasilerde verine haklar geri alınmaz tabi 20 yıldır demokratik bir yönetime sahip olmadığımız için belki yaşınız itibarıyla bunu bilmiyorsunuzdur.
velev ki yasaklandı.
dediğim gibi o hesap öte tarafta artık.

Diyorum ya abla benim başörtülü arkadaşlarım da var. İnancıyla hiç ilgilenmem kimsenin. sadece din konusunda baskı yapan, müdahale edenlere kızarım.
Bizi ilgilendirmez zaten kimin açık kimin kapalı olduğu,konu din ya zaten hassas ince bir çizgide gidiyor.
Baskı yapanlara bende ifrit oluyorum kızıyorum,sanane yani benim inaçsızlığımdan demi beni ilgilendirir bu sadece ben kocama hesap vermedim bu konuda.

Hah bak dindarla hiç derdim yok ama tebliğcilerden ciddi anlamda hoşlanmıyorum. Taciz ediyorlar insanı

Ben en başından takip ediyorum konuyu. Yazdıklarımıza verecek cevabı olmayanlar baş örtüsü,fetö,din özgürlüğü bilmem ne diye saptırıyorlar. Arkadaşım ben de tesettürlüyüm,elimden geldiğince de dinimi düzgün yaşamaya çalışıyorum ama bugüne kadar bir oyum dahi akpye olmadı. Zaten dini dillerine o kadar iğrenç dolamışlar ki gerçekten müslüman olan bir insan onlara oy vermez be. Peygamberler ile dalga mı geçmediler,sureler ile dalga mı geçmediler. Yapmadıkları dine aykırı bir tane şey kalmadı. Ama sözde çok müslüman olanların oy verdiği parti yine akp.

Bakara makara mesela.

Ama o dönemde dediğiniz ittifağın başı hayır diyordu olamaz … bazı hocalar aylarca derse bizi almadı açacaksınız dedi, derste kalırsınız îmâsı verdi … sizde kendi sosyal çevrenizde çok takılmayıp başka hayatlar neler yaşıyor görmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…