Demek ki bir partiden beklentin var sana iş mi bulacak… çıkardan kastım bu !Çıkar dediğin düzenin değişmesi ve demokratik bi ülke olmasıysa
Ben çıkarım İçin oy veriyorum evet
yazmak yasak degil yasak olsa uyari alirdim ...yazdigim icin de gayet mutluyum bak takipcim de cokmus ...ofkeni ne zmaan kusacagini merak ediyordum ..hic mi yanılmaz bi insan tahminlerindeBuyur ??
Ya allh aşkına tüm dertlerini sevgili günlük … diye ikide bir kkya yazan kadın bana neler diyor amaaaannn tonraaaammmm
yazmak yasak degil yasak olsa uyari alirdim ...yazdigim icin de gayet mutluyum bak takipcim de cokmus ...ofkeni ne zmaan kusacagini merak ediyordum ..hic mi yanılmaz bi insan tahminlerinde
Hoş mu bu yorumunuz?
Güleceğinize bul islam düşmanı yorumumu?Buyur ??
Ya allh aşkına tüm dertlerini sevgili günlük … diye ikide bir kkya yazan kadın bana neler diyor amaaaannn tonraaaammmm
Babam emekli oldu ama çalışmayı bırakamadı. Aldığı maaşla geçinmemiz mümkün değil.Rahmetli babam emekli olduğunda araba almıştı,sene 1982 flandı herhalde tatile giderdik her sene 15 gn kadar emekli maaşı ile üstelik.Tek maaşla 3 çocukla mesut yıllarımız oluyordu.
İş bulmak için mi bir partiye oy veriliyor?Demek ki bir partiden beklentin var sana iş mi bulacak… çıkardan kastım bu !
panpa hükümet istihdam yaratmaktan sorumludur. partiden değil hükümetten beklenti bu yönde.Demek ki bir partiden beklentin var sana iş mi bulacak… çıkardan kastım bu !
Ben burada gördüm sizi kaç kez !Güleceğinize bul islam düşmanı yorumumu?
İftira atmak size göre günah değil değil mi? Gezide de camide bira içenler yayınlanacaktı hala yok. Aynısınız işte. Sıkılınca hemen iftira. Ama şu an benim hakkımı yediyseniz de helal değil hakkım size.
İftira da büyük bir günah inancınıza göre
Ya saray ve sarayın giderleri ile rakı masasını mı kıyaslıyorlarKendi parasıyla içiyorsa yarasın aslanıma. Tabii ki cebimden çıkanı konuşurum.
Veren yok mu ???İş bulmak için mi bir partiye oy veriliyor?
Demek ki bir partiden beklentin var sana iş mi bulacak… çıkardan kastım bu !
Ben Müslümanım. Baş örtü takıyorum. Yarın hükumet değişse bazıları donu da çıkarıp sokağa çıkar, bunu biliyorum. Ordan geldim.Bu tesettür olayını da geçelim bence artık. Kulakları çınlasınVEdeBU diye bir üye vardı bir zamanlar burada, kendisinin arkadaşları için başörtü yasağının kalkması için yürüyüşlere katıldığından bahsetmişti. Üstelik üyenin dini inancı dahi yoktu. Bunun için mi yürüdük demişti. Hak veriyorum kendisine sonuna kadar.
Şimdi siyasal islamcı tayfa altına bmwlerle geziyor, büyüklerin bir seyden haberi yok hala eski günlerde yaşadıklarını biliyorlar.
Vedebunun dediği gibi o mücadele, bugünler için verilmedi.
işte arkadaşlar zihniyet budur.Nedense rakı masalarına ödenen paralar hiç konuşulmaz. Hep sarayların faturaları konuşulur. Tabiki oyum cumhur ittifakına.
Bilmem mi?Veren yok mu ???
Parti sayesinde belediyelere kaç kişi alınıyor bu ülkede ?
Eeeee ?Bilmem mi?
siz burada alkol aldığım evlilik öncesi cinsel ilişkiyş normal bulduğumu yazdığım yorumları diyorsunuz. Bunları benim kişisel görüşlerim bir dine yönelik cümle değil. Herhangi bir dine yönelik tek kelime cümle kurmadım. Siz kendinizden başka hayat tarzını kendinize hakaret görüyorsunuz. Bu da iftiradırBen burada gördüm sizi kaç kez !
Ven yorumlarınızı gayet iyi biliyorum, cidden yiyorsam haram olsun ama ben Allah’ın emrini az çok biliyorum …